- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
De, tudjuk. Nem lesz.
Csak a vista van, hibrid sli-re, a win-7 már ezt sem fogja támogatni. MS-szerint nem ez a jövő járható útja, ezért ezt az egész energiatakarékos vga lekapcsolós dolgot kihagyják a jövő windowsaiból. Egyenlőre legalábbis ez az álláspontjuk.
Tehát, nemhogy az ati is tudni fogja ezt a jövőben, de még az nv kariktól is megfosztják a lehetőséget. Úgyhogy ennyit erről a témáról, pedig direkt ezért vettem nf780a-s lapot. Egyenlőre még jó, de ha win7-re váltok, az egész technológiának lőttek.
-
antikomcsi
veterán
Ez nem balgaság, mindenkinél becsúszhat ilyen, és senki sem úgy született, hogy tud linkelni, még én se.
Egyébként csak nem lap+proc cserén gondolkodsz? Akkor én számításba venném az MSI-t is. Asus is jó, csak drága. Mondjuk vannak 20-25K-s lapjaik, de azoktól inkább tartsd távól magad.
-
antikomcsi
veterán
Azért nem kell ennyire túlreagálni a dolgot, nem bántásból, vagy kioktatásból mondtam.
Azt hittem, ha nem rakom ki a szmájlit akkor is egyértelmű, hogy tréfának szántam.
Árakat mondani elég nehéz, az én véleményem szerint, amik most jönnek be lapok, drágábbak lesznek az árfolyam miatt, mint azok, amik esetleg már egy hónapja a nagykerekben porosodank. A 790GP-re mindenki azt mondta, hogy 28-30K, aztán nézd meg most az árát.
-
Oliverda
titán
Elvileg már kapható itthon. Írd be google-be és fel fog dobni pár üzletet. Az ára 30K körül van. Már csak az a kérdés hogy csak árlistán van vagy a raktárban is.
Bagira01: Az UD4-en nincs GPU ami végülis ha jól sejtem neked nem fog hiányozni.
Szerintem a lap bírná a 3.8GHz-et.
Eddig nekem úgy fest hogy a Gigabyte elkapta a fonalat ezzel az Ultra Durable 3 szériával. Kifejezetten értelmes AMD lapokat raktak eddig össze vele.
-
antikomcsi
veterán
Ha ezeket megtudná mondani, akkor gondolom a szombat este húzandó 5 szám sem lenne probléma Neki, viszont akkor nem itt fórumozna, hanem valahol máshol, ahol most hétágra süt a nap, és a kék óceán nyaldossa a lábát a bárszéken.
Egyébként, ha linkelsz a a http://-t töröld ki a szövegdobozból, különben használhatatlan a link.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest