- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Habugi #65284 üzenetére
Azt sem írta milyen BIOS verzióval próbálta, s miután a 990FXA-UD3 rev 1.0 elég régi mára, a 8320E viszont elég új, abszolút nem árthat, ha az elérhető legújabb (akár béta) BIOS-al kísérletezik.
Érdekes mondjuk hogy gigáék elsőre frankó lapot csináltak anno, aztán az ember azért csak néz, hogy hogy lehetett ezt néhány esetben ilyen rútul elszúrni az utána következő revekkel. Az ilyesmire szokták volt mondani, hogy ami nem romlott el, azt ne akard megjavítani!
Az FXA-UD3 rev4-ről vagy az új gaminges csodákról van valmi infó, hogy sikerült-e valami jobbat alkotniuk?
.zSoLTi. : Nah, ha már ilyen szépen kérted, tessék; az én nézésem is
-
Omli85
őstag
válasz
Habugi #64711 üzenetére
Teljes mértékben igazat adok, mondjuk az is hozzá tartozik, hogy az elődökkel ellentétben ez a 4. rész egyszerűen nem tudta felkelteni az érdeklődésemet :/.
Így meg aztán végképp nem is szántam rá magam, hogy kísérletezzek vele.
Sajnos az viszont tény, hogy egyre többször kell ilyen buherálásokkal belenyúlni egy játékba, hogy az ember normálisan tudjon játszani...amit én csak olyan esetben tolerálok, ha valami esetlegesen nagyon érdekel.
-
Omli85
őstag
válasz
Habugi #64709 üzenetére
Tényleg most hogy így említed emlékszem az írásodra
, viszont ennél a motornál elég sok minden az fps-hez van kötve ha jól rémlik ezért is van fixálva :/. 90fps esetén meg elég csítes a téma alacsonyabbra korlátozva meg viszont eléggé bedadog a dolog de tény így ki lehet kalapálni a dolgot és játszható a cucc.
Az már más kérdés hogy én nem fogom buherálni.. azért egy AAA címnél nehogy már mókolni keljen, hogy az ember játszani tudjon vele egy olyan hardveren aminek kb ki kéne röhögnie az egészet
. Az ilyen fejlesztők részemről nyugodtan éhen hallhatnak..
.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Habugi #64547 üzenetére
APUn CPU+IGP közös GFlops hajkurászásra mit ajánlanátok? A CPU rész IBTvel / Linxel mérve 40,3-40,6 körül mozog (A10-7870K @4,1 GHz), de nincs ötletem, mivel tudnám leméri a komplett számítási teljesítményt. Eddig közös max kalkulált fogyasztást olyan 120W összre láttam, amikor az IGP 1040 MHzen fut a CPU meg 4GHz-n.Igaz, HWInfo szerint volt olyan is, amikor a CPU felugrott 88W körülre az IGP meg 79Wra, de nem tudom mikor, milyen körülmények között, mert közös terhelés alatt a mostani beállításaimmal nem ugrott fel, csak az előzőleg említett értékre. A vonatkozó topikban meg talán én vagyok ebből az irányból az egyedüli, aki foglalkozik ezzel... (Olyan magányos vagyok...
XD
)
-
Gstyler
senior tag
válasz
Habugi #64621 üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy egy próbaindítást ráengedek majd (ha aktuális lesz).
Igazából semmi más nem lesz kicserélve a gépben és a lap is "ugyanaz" marad, legalábbis 970es chipsettel.
Konkrétan 2 hónapja tettem rendszert, nem igazán szeretnékm megint 2 hónap múlva nekiesni.De köszi mindenkinek
-
pipo112
őstag
válasz
Habugi #64456 üzenetére
Not a problem Hablaty mester gondoltam hogy benézted ,lehet a monitor már úgy megsütötte a retinád ,hogy nem mindig a tiszta képet közvetíti az agyad felé
Isc:neked azt javaslom aprón is nézz szét ezekből szokott ott is lenni sokkal barátibb áron pl amit linkeltem feljebb neked az az asus m5a99fx 27-ért igen jó volt árasítva és én garantálom hogy szépen tud benne muzsikálni egy 8xxx elég alacsony feszültségen mondjuk ez nagyban függ a kockától is .
-
Bratilla95
tag
válasz
Habugi #63970 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy 1,48* V-on 4,9 Ghz-t ment a Raijintek Triton melett/alatt, de most nincs a 120 mm-es venti a vrm-en így itt trottyan el, mármint IBT és Prime 95 alatt, normál használatnál max 80-85 fok ( tehát game alatt)
( Durva hangolás ) finom hangolással ellentétben itt csak megnéztem, hogy ennyit megy-e és amikor láttam, hogy megy nem fagyott!!! Szóval nem tudom biztosan, lehet menne kisebb fesz-en is. De gondolom nem sok van visszább, legalábbis ha itt trottyan, akkor annyit nem tudok vissza venni, hogy ne legyen órajel visszavétel!
-
nomad138
tag
válasz
Habugi #63936 üzenetére
Sziasztok!
4,4Ghz 1,408V 22x
NB clock: 2200Mhz 11x
HT clock: 2400Mhz 12xAz alábbi figyelmeztető üzenetet dobta fel! A hőfokok a képen is látszik egyáltalán nem voltak magasok. Már a visszahűlt állapotban csináltam a képet de a max értékeknél látszik, hogy meddig mentek fel. Az FX optimalizált intelburn testel csináltam. Valami ötlet? Adjak több feszt?
-
nomad138
tag
válasz
Habugi #63940 üzenetére
Köszönöm szépen. Megfogadom mindenképp és szépen szintjével fogok haladni. A legjobb eredményről majd jelentkezem. Láttam fx 6300 +0.50000V cpu voltage meg +0.080000V cpu-nb voltage emeléssel 5Ghz-re volt képes. Na majd jelentkezek ha megakadtam mindennel.
Ui.: Szép kis NB meg VRM hűtésről gondoskodtál
-
nomad138
tag
válasz
Habugi #63938 üzenetére
Igen ezzel a teszt alatti hőmérséklettel tisztában vagyok. Játék illetve sima használat melett Sosem lesz Ennyi. Az nb-t az amd gyári hűtőjének kis ventilatorjaval próbálom majd alacsonyabban tartani. A nagyobb hővel még csak csak megküzdök hogy a teszteket vegig tudjam csinálni. Az nb voltage-ot is folyamat emeljem lépcsőnként a cpu voltage mellett vagy azt pihentessem? Illetve nem gond a procinak hogy c&q nélkül folyamat ezt a frekit kell tartania? Köszönöm szépen előre is
-
nomad138
tag
válasz
Habugi #63934 üzenetére
Köszönöm. Leszedtem 2 fajtát is de egyik sem indul el a winfos 10-en. FEnt van egy control center de gondolom ez nem az mert nem találok benne max 1 hőfokot ami a CPU-ra utal. Ha az 2-est kell hűteni akkor megfordítom az egyik felső ventilátort és közvetlen ráfújatom a levegőt meglátjuk változik-e
Kb 4,6-5Ghz lenne a cél amit játék alatt szeretnék, hogy teljesítsen. Most 1,392V-on van a processzor feszültsége. Szerintetek mennyivel mehetnék 1,4xxxxx V fölé? bírnia kell efelett? A 4,2Ghz sem olyan rossz de ha már kicsit jobb hűtés van rajta had szóljon. Inkább a feszültség ami érdekel, hogy mehet-e feljebb? Üdv!
-
nomad138
tag
válasz
Habugi #63932 üzenetére
Köszönöm a fáradtságot leköteleztél. Az alábbi képen az 1-es vagy a 2-es borda felel a VRM hűtésért? Köszönöm előre is a segítséget mindenkinek. Alapjáraton 58°C körül mozog. Fallout 4 alatt is felkúszott 80 körüli hőmérsékletre. A cpu voltage mellett a CPU-NB voltage-t is emeltem +0,030000 vagy +0,040000-al nem emlékszem melyik volt a kettő közül. Azt állítsam vissza vagy maradhat? Esetleg melegedhet attól jobban a VRM?
-
MongolZ
addikt
válasz
Habugi #63904 üzenetére
Na, félreérted, leírom a teljes történetet, az elejétől kezdve, röviden. (De nem haragszom
)
Vettem egy FX 8320-at jó áron, mert volt néhány AM3/AM3+-os alaplapom, amiből elkapkodták a procikat, de a lapok valamiért maradtak. Én alig használtam, néhányszor kipróbáltam játékok alatt, nekem 57-59 fok környékére kúszott fel gyári hűtővel, mással nem próbálkoztam. Stressz tesztet nem végeztem. Sikerült találnom a lapra + procira egy vevőt (ASUS M5A97 Evo R2.0), és a vevő azt állítja, hogy baj van vele, mert stressz teszt alatt másodpercek alatt felmegy 70 fokra a hőmérséklet és inkább leállítja, mert fél a következményektől. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez normális dolog-e, tényleg ennyit tud a hűtője, vagy valami probléma van (paszta, akármi). Nálam összesen kb. 3 hetet volt, nem néztem meg. Nincs lehetőségem most sem tesztelni.
Na, ennek fényében mit tudtok mondani?
-
R.Woodoo
tag
válasz
Habugi #63826 üzenetére
Értem, köszönöm. Kozben meg allitgattam a feszen es feljebb ment 670-re az R15 pontszam, viszont itt mar 1.46 nal jarok extreme llc vel es prime alatt elszall a hofok nagyon, le is allitottam 73 foknal, a 7-ik szal el is szal prime alatt. Jatekoknal viszont 60 fole nem nagyon megy. Meg probalkozom, de a hutesem veget szerintem mar elertem.
-
Omli85
őstag
válasz
Habugi #63466 üzenetére
Win 10 alatt nálam 766 volt a plafon 4.8-on ha adtam még plusz feszt akkor sem változott az érték. 4.9-en meg nem tudom belőni IBT stabilra de több feszt meg már nincs szívem adni neki így is 1.5V felett járok 0-24-es használatban ...
feladtam kész vége ennyit tud el kell fogadnom
-
rovtiv3
aktív tag
válasz
Habugi #63111 üzenetére
Nálam az IBT és a Cinebench is lefut akárhányszor 1.452V-on, 4.94GHz-en. A Prime Blend meg 5 perc alatt lefagy.
Azért könyörgöm itt hónapok óta, hogy legyen végre valaki, aki van annyira bátor, hogy a stabilnak vélt beállításaira min. 3 óra Prime-ot rá mer küldeni.
Eddig senki sem jelentkezett... -
Omli85
őstag
válasz
Habugi #62941 üzenetére
Játék víznek indult de aztán kicsit megszaladtak a dolgok
...
EK-Supremacy MX a kockára, EK-FC a vga-ra, DDC 18w, Phobya G-Changer 480 V.2, Zalman Reserator tartálynak, illetve van még egy idő hiányában véglegesen be nem épített Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 480mm radi is.
4.5GHz-n még elég jól elbír a kockával de fölötte a leírt feszdroppolós anomáliák miatt vannak érdekes jelenségek.
(#62943) Bossp: jól van elmész ám te a fenébe
most vagy ennyit számít a deszka vagy egy kurva jó kockát van.... vagy mindkettő
. Érdekes viszont, hogy 4.5-ön 91-92 Gflops 4.7-en viszont 90-91Gflops ellenben cb15-ben meg látható a gyorsulás, az ibt-nél valami szerintem nem kerek vagy fenetudja :/
Mindenesetre nagyon szép eredmény gratula
Be állhatsz a sorba a "golden csipszesek" közé( Habugi, hackeeeee )
Azért közben rájöttem, ha nem fut minden hülyeség a háttérben akkor jobb eredményt dob a CB15 is
szóval azért nem fogja vissza a killer sem az fx-et, persze a feszdroppolás ettől még megvan szóval összességében azé sux -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Habugi #62849 üzenetére
Jókérdés.
Megnéztem úgy, hogy ultra high LLC, kapott 0,2V-t, ez Win alatt 1,52V-t jelenetett, hogy physics teszt alatt úgy beállt mint a szög. Többet nem merek neki adni. Így sem mertem megnézni, hogy mennyit kap terhelve. Lehet jobb is.
Az a baj, hogy ezzel a 220-as RC-vel nagyon meglódult most a cucc, nem merem bántani.
-
Tubica
senior tag
válasz
Habugi #62426 üzenetére
Rendben
Majd megnézem mit követel a kártya
Köszönöm a segítségeteket, és a tagságot újra köszönöm
( FX ).
Amúgy, ha a ventiket felviszem, akkor nyerek még pár fokot. Akkor a prime 4ghz-en 44 fokra megy fel, alulfeszelve !Majd írok, ha itt a kártya !
Üdv. Tubica
Picturemaker : nekem egy Artic freezer Pro 13 volt abba a házba ( CM 690 ) , az is éppen hogy csak elfért ( max 1cm ha maradt ).
-
Tubica
senior tag
válasz
Habugi #62416 üzenetére
Nem mentem.
Csak a turbo-t kapcsoltam ki. Alapból 3200mhz-re lőtte be a processzort.
Amit gigabyte oldalán találok béta BIOS-t, azt hogy kell feltenni ?Windows alatt, vagy pendrive, vagy hogyan ?
Üdv. Tubica
U.I: Ha meg van a BIOS telepítése, onnantól mit csináljak, hogy stabil 4Ghz-et kapjak ?
Szorzó emelés ?AddyKing Köszönöm szépen
Eddig is ez a márka volt benne ( [link] ) és nagyon megbízható, jó társ volt
ezért nem akartam cserélni.
A gépházam vitorlás
( Corsair 300R )
-
Tubica
senior tag
válasz
Habugi #62411 üzenetére
Tessék kolléga. Ugyan azokat méri. Akkor lehet rossz a lapom / proci "mérője" ?
De attól, hogy béta BIOS, nem fog hibázni az alaplap, vagy valami ?
Az APM mire való, mit állít ?
Hogyan tudom simán lecserélni, mivel nem akarom, hogy behaljon az alaplap....Lap ügyileg rev3-as XA-UD3.., <--- ez alatt azt érted, hogy nem jó a lap ?
Üdv. Tubica
AddyKing: Én a kollégákra hallgatva ezt a kit-et vettem meg
CL9 miatt
-
AddyKing
tag
válasz
Habugi #62405 üzenetére
Szép napot, Habugi!
Igazándiból annyi lenne a kérdésem/kérésem..
Hogy az összefoglalóban szereplő tuning beállításokat nyugodtan alkalmazhatom az enyémnél is?
S, ha a korábban említett frekvencián szeretném "meggyötörni"... Milyen értékekkel kell dolgoznom az uefi bios-ban?
...Nem véletlenül szólítottalak úgy titeket, ahogy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Habugi #62318 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy annyira nem rossz az a hűtő. Persze nagy tuninghoz kevés.
Mi kipróbáltuk, vagyis nem ezt, hanem egy kisebbet, az FS400-at, az 4GHz-n lehőtött egy 8320-at, 1,3V körül.. Tovább nem is akartuk nyüstölni.
Nagyobb tuningnál szinte tuti, hogy el fog fogyni az S40 is.
-
lsc
nagyúr
válasz
Habugi #62312 üzenetére
Egy ilyen [link] hűtőm van, egy Coolink Swif 120p ventivel hűtve. A házam egy zalman z3 plusz [link] . Az a gond hogy az előbb mellékelt /4 Ghz/ beállításokkal semmi gond nincs, csinálhatok bármit nem megy 50 fok fölé. Amint feljebb állítok valamit akkor rögtön "bizonytalan" lesz a lap, a betöltés sem az igazi, amint terhelem 2-3 perc után halott a dolog. Ha a hűtés lenne a gond szerintem 21-es szorzóval menni kellene a lapnak, az annyival nem több terhelés hogy gond legyen. Még annyi jutott eszembe hogy esetleg a ramot majd visszaveszem, nehogy azzal legyen gondom, de az a röhej hogy gyári 1866-os ramok, nem lehetne gond velük.
Volt már amd-m és intelem is, de ennyire gyenge eresztésre nem is emlékszem.
Top flow hűtésen gondolkodtam, de most az a gondom hogy vagy így hagyom ahogy van 0 Ft-ért, vagy nem tudom mit cseréljek, lapot, procit /8350-en gondolkodom/ vagy hűtést. Ha több mindent kellene már nem éri meg az egész, ha csak lapot az sem az igazi saberre pl. mert a lapom annyira lement árban hogy nem érné meg a csere /itt legondolkodtat az M5A99FX Pro R2.0 vagy az msi 970 krait, árban feljebb semmiképpen/, ha procit cserélnék 8350-re /az alatt szerintem nem érné meg pedig gondolkodtam 8320e-ben is/ akkor még mindig ott van hogy lehet nem azzal van a gond. Nem tudom mit csináljak, lehet holnap max ventivel megnézem a javasolt beállításokat. -
remusz13
tag
válasz
Habugi #62182 üzenetére
Dvd írót rá se mertem kötni ekkora tápra ennyi minden mellé. de most kiszedtem elemet, memóriát, újradugtam kábelt , vissza elem, azt bejött bios, ott default, turbo core off , és most bebootol. Köszi a tippeket, bejöttek
Nem saját gépem, szóval gondoltam hogy inkább a tutira megyek. köszi mégegyszer
tápcserét ajánlom neki sürgősen ( itt megjegyzem még, hogy a tápjára rávan írva alkoholos filccel hogy
RosszJó (igen pont így áthúzva, na de ő tudja ) -
Baryka007
addikt
válasz
Habugi #62106 üzenetére
Ezek szerint, jó irányba orientálódok... Ugyanis evvel szemezgetek: ASUS M5A99FX PRO R2.0
Csak annyit segítsetek még, ehhez az alaplaphoz 8 pines ATX12v -os csati kell... De nézegetek egy Zalman tápegységet, amin 2x4 pines ATX12V os csatija van....
A kérdés a következő, ezeket ha összedugom belepasszolnak a 8 pines alaplapba? ... Csak azért kérdem, mert az első 4 pin formája különböző a második 4 pin formájától... És sehol nem találok leírást.
Ő a kiszemelt tápegység. Persze, ha van ilyen árba ettől jobb.. Akkor szívesen meghallgatok bárkit !
LinkA másik táp amin gondolkodom, az ez a Thermaltake lenne.... Ezen is 4x4 tű van
Link -
rovtiv3
aktív tag
válasz
Habugi #62094 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Az van, hogy a barátnőm napi több órát dolgozik a gépen, ezzel keresi a napi betevőt, ráadásul néha videót vág, ilyesmi. Egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy ne legyen stabil a cucc. Azelőtt kétszer is fagyott neki munka közben, a barom OC-m miatt. Másodszorra úgy futott utánam, mint a pedofil az iskolabusz után... szóval vigyáznom kell. -
gratzner
tag
válasz
Habugi #62029 üzenetére
Hú de örülök, hogy nem vágtad falhoz!
Mindkettőtöknek nagyon köszönöm a választ. Ennyi nekem elég is, tökéletesen egyértelmű és logikailag felfogható segítséget kaptam. Tényleg köszönöm!
Vga alapból egy lightning be, úgyhogy nem húzogatnám, inkább az a cél, hogy a cpu szolgálja ki rendesen. -
Pancsermeste
őstag
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Habugi #61952 üzenetére
Így van, én is örülök neki!
Sokat mondjuk nem teszteltem, mert itt már zabál rendesen, így inkább csak 4,7GHz-en használom, barátságos 1,332V-on. -
ikszKoMa
csendes tag
válasz
Habugi #61950 üzenetére
Na majd, ha egyszer eljutok odáig, hogy rendesen beállítsam a mostani rendszert teljesítmény szempontból, akkor megosztom a tapasztalataimat.
Alapvetően látok benne fantáziát - főleg húzás miatt megnövekedett hőtermelés esetén -, hogy a rendszer visszafogja magát, amikor pl. csak a netet böngészi az ember.
Ezzel kapcsolatban tudtok javasolni számotokra bevált olvasmányt az FX-ek húzásával kapcsolatban? Egyáltalán nem ragaszkodom a magyar nyelvűekhez, az angollal is megbirkózom. Találtam párat korábban, de kíváncsi vagyok nektek mi vált be. Megőrülni nem szeretnék az órajelekkel, csak kihozni azt, ami ésszerű keretek között lakik a konfigban.
Jelenleg így fest a gépem :
- Gigabyte GA-990XA-UD3 (rev. 3.0)
- FX-8300 (valami 36k bruttóért vettem még, eléggé vicc ár volt érte)
- 4x4 GB Hyperx Savage: 1600mhz (CL9)
- Chieftec CTG-550-80P táp
- Xigmatek Gaia II CPU hűtő
- Xigmatek Shockwave ház (jelenleg csak 2db 12 centis ventivel, meg alsótápos elrendezésű)
- Van még egy Gigabyte GTX 750 Ti, de majd úgyis cserélem előbb-utóbb. Egyelőre ez a bottleneck minden 3D-s alkalmazásban, bár abszolút felülmúlta a várakozásaimatAz eddigi nézelődéseim fényében úgy látom, hogy kifejezett gyenge pontja nincsen húzás szempontjából konfignak, majd a VRM fölé szeretnék még mindenképpen egy aktív hűtést.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
(Tudom, a konkrét elérhető stabil feszültségek és megahertzek úgyis erősen függenek a mázlifaktortól is) -
Johni5
őstag
válasz
Habugi #61940 üzenetére
Eredményeket nézek,de normál használatra ezek nem mérvadóak.Nem extrémben gondolkodom,24/7-re használnám, mint mindenki más.--Jó,amikor elgurul a gyógyszer,akkor nem.
--A levett órajelek miatt inkább attól tartok,hogy egy 4500-as órajelhez 1.5v fog tartozni.Így a fogyasztás magasabb lesz-talán- egy E nélküli 8320 fogyijánál.Félreértés ne essék,a villanyszámla nem érdekel,inkább a hőtermelés csökkentés híve vagyok.A proci hőmérséklete erősen fűti a vrm környékét is.-Extreme hűtésnél nem hűtjük a vrm-et semmivel még 2v környékén sem,a proci hűti,a vrm hideg.-
-
ikszKoMa
csendes tag
válasz
Habugi #61948 üzenetére
Ez a Cool 'n Quiet funkció jellemzően sok problémát okoz?
Elég sok panaszt olvastam korábban olyanoktól, akik tuningolgatták a Phenomjukat vagy az FX-üket.Nekem a Phenom II 955-ösömön is be volt és a mostaninom is be van kapcsolva, eddig gondot nem okozott és szépen vissza is veszi magát, amikor nem kell a lóerő. Igaz mindkét CPU esetében maximum csak a szorzókhoz nyúltam.
(Szerk: a félreértés elkerülése végett, nagyjából tudom, hogy mit csinál, miért felel ez a feature.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest