-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz kenicsab #8999 üzenetére
Nem is válhat be az USB-s fimnézés, mert mint mondom, nincs USB. MicroUSB van rajta (nem túl 2024), de az tápellátás miatt. A NAS-ekkel az a baj, hogy ritkán kerülnek ennyibe, és ahogy rálátásom van, konyítani is kéne hozzájuk. Ez a része hiányos...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
kenicsab
tag
válasz Trailblazer #8998 üzenetére
Másodlagos NAS-nak egy Zyxel 325V2-t vettem kb 10~15k + 2db HDD pl.: 5400rpm WD és teljesen jól működik hálózatban mind kábelen mind WiFi-n is egészen 4K-ig bezárólag!
Nekem nem vált be az USB-s filmnézés,,,
Szóval érdemes beruházni egybe és nincs több bosszankodás. -
Trailblazer
veterán
válasz Trailblazer #8982 üzenetére
Azért annyit offolnék itt magamhoz, hogy nem, nincs USB-C a Xiaomi-n sem. Ami miatt megvettem, azt ugyan tudja, viszont a lokális filemozgatás nehézkes, és kevés rajta a hely is. NAS-om meg nincs, pedig úgy tűnik, az illene ide, itthoni filmstreameléshez.
-
kenicsab
tag
-
gyűrű
Topikgazda
válasz kenicsab #8987 üzenetére
Ilyenkor mindig elgondolkozom hogy vajon miért írtam meg az összefoglalót..
Egyértelműen le van írva melyik firestick milyen kép és hangformátumot támogat.
A tv-nek semmi köze ahhoz pl. hogy az eszöz milyen hangot tud.
Elárulom hogy a stick bedugható az erősítőbe is, vagy egy hdmi extractorral is használható.[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
SkyShowtime-ból ez a verzió hibamentesen fut a sticken? [link]
(Választék, lista megnézhető valahol, hasonló mint a netflixnél az unogs?)
-
kenicsab
tag
válasz pusztav #8984 üzenetére
Szia!
Ez egy kicsit ellentmondásos, mert ha a tv tudja az atmost, akkor nem biztos hogy kell stick,de ajánlott (típus függő), ha viszont nem tudja, akkor nem engedi át magán a tv az atmos hangot és a stickről pedig nem lehet hangot kivezetni.
Én legalábbis így tapasztaltam régi LG nano vs új TCL c805.
Ha választani kéne, akkor a maxot preferálom a kettő közül! -
Danecay
addikt
Egy külső tápos HDD házzal vagy dokkolóval is? Pendrive-ról nekem viszi a filmet. Egy 64GB-ossal próbáltam először, amin egyébként egy boot-os Win telepítő volt, azt nem ismerte fel, majd egy 32GB-ossal, ami valami szintén zenész kategória volt, de megszűntettem rajta minden partíciót, formáztam, filmet másoltam rá, azt már pedig látta a Fire stick. Gondolom a HDD-nél a tápellátás az aggályos. De mi van ha külső tápos HDD-t használsz? Nem tudom, csak kérdezem, én sem próbáltam
-
pusztav
csendes tag
Szevasztok.Sima fire tv 4k vagy inkább a max típust vegyem? Csak streemre kell, de fontos az atmos hang.
-
blakey
titán
válasz Trailblazer #8982 üzenetére
Vissza fogsz még jönni.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz kenicsab #8980 üzenetére
Ettől még sajnos nem lesz teljes USB támogatás, ahhoz jó, hogy legyen táp és szabad USB egy légegérhez, billentyűzethez, de egy HDD-hez már nagyon kevés. A stick egy jó hálózati lejátszó.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kenicsab
tag
válasz Trailblazer #8978 üzenetére
Nekem gen1 van 4k max és sikerült megoldani az usb-t otg kábellel.
[OTG] . -
kenicsab
tag
válasz Trailblazer #8976 üzenetére
Szia!
Azért azt vedd figyelembe hogy a sima nem támogatja a HDR és Dovi
üzemmódokat és nem is fogja tudni a jövőben! -
Trailblazer
veterán
OK, kösz a válaszokat. Teljesen kiváló áron adják, és mindent tud, amire szükségem lenne. A Max-szel képben voltam, hogy az támogatja, de a weben keresgélve nem egészen volt nyilvánvaló, hogy ez a 4K 2023-as modell is.
-
addikt
válasz Trailblazer #8972 üzenetére
A Fire TV Stick 4K sima verzió is (tehát a linkelted) és a Max (2nd Gen) is támogatja az AV1-et, a régebbiek szerintem nem.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Danecay
addikt
válasz Trailblazer #8972 üzenetére
Szia!
Könnyen lehet, hogy azért nem válaszol senki, mert ezt az alapinformációt is természetesen tartalmazza, az egyébként jól összeszedett és több részletre, lehetőségre kitérő Téma összefoglaló. A kérdésed egyébként többszörösen és több módon is meg van válaszolva.
-
Trailblazer
veterán
Üdv! Fontos kérdésem lenne. Ez a PCX-nél épp potom áron kapható cucc ismeri az AV1 formátumot lejátszásilag? Kardinális lenne. Köszönöm, főleg ha pozitív a válasz. Pláne ha még próbálta is valaki.
-
sb
veterán
Bár nem nagyon pörög a téma, de egy kis érdekesség még hozzá.
Azóta 1x próbáltam rá újra a beállításra és:
- Nemcsak sikerült beállítani, de manual helyett automatikusan meg is találta a Yatse a futó Kodi-t.
- Beállítottam, beléptem, ment minden.
- Majd 2-3 perc elteltével meghalt az egész. Nem látta a Kodit, nem találta meg, manual konnektálás, teszt gombra "unable to connect" ismét. Közben a Kodi nem lett újraindítva a stick-en, ugyanúgy futott tovább. (Aztán próbálkoztam újraindítással is)Tehát valami futás közben is változik, még mindig a portok nyitására/vmi firewall-szerű dologra gyanakodva.
X-akta. -
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Nemsokára jön a FireStick 4K Maxom.
Ha lengyel a fiók, ugye a Prime Videó miatt, akkor milyen országot, régiót állítsak?
Netflix, Max, Skyshowtime elérhető?=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
blakey
titán
A TV-nek, EDID infók alapján küldi a jelet, hogy “hahó, játék módban vagyok”, a többi feladat az adott TV-n múlik, hogy mit és hogyan kezel. Azt is el tudom képzelni, hogy a TV játék módja jobban van beállítva, mint az a mód, amit éppen használsz. Egy jól beállított képmódhiz nem szükséges az ALLM bekapcsolása, anélkül is jó. Még soha nem volt szükségem játék módra, ahhoz, hogy jó legyen a lejátszás.
Röviden, a játék mód bekapcsolása után a TV-n múlik a megjelenítés.BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
TV-je válogatja, hogy a játék mód hogyan van beállítva az adott készüléken. Általában minden képjavító kikapcsolásra kerül.
-
blakey
titán
Az automatikus mód igen, de ha bekapcsolod, akkor már más a helyzet, az bekapcsolja a játék módot.
-
blakey
titán
A játék mód bekapcsolja a TV-n lévő játék módot, aktív lesz az ALLM, ezáltal annak előnyeivel és hátrányaival fogod néznu a filmeket, tehát kikapcsolja a helyi sötétítést és/vagy a dinamikus kontrasztot, magas fps-hez van optimalizálva, megemeli a feketeszintet, ...
-
kenicsab
tag
Sziasztok!
Kiváncsiságból kipróbáltam én is , de ebben a módban:
-nincs local dimming
-túlzottan nagy fémyérő
-a sötét jelenetek feketéi szürkék
pont mint ahogy játékhoz kell,,,
nem pedig filmezéshez.
Nálam az alap koncepció jól műxik (4K Max gen1) nincs akadozáz, csak a menüben lépkedés lassabb mint tv-n. -
mikrofon
veterán
Szia!
Nem azt mondták hogy hibás beállítás, hanem hogy a Game mód folyamatos bekapcsolása nem javasolt általánosságban, mert az nem filmnézéshez van. Pont nem az alacsony FPS-sel rendelkező filmekhez van, hanem a nagyobb FPS-sű videókhoz játékokhoz, illetve hogy arra optimalizált hogy minél kisebb legyen a "LAG".
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Vettem egy 4K Max gen2-t, mivel a fos TCL tv-m nem tud akadozás mentesen netflix videókat lejátszani. Nem a 24p természetes darabosságára kell gondolni, hanem arra, hogy a mozgás időnként bicsaklik, megakad. Akár percenként többször is.
Elsőre úgy tűnt, hogy egyszerűen a Match original frame rate bekapcsolás megoldja a problémát. De aztán kiderült, hogy hiába a natív 24p forrás a tv-n, még így is akad a kép.
Aztán egy topik társ arra jutott, hogy ha a game mód is be van kapcsolva a display settingsben, akkor tényleg jó lesz a lejátszás. Viszont okos emberek azt mondták, hogy a game mód ON egy hibás beállítás, de nem árulták el miért, hanem ebbe a topikba irányítottak.Nagyon hálás lennék, ha valaki elmagyarázná, hogy mégis mi a fenét csinál ez a beállítás, miért lesz jó ettől a mozgás a tv-n, és miért gond ha ez a game mód be van kapcsolva.
(Szeretném hangsúlyozni, hogy a sticknek semmi baja, másik tv-n akármilyen beállítás mellett sincsenek ezek az átkozott akadozások.)
[ Szerkesztve ]
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Kb. 2 napja elkezdett csúszni, késni a hang a 4K Max gen2-n Youtube és Kodi alatt is, kb. fél másodpercet.
A beállítások menüben az AV sync opciónál jó, itt akkor jelenik meg a kör, amikor pittyen is egyet.Mi okozhatja a késést?
Nem nyúltam semmihez, előtte jó volt. Gondolkodtam, hogy az erősítő előtt lévő HDMI hangleválasztó a ludas, de a TV adásoknál nem késik a hang, csak a TV HDMI-jén lévő 4K MAx-on.
Frissítést is nyomtam a kütyün (8.1.1.1 verzió lett, ha jól emlékszem), utána restart többször is, de nem segített. Az audio opcióknál próbáltam a Best available/PCM/Dolby Digital Plust is, mindegyiknél ez van.
-
PuffyDog
tag
válasz 2thletme2day #8942 üzenetére
Lengyel az enyém is. Mármint a fiók. Milyen régiót választottál?
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
kenicsab
tag
válasz 2thletme2day #8939 üzenetére
Szia!
Nekem is 4K Max om van, igaz 1gen. de simán tudja telepíteni a
Direct One alkalmazást.
Ami fontos, hogy kell rendelkezz prime fiókkal a teljes hozzáféréshez.
Hogy sikerült elküldetnet , mert engem nem engedett regisztrálni a https://www.mailboxde.com/ ra azon a két napon, csak utána. -
lm83
őstag
válasz 2thletme2day #8939 üzenetére
Az nem számít nekem is, mint sokaknak, az a verzió van.
Az számít, hogy melyik ország lett neki beállítva, az alapján nézi mi érhető el itt. -
2thletme2day
őstag
Sziasztok.
Prime day-en vettem egy jóáras Firestick 4k max-ot édesanyámnak. A cél az volt, hogy a Direct One alkalmazással mindent tudjon nézni amit a boxról is tud. Az app store-ban ott van a direct one alkalmazás viszont azt írja, hogy unavailable ezért nem lehet telepíteni? Mit jelent ez az unavailable és lehet csinálni valamit, hogy tudjam telepíteni? Lehet az a probléma forrása, hogy nem international version a stick hanem német/osztrák?
-
divan
őstag
Itt minden infót megtalálsz.
Összefoglalót olvasd el. -
blakey
titán
Használd Kodival, ott van hozzá kiegészítő és jól működik.
-
oporto
csendes tag
RTL+ előfizetésemet szeretném használni. Mivel a 2017-es LG tv-n nem megy, így maradna az Amazon Fire TV Cube. Én sajnos sehol sem találtam magyar RTL+ lehetőséget, csak a németet. Az is jó lehet? Vagy valaki talált magyar apk-t is?
-
blakey
titán
Nem veszem magamra, de ha nem akarsz a megfelelő helyen informálódni, társalogni, akkor lelked rajta.
Amúgy, ha van egy C2-t és többnyire "streaminget" használsz, akkor teljesen felesleges bármilyen külső lejátszó, a C2 az összes streaminget tudja, ráadásul megfelelő minőségben.BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Xelo
addikt
nem értem miért veszed ennyire magadra a dolgot, a tapasztalataim szerint nagyobb eséllyel találok használható információt külföldi oldalakon mint itt, ez nem azt jelenti hogy én a phn hülyének nézem az embereket, téged se néztelek annak de a reakciód alapján neked már nagyon megvan a véleményed rólam csupán abból kiindulva hogy nem kérdeztem az apple tv témában. nézz rá a profilomra, több mint 20éve phzok ha bajom lenne az oldallal már nem látogatnám. én is ezt csinálom mint te egyébként, bújom a témákat, tesztelek, de nem csak hobbi szinten hanem ez a megélhetési forrásom is. ettől függetlenül nem fáj beírnom oda. összeszedem hogy eddig miket próbáltam, én örülnék a legjobban ha kapnék olyan reakciót ami megoldja a gondot (én úgy érzem hogy mindenre is gondoltam, de remélem nem így van).
koncsik: rendicsek. nem volt szándékom offolni, én csak annyit akartam megjegyezni hogy most épp atv-ről váltok vissza firestick-re és a prime day akciók pont jókor jöttek, nem gondoltam hogy ilyen hosszan fogjuk itt húzni az apple tv témát.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Oké, akkor ennyi. Nem számít mi vagy. Nem tudod, hogy én mi vagyok és ezek szerint lesz@rsz "minket a ph-n", akik lehet, hogy többet tudnak, mint a külföldiek, de akkor ott informálódj. Van egy srác, akinek ilyen problémája van, de nem tudja a megoldást, van "10 másik srác", akinek nincs, de az nem számít, mert valamiért nem is érdekel, hogy még mélyebbre áss. Gyakorlatilag mindennek utánajárok, "sz@rrá" tesztelek, sőt be is írom a gyártó oldalára és néha meg is oldják.
-
Xelo
addikt
tech engineer vagyok, életem a troubleshooting ez nem hit kérdése. az ilyen reakciók hogy nincs ilyen, user error, hdmi kábel hiba meg nem igazán viszik előre a dolgot. informálódni többnyire külföldi oldalakra járok, phn csak tapasztalatokat osztok meg illetve másoknak segítek ha tudok.
-
blakey
titán
Indítsd, ha valami ingyen van és kipróbálnád egy adott időszakon belül, akkor nincs jobb. Majd eldöntöd, hogy jó-e neked, vagy sem.
Sok mindent elhiszek, de látom, hogy továbbra sem a Apple TV topikban érdeklődsz.BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Xelo
addikt
ingyenes 30 napos trialt erdemes inditani es azt lemondani 30 nap elott.
blakey: érzékeltem hogy másnak nincs ilyen problémája, elhiheted hogy bújtam a netet megoldásért, olvastam phn redditen egyéb külföldi fórumokon stb. egy helyen olvastam ugyan erről a hibajelenségről, a srácnak két atv-je volt egy régebbi meg egy 2022-es, a régivel nem volt audio probléma az 2022-essel meg igen de ő se talált megoldást. ami érdekes hogy ez az atv más tv-vel tökéletes, a tv más eszközzel tökéletes, én arra gondolok hogy van valami más cec-eszköz csatlakoztatva a tv-re ami bezavarhat de próbáltam már mindent, más hdmi portot más kábelt, reseteltem mindent is de a jelenség megmaradt.
[ Szerkesztve ]
-
kzkz
őstag
Azt jól látom, hogy akkor akciós csak az FireTv, ha a prime-ra is előfizetek?
By signing up, you request to start your subscription immediately and acknowledge that you have read and agree to the Amazon Prime terms and conditions. You also authorize us to charge your preferred payment method or a different payment method in your account with EUR 8.99/month (incl. VAT). You may cancel your subscription within the first 14 days, but if you have used any Prime benefits during this period or at any time during your subscription you may not be entitled to a full refund. You may cancel your membership anytime e.g. by visiting 'Your Account' and choosing 'End Membership'.
Azt látom, hogy 14 napon belül lemondhatom, de vajon az Prime benefitnek számít, hogy vettem akciós áron egy 4k Max-ot mondjuk? -
blakey
titán
Apple TV topikban többet társaloghatunk erről. Nem hallottam és nem is tapasztaltam ilyen hibát. Nálam tökéletes a PCM, TV- és erősítőn egyaránt.
-
Xelo
addikt
köszi a tippet de ezen már túl vagyok, próbáltam legalább 8-10 hdmi 2.1 kábellel, mindegyik certified kivéve egyet az meg supra.. egyébként se lenne logikus hogy pont a sztereót nem bírná átküldeni rendesen, a dolby atmost meg simán. ez valami szoftveres galiba lesz. a tvnek sincs problémája semmi más eszközzel, csak az atv-nél akadnak össze. illetve mondom fullra app függő, youtube perfekt pl.
-
blakey
titán
problémás a sztereó pcm hang az lg c2-vel… - cserélj HDMI kábelt. Nálam semmi probléma a sztereó PCM-mel és minden appal jó, Apple TV 2021-es és C2-t használok, szintén sztereó rendszerrel.
-
Xelo
addikt
problémás a sztereó pcm hang az lg c2-vel.. dolby digital, dolby atmos stb rendben van, de ha átállítom a hangot stereo-ra bizonyos appoknál néha megszakad a hang kevesebb mint 1másodpercre.. nagyon irritálja a fülem. eddig elvoltam vele így is mert surround rendszerem volt, de stúdió monitorokra váltottam így mostantól minden hangot sztereóban kell majd küldenem.. ami furi hogy nem minden app problémás, youtube pl kivétel. firesticken sose volt bajom a stereo hanggal, nekem meg most az a fő szempont hogy minden korrektül hiba nélkül működjön. volt tv reset meg atv4kt is reseteltem de valamiért nem szeretik egymást. próbáltam 16bitre váltani az audiót az se segített, elértem oda hogy feladom a dolgot. kicsit sajnálom mert ezen kívül tökéletes lenne az atv nekem, főleg hogy csak streaming appokat használok egy ideje.
-
sb
veterán
válasz mikrofon #8911 üzenetére
Megcsináltam a beállításokat, írtam, hogy Win10 alatt sikerült belőni. Yatse-ban is kézzel konfiguráltam (nem arra vártam, hogy pl. megtalálja magától) és Kodin belül is belőttem külön mindent beállítást. Ott a tűzfal külön - szintén kézi - engedélyezése oldotta meg.
Portokra most nem emlékszem fejből, de talán a szokásos 2 porton felül vmi harmadikat is engedélyeztem a tűzfalon és úgy lett jó. De ez nem 100%, hogy jól emlékszem.
Az biztos, hogy deafult portokkal oldottam meg végül. Alapból mindig más portot állítok be mint a default, itt is így indultam neki, de miután nem sikerült beállítani visszaraktam a default portokat + tűzfal és így ment Win alatt.Az IP cím fix a PC-n és a Fire TV-n is.
szerk: Van még egy sima Androidos boxom is, azon is megy a Yatse. Ott nem kellett semmit bűvészkednem.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
Szia!
Nálam rendben működik. A leírtak alapján valami hálózati probléma lesz. Esetleg próbáld meg az alábbiakat
Routerben állíts fix IP-t a sticknek
Állíts be hozzá egyedi portokat, a Yatse-hoz és a megadott portokat irányítsd át a hálózatodon a stick IP-jére.A kodiban van pár beállítás amit el kell végezni két menü pontban is. Azokat megcsináltad?
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Sziasztok!
Némi kihagyás után próbáltam beizzítani a Yatse-t, de nem sikerült. A Fire TV 4K Max 2. gen -re visszaolvasva feltettem a legfrissebb stabil Kodi Omega-t. Anno működött gond nélkül, most sehogy nem sikerült életre kelteni. Próbáltam a Kore-ral is, az sem ment.
Végigfrissítettem több eszközön is, x86 Win10 PC-re is felraktam az Omegát, ott sem ment alapból, de némi tűzfal állítgatás után sikerült összehozni. Lehet, hogy alapból vmi hálózati jogosultság/tűzfal okozná a problémát?
Fire TV-n nem találkoztam még ilyen beállítással, most végignézegetve a megjelenő jogosultságok között sem láttam ilyesmit.
Itt visszakeresve sem találtam extra beállításokat erre. Van valami ötlet rá mi lehet a gond? -
addikt
Prime Day van 16-17én (ma és holnap) Amazon.de-n, vannak leárazva FireTV Stick változatok ha valakit érint.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
tl-x
őstag
Működő Skyshowtime apk-t tudna valaki linkelni? Többet próbáltam mindre azt írja ki indítás után, hogy nem támogatott eszköz. Fire Tv Lite stickem van. Köszönöm
-
MODERÁTOR
Ha valakinek van valami ötlete, hogy miért nem jelenik meg az Xbox app a 2nd gen 4k Max (2023)-omon, nagyon megköszönném a javaslatát. Megpróbáltam (illetve meg is vettem) az amazon.com-on az app-ot (mivel a stick app store-jában nem jelent meg), de hiába szikronizálom a fire tv-t az amazon tartalommal, úgysem jelenik meg. Az appnál ki is írta, hogy nem kompatibilis a kütyümmel, de miért nem ??? Ránéztem az amazon.de-n is, ott azt írja, hogy nem elérhető az app.Köszönöm előre is a segítséget.
Szerk.: USER ERROR
2 fajta Xbox app van az amazon store-ban (web), az újabbat sikerült ráküldeni a stick-re, remélem innen már rendben lesz.Update: Sikerült, működik. Érdekes, hogy az ethernet-es kapcsolat nem tetszett neki, 5-ös wifi-t kért + figyelmeztet, hogy a TV legyen game módban.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
blakey
titán
válasz atiska007 #8903 üzenetére
Az adott HDMI bementre be kell állítani a megfelelő dinamikatartományt, széles, enhanced, bármi is a neve.
-
atiska007
senior tag
Sziasztok,
Tv-t cseréltem és azóta nem működnek a 4k Dolby Vision filmek lejátszása, előtte működött rendesen.
Emby szerver fut egy windowsos MiniPC-n és a Firesticken pedig az Emby lejátszó, ezen keresztül nézném TV-n.
Tv csere előtt ebben a felállásban tökéletesen futott.Sajnos nem tudom ez most a tv hibája-e, de elképzelhető, hogy igen.
A tv egy LG OLED B3Van valakinek valami ötlete, mit tudok tenni?
Mittudomain!
-
zseko
veterán
Hát, nekem nem tűnik fel hogy van reklám. Bekapcsolás után rögtön nyomok lefelé négyet, és azon a sávon vagyok ahol az appjaim vannak, így hogy előtte-utána miket mutogat, észre sem veszem...
Jahogy 2023-as verzió. Nekem még a korábbi van, nem tudom eltérnek-e ebben.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest