-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Huznam en a 6 gigat is csak makacs a processzor es nem-et mond. Latom amig jatszotam egy kis Bioshock-ot addig itt megy az ejfeli eszmecsere.
Oszinten en meg egyszer penzt ki nem adnak seggszikla (olvasd Asrock) alaplapert. Az Asus mi fent ajanlottak az nagyon jo. Az M5A97 R2.0 (nekem a sima volt annak idejen) futyulve vitte a 6100-ast 4.66 ghz-en.
Nem is ertem ezen mit kell annyit vitazni ...ps: kell legyenek koztunk tesztpilotak is, mint mar mondtam. Aki makacs azt hagyni kell.
-
laca000
őstag
Az a 6100-as nem is fog 42fok fölé emelkedni, maximum a térképen.
Volt szerencsém mindkét Asrock "csodához", és a lényeg az, ugyanebben az árkategóriában létezik sokkal jobb választás is, mint ez a kényszer Asrock.
Ne tanácsoljunk már "szerencsétlen" usernek Asrock 3-as, 4-es lapokat, mikor ebben az árkategóriában jobb és hűvösebb is van.Ez, amit ott a kolléga tanácsol, mérföldekkel megfelelőbb:
M5A97 EVO R2.0
-
Jim76
aktív tag
Az a hőmérséklet nagyon jó 6100-nak. Nekem a 6100 egy Asrock 970 Ext 4-ben van, és ugyan a 4GHz-et szépen bírja 1,3000V-al, Aida alatt akármennyit is elmegy, de prime95 -el az első sorozat teszt(640) után le kell állítsam, mert 68-69C közt ugrál, és félek, hogy letilt. CoolerMaster Gemini II M4 van rajta. A Te hűtőd igen jó lehet, ha prime alatt 50C-os, 1.3250-en. 70 a teteje a maghőnek , 68-nál a cpu 76 fokos. Na ott kapcsoltam le a prime nevű grillsütőt
Ennek ellenére 4GHz-en használom, mert még semmivel sem lépte túl a 60-62 fokot, csak a prime-al.
-
ViZion
félisten
Gondolom ha nem lenne gyári hűtő, az is baj lenne sokaknak...
Ha lenne "tray" (hűtő nélküli) verzió, akkor azt vettem volna. Ezt a "hűtőt" hozzárakni egy szánalmas vicc. Kipróbáltam: símán 12 V-t adtam neki, ez a venti már újan is dobósKezdjünk aláírást gyűjteni, hogy legyen ócóbb, hűtő nélküli minden AMD proci!
Esetleg ne hozzunk össze egy listát az ajánlott hűtőkből az első hsz-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged