-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz atiska007 #8903 üzenetére
Az adott HDMI bementre be kell állítani a megfelelő dinamikatartományt, széles, enhanced, bármi is a neve.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz atiska007 #8864 üzenetére
Ha már megvan, akkor használd és meglátod, hogy számodra megéri-e vagy sem.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mikrofon
veterán
-
gyűrű
Topikgazda
válasz atiska007 #5590 üzenetére
Érdekesek ezek a frissítések, ugyanaz a verzió nálam is , de ugyanúgy maradt a menü. Nem látok változást.
@esicyhun nem hinném. Hivatalosan amit feraktam az összefoglaló táblázatban az van.
-
trance89
őstag
válasz atiska007 #5286 üzenetére
Ugyanez nálam is, korábban már beszámoltam róla. A gyári netflix appot használom mégis mind2 4k max stickemen vagy be sem tölt a NF vagy a kívánt film/sorozat indítása után pár másodperccel jön a hibaüzenet amiben kb mindig más hibakód szerepel, utána már meg sem tudom nyitni a NF appot, rögtön hibát dob az elején.
Ami nagyon érdekes hogy az egyik stickem global verziós (teljes áron vásárolt) a másik német piacos, féláras primeday akciós. Szóval ennek a hibának abszolút semmi köze ahhoz hogy hol lett vásárolva a stick. Egyszerűen vagy a netflixnél vagy a fireos-ban van valami nagyon elqrva mivel teljesen random embereknél jön elő ez a rohadtul idegesítő probléma.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
Topikgazda
válasz atiska007 #5276 üzenetére
Semmi gond vele 2 db firestick 4k maxon. Gyári amazon stores netflix app. Soha nem is volt probléma, pedig nekem sok olyan app is van ami belezavarhatna, és átlag user nem telepíti fel. Frekit nem vált automatán, de én kézzel váltok. De van még itthon bontatlan 4k max is majd azon is megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
PBA
aktív tag
Fura ez a dolog, nekem semmilyen crash problémám nincs a Netflix appal, viszont nem hajlandó frekit váltani, amitől megőrülök. A beállítások helyesek. Egyébként 4K MAX stickem van 4K DV és HDR képes TV-t hajtok vele. Szépen átvált mindig a megfelelő HDR üzemmódra, de a framerate mindig 4K 60hz. Nyilván a 24p-s mozis anyagok eléggé bénán néznek ki kameramozgásnál.
Szóval a lényeg, nekem stabil a Netflix app 4K-s előfizetéssel, 4K MAX stickkel és 4K-s HDR DV tévével.
-
embe
nagyúr
Nekem a mailboxde.com-nál van. Ha megérkezik, és nem kapsz addig rá választ, megnézem neked.
De a Netflixből több verzió is van.
Próbáltad a com.netflix.ninja verziót?
Nekem van olyan eszköz amelyiken csak ez működik...Többféle Netflix telepítő van, érdemes próbálgatni.
[ Szerkesztve ]
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
tomigonzo
aktív tag
válasz atiska007 #5168 üzenetére
csak egy megjegyzes ismet: amikrol itt sokan beszelnek, azoknak az appoknak a fele teljesen felesleges, meg mindenfele varialgatas, hogyan aktival-deaktivalnak bizonyos funkciokat nem biztos, hogy a stick stabil mukodeset eredmenyezi, sot, ez egy android alapokon nyugvo rendszer, minden elonyevel (3rd party app telepitesen kivul en mas elonyet mondjuk en nem latok) es termeszetesen minden hatranyaval, ami meg akkor is eleg fenyegeto ha az amazonnal alapjaig hereltek ki az egyebkent tokeletesnek messze nem nevezheto alaprendszert, szoval ha van idod, tarold le a sticket, es epitsd fel ujra, eloszor csak az alap es szamodra fontosabb appokkal, kozben nezz ra mi mukodik es mi nem, aztan ha minden mukodik akkor nem kell rogton minden updatet azonnal felpakolni es kiprobalni ha nem akarsz egy mukodo rendszert osszeboritani, a hibak jelentos resze igy es ilyenkor kerul a rendszerbe, persze aki 'beta teszternek' all ne csodalkozzon ha .... ;D (ui: nem tudom nalad mik vannak telepitve a fent leirtak csak egy lehetoseg, gondolat amiket az elmult 8 evben tapasztaltam Fire tv hasznalatkor
-
gyűrű
Topikgazda
válasz atiska007 #5168 üzenetére
Mint írtam nálam semmi gond vele, sose volt még ilyen hiba, vagy hibakód.
Amit tegnap írtam az nem ez a probléma.
Mondjuk én általában kodiból nézem, mert azt jobban be lehet állítani. De a családban a nők csak simán az appból, és ők se panaszkodtak még sosem.. Egyik itthoni sticken sem..Persze elszigetelt probléma lehet nálad, meg a linken is.
Mint ahogy az se derült ki, nálam miért nem vált automatán a nf app egyik sticken se, pedig pár usernél vált frekit.
De mivel a kodiban igen, sőt ott jobban be tudom állítani így nem is zavar..A nők a családban meg azt se tudják mi az a frekvencia, nekik úgy jó ahogy van..
-
tomigonzo
aktív tag
válasz atiska007 #5161 üzenetére
a Netflix approl en mar regeltem itt parszor, feleslegesen (errol is )
a gyari appok kommunikalnak a szerverrel es szerver leterheltseg fuggvenyeben osztjak vissza a streamet a felhasznalonak (nalunk egy pentek-szombat este es durvan eszreveheto), szoval ez hogy most spec a fires sick appja nem megy 4kban (egyaltalan) az egyaltlan nem meglepo, vagy a szerver oldalon tiltottak, vagy csak valami aprosagot elcsesztek a kodban, leirasod alapjan (hogy HDR tiltassal megis mukodik) az utobbira lehet gyanakodni, majd megoldjak, viszont a netflix donti el akkor is hogy te mikor nezel 4kt -
gyűrű
Topikgazda
-
sb
veterán
válasz atiska007 #3882 üzenetére
Én újonnan tévedtem be ide, de nyilvánvalónak tűnt, hogy a stick topicba jövök ha stickre való kodiról van szó.
De tök értelmetlen a vita. Én meg rég attól kapok agybajt, hogy soha nincs semmi jó helyen. Ezzel is a kodiba topicba küldtél pedig a gyári appal (kodi a láthatáron sincs) is gond van. Akkor az HBO Max topicba menjünk inkább, nem? Ja, ott meg nincs semmi relevanciája, mert HBO/app oldalról nulla a paraméterezhetőség. Akkor irány rövid kanyarokkal egy DV topic, a h265 topic, egy linux+droid+kodi topic külön-külön... esetleg a legvégén még pár TV topicba beugorhatunk, de csak a táptopic lezárással, mert mivanhaazaszar. Az mindig benne van... Tényleg így logikus.
-
őstag
válasz atiska007 #3882 üzenetére
Nyilván ehhez köze van annak is, hogy nincs egy összefoglaló, ahová lehetne irányítani a kérdezőket. A "Hogy tudok egeret vagy HDD/SSD/pendrive-ot csatlakoztatni" is kb kismilliószor téma volt.
Elhiszem, hogy tomigonzo-nak nincs ideje vele foglalkozni, de akkor azok, akiknek naponta van idejük tanácsokat adni és leírásokat ismételni, legyenek szívesek besegíteni az összefoglaló elkészítésébe.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
blakey
titán
válasz atiska007 #3876 üzenetére
Ha nem tetszik akkor nem olvasod, sok topik "összefolyik", mivel a Fire OS-re is telepíthető a Kodi, ráadásul külön módszerrel, így természetes, hogy itt kérdeznek a problémájukról. A kérdésük, pont nem Kodira vonatkozik, hanem a Fire TV-re való telepítésre.
-
blakey
titán
válasz atiska007 #3495 üzenetére
Tehát nincs. Telefonos app nem "játszik" ezeken az eszközökön, kb. 1 hete jelent meg de a TV-s változat még sehol.
-
spiky03
veterán
válasz atiska007 #3194 üzenetére
Tegnap este csináltam egy speed testet.
Ez lett az eredmény:Tegnap is megnéztünk 2 részt az Euforiabol és egyszer sem állt most meg.
Ha jól láttam akkor 1x 2x a felbontás leesett de az sem olyan vészesen mint tegnapelőtt.
Meg kb 1-2 mp alatt helyre is állt.Elugrok most a helyi szamtech boltba és megnézem, hogy ott van egy USB Lan.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz atiska007 #3194 üzenetére
Igen azon, Wifin.
De napi szinten használjuk és a Netflixel meg az Amazon Primeal nem volt ilyen jelenség soha.
Még az HBO GOn sem, mert az 1.évadod ott néztük meg az Eufóriának, csak most a MAXon jött elő, ez az érdekes.
Lehet, hogy azért lehet mert épp akkor ment mondjuk valami tartalom frissítés?
Meg nem folyamatonsa csinálja, úgyhogy ezért nem értem mi okozhatja.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Avela40
csendes tag
válasz atiska007 #2349 üzenetére
Nem tudom hogy valakinek engedi e a rendelést, de Német amazonról nekem a következő üzenetet dobja a felület:
"Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order."
Van esetleg erre megoldás?Battlefield 4 nick: Caprin05
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest