- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prZ
csendes tag
Jó film nézést
Amúgy nem ragaszkodnék amúgy a DDR3hoz,de az alaplap amit kinéztem és szeretnék csak AM3as procit enged és DDR3at. Nálam a memória csak részletkérdés most.. DDR3 amúgy is gyorsabb..Köszi.. akkor olyan hűtő lesz.. amúgy csak lecsavarozom a gyárit és kész? Rárakom az újat? Ennyi? Nem kell ugye pasztázni?
-
prZ
csendes tag
Miért javasolnál ilyet?
Most szeretnék egy nagyon jó procit ami nagyon soká jó lesz és főleg a HD filmek miatt meg néha játékok..
Már eldöntöttem mit szeretnék most AMD-m van XP 3200+osom vga integráltat semmiképp sem szeretnék mert utálom az olyat.
Vgam most ATi Radeon HD 4550-es jó lesz az HD filmekhez.
Nem mintha most nagyon kéne a fejlesztés,de később már nem lesz a lehetőség egy darabig. Én ilyen quad-core mániás vagyokmost nagyon
Gyári hűtővel remélem elmegy alapállapotban nagyon remélem.
Szóval köszi,de én már döntöttem a quad-core mellett ha nem is használom ki,de nagyon szeretnék ilyet mert fejleszteni akarom a gépem és hamár új alaplap mert ebbe már használtan lehetne csak procit venni akkor legyen bele jó proci meg egy középkategóriás alaplap.Mindenből újat szeretnék használtat semmiből sem.
Azért köszi hogy segíteni próbáltál,de én már döntöttem. -
SimonYana
addikt
Nekem ilyen a Haf-om!
Jól látom UD5 ? DDR3-al?
Én egyenlőre csak DDR2-vel akarom.Nem jött be az intelnél a DDR3 ezért egyenlőre hagyom had fórja ki magát az AMD-nél is.Oliverda!
Szólj rám a hétvégén el ne feledjem!
Lefotózom és felteszem!
Mert itt lesz a CPU pénteken és úgyis csak jövőhéten veszek alá lapot! -
exception
aktív tag
Én kézzel kicsit visszábbhajlítottam a bilincs ívén,így tudtam egyáltalán felküzdeni rá.
Tuti hogy nem fekszik a kereten,azt néztem,de nagyon feszül,egybeépült a lappal kb
Prime alatt 63-65 fok, alapon 45 körül van, a ventije irdatlan módon pörög szoftveres szabályzás nélkül. -
csibe74
csendes tag
Szia!
Nekem AMD Phenom II 945 AM3 Box van, de ott is eléggé szorít a gyári hűtő. Egyébként alapon kb. 38 és 40 fok között van a hőmérséklet...
Az everstel néztem , hogy az órajel 800 on van alapból. 4 x 200...
Ha elindítom a stability test-et akkor megy 15 * 200 -ra 3GHz-re.
Így kell működnie?Ha az AMD overdrive-al nézem az is 800 Mhz-eket ír ki a Core speed-nek...
A ASUS EAH4870-es nek meg 500Mhz a GPU órajele, a RAM-jának meg 900 Mhz..
De a GPU tud 750-et. Miért nem ott van alapból?Egy másik kérdés:
Ez a proci + vga + 4GB dd3-as ram (6-6-6 -os GEIL) + ASUS M4A78T-E alaplappal alapbeállításokkal a 3dmark06-os teszten 14500 pontom volt. Ez jó vagy kevés. Lehet rajta növelni elviekben?
-
- = Zk = -
félisten
tehát nem, f@szagányos!
akkor a köv generációt nem úszom meg deszka+CPU váltás nélkül
nomind1, azmég úgyis messze lesz/van...
megpróbálom, de érdekelne még pár adat. feszültségek(CPU, NB, SB), milehet az ideális hőmérséklet ilyenkor, stb..stb.
és persze tudatlanságomat szeretném elfelejteni, és felvilágosítást kérni, miaz az EC?...az alatt az FSB-t érted?...
(már nem emlékszem, de mia max hőmérséklet, aminél már a proci lekapcsol? vagy ezt maga az alaplap BIOSa tárolja?.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest