- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
Nos már nem tudtam mit kitalálni ezért újra telepítettem a windowst.
Most működik rendesen.
Ettől függetlenül kíváncsi lennék mitől volt a hiba mert a ma reggeli bekapcsolás előtt ment minden rajta rendben. Játékok és a Mark is.
A 850/1100 -től elvileg nem kéne hogy fagyjon a kártya nem annyira magas értékek. -
SirKero
őstag
Hali.
Olyan gondom adódott,hogy tegnap elkezdtem nézegetni mit tud a kártyám a 3DMark11 alatt.
850/1100 -ig ment szépen és játék alatt sem volt vele gond.
Ma reggel bekapcsolom a gépet és ahogy az asztal ikonjait tenné fel vagy csíkos vagy fekete képernyővel kifagy.
Csökkentett módban leszedtem a driver és újra telepítettem de ugyan az a helyzet.
XP alatt viszont működik rendesen.
Mit lehetne vele kezdeni? -
SirKero
őstag
Ő róla volna szó
Eddig a 850/1100 megy simán a játékokban és a 3DMark11-ben is. -
SirKero
őstag
Üdv.
Tudna valaki segíteni abban,hogy mitől van az,hogy ha a Catalist Overdrive-ban fel veszem a kártya órajeleit maximumra ( 725/1000 helyett 775/1125 ) akkor a 3DMark11 kevesebb pontot ad mert szerinte csak 400/900 Mhz-n ment a kártya.
Ha alapon hagyom a gyári órajelekkel akkor rendesen lefut a teszt. -
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
válasz
SirKero #12619 üzenetére
Sikerült megoldani ezzel a módszerrel:
meg kell szerkeszteni az msi afterburner.cfg-t
legalul van hogy enableunoffiicialoverclocking --0
ezt átírod 1-re utána elmented és elvileg lehet ccc limit fölé is tuningolni.De sokra nem megyek vele mert a 850/1200 beállítás mellett kevesebb pontot ad mint a 775/1125.-nél.
-
SirKero
őstag
Hali.
Miért nem tudom használni az MSI Afterburner-t. 775/1125 -ig megy de utána bármit állítok és nyomok egy Apply-t vissza ugrik erre az értékre. -
SirKero
őstag
Szia.
Nyugodtan megveheted ezt a karit nekem is ugyan ez van. Eddig semmi probléma nem volt vele még a sokaknál jelentkező csíkozódás vagy nagy egér kurzor hiba sem.
Én meg vagyok vele tökéletesen elégedve egy 955BE mellett megy és 1680X1050 felbontáson még minden játék max. grafikán fut. -
SirKero
őstag
Ez nem semmi! Ugyan itt ugyan ezt vettem kb. egy hónapja 63 125.FT!
-
SirKero
őstag
válasz
Translator #8313 üzenetére
És 63k-ért már van Gigabyte is 3 év garival. Én is itt vettem ugyan ennyiért
-
SirKero
őstag
Valami hűtést kell néznem nekem is mert már most 84 fok a kártyám játék alatt mi lesz nyáron.
-
SirKero
őstag
válasz
omikron23 #8093 üzenetére
Elméletileg nincs megjelölve a kártya / festett csavar matrica vagy ilyesmi / tehát nem venni észre ha le volt szedve az eredeti hűtő.
Anno a 7600GT kártyámat az Alienben vettem és ott a helyszínen rá is tették a Zalman hűtőt amit rávezettek a számlára így azzal volt garanciális. -
SirKero
őstag
Le cserélte már valaki a gyári hűtőt az 5850-en. Ha igen milyen típust és mik a tapasztalatok?
-
SirKero
őstag
válasz
jegenye77 #8055 üzenetére
Én itt vettem és ugyan ennyiért. Figyelni kell,hogy mikor érkezik / általában péntekenként / áru és rögtön lefoglalni. Amikor vettem 5db. jött és mire beértem a boltba már mindnek volt gazdája.
-
SirKero
őstag
Az 5830 ma sem jött ki. Jan.25. febr.05. ???
-
SirKero
őstag
válasz
Robi BALBOA #7666 üzenetére
(#7665) maflame OK megnyudodtam
Akkor így fog menni. Egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve ilyen bika kártyám még nem volt. Szerintem ez a 955BE-HD5850 nagyon jó páros ár/teljesítmény tekintetében -
SirKero
őstag
Gigabyte HD5850 tulajokat kérdezem / vagy aki tud rá választ / nálatok mennyire melegszik a kártya.
Nekem a furmark alatt 80-82 fok és ezt egy kicsit sokallom. -
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
A FarCry2-nél ha 2x-nél nagyobbra veszem az élsimítást a fák és bokrok levelei szögletessé
válnak a Call of Duty Modern-Warfare-2 mások pályáján a partra szállás iszonyú bugos csíkozódik és villog. Valaki találkozott ezekkel a problémákkal már. Gigabyte HD5850.Win XP32Bit. -
SirKero
őstag
Gyári hűtéssel mekkora tuningot bír el még a Gigabyte ?
-
SirKero
őstag
Nos mostantól boldog / hogy elégedett is az a későbbiekben derül ki / tagja lettem a HD5850 tulajoknak egy Gigabyte kártyával.
-
SirKero
őstag
Szerintetek érdemes várni,hogy kijöjjenek az egyedi hűtéses 5850-es kártyák vagy tökéletesen megfelel a gyári ref. hűtés is.
-
SirKero
őstag
Hali.
Mi a különbség a két kártya között az árán kvül?ASUS EAH5850 1GB PCIe 73212 Ft
ASUS EAH5850/2DIS/1GD5 PCIe 70469 Ft -
SirKero
őstag
Üdv.
Phenom 955BE mellé érdemes-e 5850-et venni vagy elég lenne egy gyengébb kártya is.
Van különbség a különböző márkák között teljesítményben vagy csak a nevet kell megfizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Léghűtés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest