Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nem értem miért veszed ennyire magadra a dolgot, a tapasztalataim szerint nagyobb eséllyel találok használható információt külföldi oldalakon mint itt, ez nem azt jelenti hogy én a phn hülyének nézem az embereket, téged se néztelek annak de a reakciód alapján neked már nagyon megvan a véleményed rólam csupán abból kiindulva hogy nem kérdeztem az apple tv témában.
nézz rá a profilomra, több mint 20éve phzok ha bajom lenne az oldallal már nem látogatnám. én is ezt csinálom mint te egyébként, bújom a témákat, tesztelek, de nem csak hobbi szinten hanem ez a megélhetési forrásom is. ettől függetlenül nem fáj beírnom oda. összeszedem hogy eddig miket próbáltam, én örülnék a legjobban ha kapnék olyan reakciót ami megoldja a gondot (én úgy érzem hogy mindenre is gondoltam, de remélem nem így van).
koncsik: rendicsek. nem volt szándékom offolni, én csak annyit akartam megjegyezni hogy most épp atv-ről váltok vissza firestick-re és a prime day akciók pont jókor jöttek, nem gondoltam hogy ilyen hosszan fogjuk itt húzni az apple tv témát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest