- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
Bármi ötlet mi lehet a gond? Már próbáltam a Catalystot is cserélni, 15.7..15.7.1.. Win 7-en jobban mentek a gémek.. egyedül a BF3 maradt gyors, minden más rosszabbul muzsikál. Nem tudok másra gyanakodni, csak a procira. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy melege van.. mennyi a max hőfok, ami még nem problémás?
-
Winchester95
őstag
Biosban nekem is megy az alapfesz. Gyári hűtővel. (Gyári rézmagos fx 6100 ról).
Mármint a vicc az hogy 1.28xx az alapfesz vagy valami ilyesmi de 1.3-1.320on megy a gép és az istenért sem tudom lejjebb venni. (Mármint a biosban beállítom az alapfeszt, de a cpuz meg a többi program is többet lát...)
290 kártyámat lecserélem, elvileg egy r7 270-re mert sok ez nekem rájöttem
Bár a Gigában nem nagyon bízok mellékesen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged