- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
lorincz92 #65121 üzenetére
cm 212 nálam xart sem ért. most játék vizem van, egy triton külső radival és így megy nekem 4,7-en 1,4 volton. Ibt maximum 80 fokos kupakot csinált. Szerintem a 212 nem jó hűző, vagy az én kockám erős. Más: Ugyanilyen lapom van, ügyelj a trottlingra, az enyém csinálta, mert vrm hűtásnál megáll a levegő, kell fölé applikálni egy 8-as ventit és utána nem lesz gond vele, ez nálam tapasztalat.
Én is kezdő vagyok, de a 4,7-et elég simán stabilizáltam, csak kellett normális hűtő. vízhűtés amúgy nagyon odaver.... nálam konkrétan -20 fok a 212-es hűtőhöz képest, hogy push pull ventik vannak a radiátoron (szendvics) és egyenlőre csak egy 240-es radim van.
Ha ilyesmi érdekel, látogass át a vízhűtés topikba, vagy a kompakt vízhűtés topikba. Sokkal többet ki tudsz hozni abból a kockából.
-
benceman00
tag
válasz
lorincz92 #65118 üzenetére
Alap OC bőven belefér ezzel a konfiggal. Olvasd el a topik összefoglalót és az alapján indulj el. Ha valami nem tiszta akkor segítünk.
(#65116) Omli85 még régen a kis core2 duos pc-m Lich King idején pl Dalaranban szét laggolt aztán átmentem eredetire és hibátlan volt. Lehet ez visszavezethető az addonokra is, mert ugye törtön azok nem működnek tökéletesen
-
Omli85
őstag
válasz
lorincz92 #65113 üzenetére
Addonok megölik az FPS-t tört és eredeti tök mindegy nálam a szénné húzott konfigon betérdelt az fps 10 környékére is adott esetben (eredeti). Neki kell állni kikapcsolgatni az addonokat és úgy megnézni tuti valamelyik lesz a ludas. Amúgy meg sajnos nem igazán erőlteti meg magát a motor több szálon... többnyire csak 4-et hajt meg azt is úgy ahogy így általában ezért is a gyenge teljesítmény mozgalmasabb helyzetekben.
-
Habugi
addikt
válasz
lorincz92 #65113 üzenetére
Senki nem úgy esik le a pelenkázóról hogy tud FX-et OC-zni!
Ugyan elképzelhető egyéb softveres anomália de ahogyan a többiek is írják tuningolnod kéne a procit. Két évig volt 8320 & 280X kombóm, szerintem nem túlzás ha azzal az állítással élek hogy a sz@rt is kitekertem mindkettőből, ily módon rommá is lettek tesztelve, nem kevés tapasztalat birtokosa lettem.
280X mellé egy 4.5Ghz erősen ajánlott, aztán.., minél trehányabb szálkezelésű és/vagy erős egy szálat igénylő játékkal játszik az ember, annál több OC elfér még 4.5 fölött!
Adatlapodat töltsd ki, ismerhessük a perifériákat és egy pillanat alatt segítünk itt felhúzni a procidat/gépedet.
Nem mellesleg egy default BIOS-al működő Vishera, Turbo / APM kutyafüle On-al önmagában is lehet felelős FPS droppokért, útban a 4.5Ghz felé ezek majd úgyis herélve lesznek.., feltéve ha még nincsenek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest