- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefi84
senior tag
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem, hogy miért nem tolja ki a HDMI-n keresztül a vidkari a PCM 5.1-et, csak 2.0 tol neki és így nem kapok HD(mkv, de persze a hang mellette HD sáv, tömörítetlen) film közben DTS Master hangot csak sima DTS-re keveri le!
Kipróbálva kb 10 féle codec-kel és 10 különféle lejátszóval!
Lehet nem tudja az ATI?
Nvidia tudja?Valaki remélem tud válaszolni!
Egy 5870-ről van szó!Válaszokat előre is köszi!
-
Sefi84
senior tag
válasz
zsole84 #14957 üzenetére
Azért a két rendszer nem ugyan az, mert az egyik i7 8.. a másik pedig i7 9.. és a két rendszer között vannak teljesítmény illetve fogyasztásbeli különbségek.
Míg a kártya 151W teljes 100% terhelés mellett eszik ennyit amit max furmark alatt fogsz elérni, mert ott kap 100% terhelést, az egész rendszer az teljesen más ott minden összeadódik: a proci+a lap+ memók+VGA+vinyók+ventillátor+stb... az 265W pl.
Nekem pl. 380W eszik a rendszer Vantage alatt, pedig nekem csak 5770-em van!
Alapon 130W!!!A kártya fogyasztása nem húzva hanem alapon 151W ahogy látod a honlapon, de ha kicsit meghúzod ez még 200W is lehet!!! + az alatta lévő rendszer, mindnek más a fogyasztása és ott is ha meghúzod a procit változik természetesen!!!
-
Sefi84
senior tag
Sziasztok tudom nem ide való, de itt legalább értelmes emberek vannak!
Segííííítsééééég!!!!
Gyerekek ez mennyire reális?
After azt mondja 1.35V az oldalsávon pedig 1.2V és mérve multiméterrel 1,24V nem ad neki 1.35V amit kéne!
Hol lehet biosba állítani ha egyáltalán lehet!
Ez a tuning nem gyenge!
1.24V mellett 1050/1400Mhz Msi Hawk 5770! Vantage lefut még 1060/1415Mhz-en is csak én keveslem az 1,24V feszt hol lehet ezen segíteni?Válaszotok előre is köszönöm!
-
Sefi84
senior tag
válasz
CptMisi #10627 üzenetére
Idle alatt ha egy van bedugva a moncsikból akkor 157/300Mhz ha kettő akkor 400/1200Mhz és akkor villog ha kettő van bedugva, de csak akkor ha nem az eredeti órajalen van, ha azon (eredeti) használom akkor semmi baj csak ha elmozdítom a gyáriról! De ha lehúzom az egyik (LCD TV) moncsit akkor semmi baja!
-
Sefi84
senior tag
Tudom nem ide kéne írnom, de a többi helyen nem tudtak segíteni!
Segítség!!!
Van egy MSI Hawk karim és ha valamerre elállítom a gyári órajeleket akár 1Mhz-el akkor ha elindítok valami progit akár netezek és görgetem az a ablakot keresztbe villog a kép! Vagy a Vantageban pl ha betölt akkor egyfolytában villog, de maga a progi simán lefut és nem csíkoz csak a betöltésnél vagy netezésnél!
Mitől lehet?
Aftert próbáltam az összeset gyári catalystot is meg 10... mindegyiket csak a drivert meg ccc is újra húztam a win7 is de semmi mindig ezt csinálja ha nem a gyári órajelen megy!
Aki tud segítsen!
Előreis köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest