Hirdetés

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz nomad138 #63937 üzenetére

    Szerintem a jelenlegi 1.4V-al többet is fog bírni mint 4.2Ghz, százasával kezd el emelni úgy hogy közben feszt nem adsz neki, keresd meg hol a vége.

    Nekem másfél évig volt rendszeresítve 1.5V de ez azért már elég soknak számít, ha tudod hűteni akkor mehetsz feljebb simán 1.47-1.48V-ig nyugodtan. Keresd meg mennyi kell neki 4.5-4.6hoz, jók az esélyek hogy ennél kevesebbel is be fogja érni, olyan 1.43-1.45V-ra tippelnék de ahány proci annyi féle.. :K

    Kalkulált maghő szinten törekedj arra hogy 65-70°C-on belül maradj stresszteszt közben és 70-75°C-on belül kupak szinten.

    Megjegyzem ilyenkor ami stressz ~IBT VH stb.. közben soknak vagy határnak tűnik/tűnhet, az játékra mindennapi használatban még nyugodtan rendszeresíthető mivel töredék terhelés, bő 10+ fokkal kevésbé melegszik.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák