Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
Topikgazda
Nálam ez a bundle érte el az ingerküszöböt
most . 🙂 -
gyűrű
Topikgazda
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Szia, fogalmam sincs. Nem használok chrome-ot firesticken.
Fhd tv meg már nincs itthon.. -
bajnokpityu
félisten
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
tomigonzo
üzenetére
Nagyon jó árak 🙂
Az új 4kmax 2. 45eur 44%
Az új 4k stick 2. 35 eur 50%
Cube 3 105 eur 34% -
tomigonzo
aktív tag
stickek learazva, beindult a black friday, csakszolok

-
tl-x
addikt
Nektek megy a SkyShowTime? Nekem nem akart lejátszani semmit se vagy nagyon akadt. Letöltöttem a legfrissebb verziót ami azt írta ki, hogy ezt az eszközt nem támogatja.
-
Amazon firestick 4k max
csak netflix es disney+ alkalmazas probaltam rajta
Jelenlegi video beallitasok:
video resolution - auto (up to 4k ultra hd)
match original frame rate - off
color depth - up to 10bit
color format - auto
calibrate display - no scale
dynamic range settings - always hdr
game mode/allm - autotv amugy egy samsung ue75ru7102kxxh
-
Helló, nektek működik a kodi távirányítása a kore androidos app-pal, vagy bármelyik másikkal?
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Cube3-nál van megoldás, hogy kikapcsolom a cect és mégis működik a távirányító? Próbálok variálni, állandóan az a vége, hogy csak mobil alkalmazással tudom irányítani, se infra se bt nem működik. Bár azt nem tudom, hogy ir vane egyáltalán rajta.
-
Onderon
senior tag
míg az az európai területeken le nem cserélik maxra ami nem tudni mikor lesz.
Ismét tavasszal: https://sg.hu/cikkek/film/155471/itthon-tavasszal-szunik-meg-az-hbo-max
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
lasse001
üzenetére
Az összefoglaló végén van róla kép is..
-
lasse001
őstag
Sziasztok. Most rendeltem az Amazonról egy 2023-as Fire TV Stick 4K Max-ot. A kérdés az usb c van rajta vagy valami régebbi verzió?
-
-
Jart mar valaki ugy h Netflix, disney+ is akad?
10mp enkent elifordul egy "mini" akadas...
firestick 4k max -
captainnemo
senior tag
Sziasztok, apple tv-m van és eddig nem találtam alternatívát. Az egyetlen dolog ami zavar ott a bitsream hiánya, ami ezen a platformon, ha jól olvasom a hozzászólásokat működik.
Próváltam visszaolvasni, az összefoglalót is elolvastam, de nehezen tudok választ találni kérdéseimre, ezért felteszem itt, és elnézést, ha a topicot teljesen végigolvasva erre válaszokat kaphatnék, de nagyon nehéz összeszedni az információt.
Nekem úgy tűnik egy amazon fire tv 4k max egy ethernet kiegészítéssel nekem elegendő lenne.
-minden hang kimegy bitsreamen? (azt olvastam részben igen, de nem világosak a korlátok)
-plex kliens megy rendesen? kodi nem kellene igazán ha nem muszáj
-a streaming appok mennek rendesen? afr váltással jó bitstream hangkimenttel stb.
-hdr/dolby vision?kösz
-
trance89
őstag
A report from Janko Roettgers on Lowpass reveals Amazon’s plans to switch to “Vega” on “all of its new devices” in time, starting with future Fire TV launches.
A lényeg ott van a végén, szóval az 1. és 2. gen Max/4k tulajok megnyugodhatnak
-
trance89
őstag
-
zseko
veterán
Mivel a saját topikjában nem kapok választ a kérdésemre, így kérdeznék itt is a mailboxde-ről. Talán úgy a legegyszerűbb, ha belinkelem: [link]
Hátha itt valaki tudja.
-
Swenk
aktív tag
Üdv! Magyarországon mikor lehet kapni firetv stick MAX 2.gen /2023-as/ -t ? Kerestem, de itthon nem találtam. Valaki tudja esetleg?
A német lehetőségről olvastam itt, de nekem kicsit bonyolultnak tűnik,mivel még sohasem rendeltem külföldről. -
tsilver
senior tag
válasz
mikrofon
üzenetére
itt egy másik, hátha ez megy. nem próbáltam
-
csenzi2
tag
Fire TV 4K és 4K max -nak Kodi alatt tudnia kell Atmos hangot kiadni? Van két Atmos képes TV és két Atmos képes erősítő, próbáltam már Stick-TV-AVR , Stick-AVR-TV mindkét eszközzel, de Kodi alatt nem tudok Atmos hangot kicsiholni. ( Straming és teszt alatt van Atmos hang ) Próbáltam már stick teljes reset, nulláról telepÍt, Nexus, Omega alfa béta de semmi eredmény.
A Kodi alatt a hangtovábbítás, AC3, E-AC3 be van kapcsolva. Segítsen valaki! Köszönöm!!!
-
lm83
őstag
SkyShowtime: Movies & Series (Android TV) 1.9.96
Én ezt használom. De van már a listában újabb verzió is. -
tl-x
addikt
Sziasztok! Mától Fire Tv lite tulajdonos vagyok. Feltettem rá mindent Plex, Disney+, Netflix szépen megy. Találtam hozza SkyShowtime-ot is. Működő HBO Max-ot viszont nem. Tudnátok linkelni egy jó apk-t?
-
mikrofon
veterán
Próbált már valaki custom launcher-t rakni az új Firestick 4k max gen2-re?
-
gyűrű
Topikgazda
Az Hbomax külső telepítésel fog menni egész addig, míg az az európai területeken le nem cserélik maxra ami nem tudni mikor lesz.
Frissíteni addig amazon storebol nem szabad.A 2.gen 4k max támogat minden HD hangot kodival, így a dts-hd /dts-x et, és a dolby truehd / truehd atmost is.
Rendelni ahogy eddig is, az amazon.de-ről érdemes, a mailboxde.de szállítással.
-
Swenk
aktív tag
Szia! Tényleg a 2. gen már tudja a DTSHD MA-t és az alkalmazások között van az HBO Max?
Hol tudom megvásárolni, Te honnan rendelted?Nekem van egy MAX-om, de ezen nincs HBO MAX, ha meg rátenném a fórumon 2022-ben ajánlott HBO alkalmazást, akkor frissítést kínál fel, de ez nem lehetséges sajnos.
Azt gondoltam, hogy ha nem nagyon drága- az árát sem tudom még- veszek egyet, egy 2 gen maxot, amivel nem kell küzdeni.
Köszönöm, ha kiokosítasz a témában. -
-
skippper
senior tag
Erre valakinek ötlete esetleg?
-
Sziasztok!
Adott egy jbl bar 9.1 atmos hangprojektor. A kerdesem az lenne ha osszekotom vele akkor a netflix es tarsait tudom hallgatni atmos ba? Koszi
-
csenzi2
tag
Fire TV 4K Max gen.1, Kodi 21. Béta, Nincs Atmos hang, csak multi ch. PCM. Mit csinálok rosszúl? Streaming és Fire Tv teszt esetén van Atmos hang. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
tsilver
üzenetére
Találtam egy régebbi kiegészítőt, picit kipofoztam.
Ezzel automatikusan és manuálísan is lehet törölni az ideiglenes addon.zip-ket
és a gyorsítótárazott képeket a kodiból...UI. ha nagyon fogja a rendszert, akkor engedélyezni kell a kiegészítőt, utána manuális tisztítás, majd letiltani..

-
tsilver
senior tag
hol meg milyen néven kellene megtalálnom a külső USB-t, nem találok sehol sda1-et?
-
zseko
veterán
válasz
g.gergo
üzenetére
Nálunk eddig három havonta kérte az azonosítást az elmúlt két alkalomkor, így legközelebb december elején kellene kérnie. Még ha nem is nagy macera átmenni a másik helyre, azért én is gondolkozom a 3-ik ponton. Bár azt még mindig nem tudom hogy mi alapján döntötte el, melyik a fő háztartás.
-
g.gergo
senior tag
Üdv! Hordozható eszközöknél nem nézi a netflix, h abban a háztartásban, azaz ip cím alatt fut-e az eszköz. Ezért nincs probléma. Más eszköznél (pl. Firestick) már igen. Egyrészt nézi az eszközazonosítót, és az ip-t. És még ki tudja mit. Több megoldás is van.
1. Vendégfiók havi 1e Ft-ért.
2. Havonta egyszer (ilyen időközönként kell legalább abban a háztartásban futnia az eszköznek, ahova tartozik az előfizetés) elviszed az eszközt az előfizető háztartásába, és azon a hálózaton futtatod kicsit.
3. Összehozod a két háztartást egy privát vpn szerverrel. Pl legegyszerűbb a tailscale. További infó pm-ben ha érdekel, m nem idevaló a téma. -
dheadz
csendes tag
Sziasztok,
Beszereztünk egy Fire Stick 4k-t a családba, hogy ne kelljen a laptopról szenvedni a Netflix lejátszással . Családi megosztást használnak, ugyanabban a kerületben (2 háztartás - az egyik alapból a TV-s appot használja, a másik régebben laptopon, most már Fire Stick-en). Nagyjából egy hónapja a Fire Stick és a Netflix elkezdte az 'összeveszést', állandóan megerősítést kérnek mindkét bejelentkezésnél. Ha laptopról jelentkezik be a Netflixbe, akkor minden simán megy.
Valaki találkozott már ezzel? Esetleg létezik valami áthidaló megoldás ? -
gyűrű
Topikgazda
-
tsilver
senior tag
gyürű, valahol régen leírtad, hogy a "régi" 4Kmax-on hogyan kellene a kodi data mappát is áthelyezni az usb-re meg a felesleges dolgokat kivenni, de nem találom sehol. Ha nem nehézség és megvan vhol akkor linkelnéd?
-
mikrofon
veterán
Ez nekem is van. Ez a Prime Video alkalmazáshoz tartozik. Ott be is tudok jelentkezni vele és gyerek tartson is le. De sajnos maga a készülékhez nem tudok gyerek fiókot adni.
Még egy dolog kérdéses, hogy ha ezen az oldalon [link] kiválasztod a 4k max gen2-det, akkor ha átkattintasz a preferences fülre akkor a Country/Region Settings-nél mi van beállítva?
-
-
mikrofon
veterán
Nah megjött az új 4k max gen.2.
De sajnos nálam nincs ott a gyerek kapcsoló az új felhasználó létrehozásánál, mint az általad linkelt képen.
Azt gondoltam, hogy a felhasználói fiókom, vagy előfizetésem miatt. Ezért létrehoztam egy teljesen új amazon fiókot de azzal sincs ilyen lehetőség.
Megnéznéd, hogy nálad mi a firmware verziója és megnéznéd, hogy még mindig van-e a kid kapcsoló?@gyűrű nálad van ilyen kid kapcsoló ha új profilt hozol létre??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Kodi alatt a hangtovábbítás, AC3, E-AC3 be van kapcsolva. Segítsen valaki! Köszönöm!!!
Fire TV 4K Max gen.1, Kodi 21. Béta, Nincs Atmos hang, csak multi ch. PCM. Mit csinálok rosszúl? Streaming és Fire Tv teszt esetén van Atmos hang.