Új hozzászólás Aktív témák

• Xelo

addikt

válasz blakey #8927 üzenetére

nem értem miért veszed ennyire magadra a dolgot, a tapasztalataim szerint nagyobb eséllyel találok használható információt külföldi oldalakon mint itt, ez nem azt jelenti hogy én a phn hülyének nézem az embereket, téged se néztelek annak de a reakciód alapján neked már nagyon megvan a véleményed rólam csupán abból kiindulva hogy nem kérdeztem az apple tv témában. :D nézz rá a profilomra, több mint 20éve phzok ha bajom lenne az oldallal már nem látogatnám. én is ezt csinálom mint te egyébként, bújom a témákat, tesztelek, de nem csak hobbi szinten hanem ez a megélhetési forrásom is. ettől függetlenül nem fáj beírnom oda. összeszedem hogy eddig miket próbáltam, én örülnék a legjobban ha kapnék olyan reakciót ami megoldja a gondot (én úgy érzem hogy mindenre is gondoltam, de remélem nem így van).

koncsik: rendicsek. nem volt szándékom offolni, én csak annyit akartam megjegyezni hogy most épp atv-ről váltok vissza firestick-re és a prime day akciók pont jókor jöttek, nem gondoltam hogy ilyen hosszan fogjuk itt húzni az apple tv témát.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák