Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosco1978
tag
Sziasztok.
Kérlek segitsetek...
Van egy lg smart tv-m.Eladtam az xboxom,egy kicsi hiányzik és úgy gondoltam vennék egy
Fire TV Stick 4K Max-ot és egy kontrollert.Kérdésem az lenne,hogy működne ez a lg tv és a stick kombináció?Ismét előfizetnék az ultimate game passra persze.
Netem nagyon jó,azzal nem lenne gond.
Előre is köszönöm és ha van más opció azt is meghallgatom. -
zichie
senior tag
Nem ez lehet a gond, mert bizonyos esetekben nincs probléma a h264 (23,976) videókat.
Kodi alatt az alábbiakat teszteltem:
1080p@23,976 h264 mkv file - nincs probléma
1080p@23,976 h265/hevc mkv file - nincs probléma
1080p@23,976 h264 youtube - nincs probléma
1080p@23,976 vp9 youtube - nincs probléma
1080p@23,976 h264 videa - nincs probléma
1080p@23,976 h264 netmozi - nincs probléma
1080p@23,976 h264 Disney+ (Widevine L1) - szaggat
1080p@23,976 h264 Prime Video (Widevine L1) - szaggat
720p@23,976 h264 Disney+ (Widevine L3) - nincs probléma
1080p@23,976 h265/hevc Disney+ (Widevine L1) - nincs probléma
1080p@23,976 h265/hevc Prime Video (Widevine L1) - nincs problémaKorábban, egy éve, amikor volt előfizetés, akkor használtam Netflix-et Kodi alatt, ott ez a tapasztalat:
1080p@23,976 h264 Netflix (Widevine L1) - szaggatot
1080p@23,976 h265/hevc Netflix (Widevine L1) - nem volt problémaEzt találtam a neten a problémáról, de 2023. februárjában le lett zárva az issue.
-
zichie
senior tag
Rákerestem a fórumon, de nem találtam megoldást egy régi problémára. Kérdés az, hogy van-e már megoldás? Első generációs Fire TV 4K stickem van, ahol Kodi alatt streaming szolgáltatók estében (Disney+, Prime Video... stb.) a 24p-s h264 kódolású filmek lejátszása darabos, szaggatós, élvezhetetlen. Ha más az fps h264 esetén, akkor nincs gond, továbbá h265/avc esetében sincs gond még 24p esetében sem, csak a h264 24p a problémás.
Disney+ alatt, ha a Widevine L1 szintet lekapcsolom L3-ra, akkor jó, de akkor csak max. 720p a felbontás.
Korábban ment a Netflix 1080p-ben Kodi alatt, de ott is megvolt h264 filmek esetében a 24p szaggatás hiba. -
ozark
tag
Csak nekem halt le a Disney app??? Újratetem többször is, restart is volt...belép, kapom a megerősítő kódot emailben, bepötyögöm...majd kapok egy logout képernyőt...pc-n is jó, tableten is megy. A tv alap rendszerében a vidaaban is megy a disney...
-
Danecay
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Igen, az a nem túl nagy 2200 Ft-os különbség inkább a MAX javára billenti a mérleget, különösen, hogy egyébként is a MAX az olcsóbb

-
Az érdekes, hogy ebből : Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) asztali multimédia lejátszó vásárlás, olcsó Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) árak, multimédia lejátszó akciók csak egy helyen van (ez van nekem is).
Amazon Fire TV Stick 4K Gen 2 2023 (B0BTFWFRWN) asztali multimédia lejátszó vásárlás, olcsó Amazon Fire TV Stick 4K Gen 2 2023 (B0BTFWFRWN) árak, multimédia lejátszó akciók
Viszont 10 helyen is van készlet.Az Amazon Fire TV Stick két említett verziója között a fő különbségek a következők:
Wi-Fi támogatás: A B0BTFWFRWN verzió támogatja a Wi-Fi 6E technológiát, amely gyorsabb és stabilabb kapcsolatot biztosít, míg a B0BTFCP86M verzió csak Wi-Fi 6 kompatibilis.
Teljesítmény: A B0BTFCP86M verzió a "Max" jelzőt viseli, ami azt jelenti, hogy erősebb hardverrel rendelkezik, például nagyobb memóriával (2 GB) és gyorsabb processzorral, mint a B0BTFWFRWN verzió.
Ár: A B0BTFCP86M általában drágább, mivel fejlettebb funkciókat kínál.
Támogatott formátumok: Mindkét eszköz támogatja a 4K Ultra HD felbontást, de a B0BTFCP86M verzió további kodekeket és formátumokat is kezelhet. -
nfsu17
veterán
Azt hiszem vissza fogom küldeni a sticket.
Egyszerűen semmilyen beállítással nem tudom úgy működtetni, hogy valahol ne legyen mindig valami judder/stutter.
Egy beállítás működik, ha 1080p50-re teszem, akkor minden 25/50 videó szépen simán megy.
Smartube-ben is, kodiban is, gyári yt appban is.
Ide oda váltogatva is jó az appok között.
De így meg nincs match framerate.
Ha auto a felbontás, akkor van AFR, cserébe valamelyik app mindig 'döcög'.
Ha bekapcsolom a boxot ugye 59.94 a Hz.
Elindítok egy yt videót ami ilyen fps, simán röccenés mentesen viszi.
Átmegyek kodiba, elindítok egy 25 fps videót.
Frekit vált..aztán vagy simán játszik, vagy döcög.
Visszamegyek yt appba, már az 59.94 videó is döcög.
Ha forced closeolom az appot néha jó lesz, de nem mindig.
Ez így nem normális.
Olvastam pár fórumot, igazából nem én vagyok az egyetlen, akik hasonlóról írnak.
Valakinek a cube3 hozott megoldást.
Hangsúlyozom, van olyan napállás, amikor minden jó.
Yt 59.94, 25 fps.
Kodiban ugyanez. Minden tesztvideót, amit pörgetek a teszteken legalább egyszer már lejátszotta jól, simán. Kodi is, yt is.
Ott a gemini man 4k60 sample.
Volt hogy simán gyönyörűen vitte.
Megnéztem pár másik videót, majd megint teszt, akkor meg döcögött.
1.5 óráig hibátlanul néztem az 50i f1 futamot.
Majd restartolt a stick.
Utána bírta még 7 kört. Restart.
Majd két kör. Restart.
Gemini man sample első játszásra 10 másodpercig bírta, stick restart.
Utána már nem volt restart. Vagy jól ment vagy nem.
Most kapott erősebb tápot..5.3V 2A eddig nem láttam random restartot.
Még egy factory resetet lehet megejtek, de nem fűzök hozzá nagy reményt.
Nem gondolnám hogy 7év dune playerezés, meg 5év coreelec-ezés után ne tudnám hogy mit mire kell állítani.
Olyan marha sok képbeállítás úgy sincs, ami a kadenciahelyes lejátszást megbonyolítaná.
Egyszerűen nem tudom mitévő legyek. -
nfsu17
veterán
A sticken hiába jó a wifi, érdemesebb kábeles adapterrel használni, az sokkal stabilabb .
Ha nagyon bejönne a cucc, akkor az lenne, de szerintem most nem áldozok rá többet.
Az interlaced videót nem tudom, nem használok olyat.
Működik az. Legalábbis amit próbáltam. Mondjuk 1-2 indításig. Aztán nem. Aztán megint jó.
Hangerő szabályozási gondom sose volt, igaz én nem használok már optikai csatlakozást.
Nekem most ez jutott, de mint írtam, minden más hdmi eszközöm (boxok) gond nélkül állítják a hangerőt a saját eszközükön.
Egy esetben nem tudom a tévén állítani a hangot, ha a soundbaron szól a tévé hangja, ha pl a tévé beépített DVB-C/T tunerjéről nézek adást. Ebben az esetben a tévé távja csak a tévé hangszóróját állítja (amit ugye nem akarok hallani...ezért 0-ra veszem le), és ekkor a soundbar távjával lehet csak állítani.
Amint valami "hdmi eszköz" kerül a láncba, az ottani állítással állítódik a hangerő is.
Kivéve a FS-el.
Hieronymus
https://www.amazon.nl/-/en/MAGNAT-Sounddeck-400-BTX-black/dp/B00GEXG3LMha megfelelő kompatibilis beállítást lehet találni a Stick beállításaiban.
Próbáltam manual hozzáadni a FS menüjében a soundbart, de nem ismeri fel.
Manual lehet infrakódot rendelni hozzá.
Még azzal futok egy kört. -
Az optikai csatlakozás esetében nincs gond a hangerő szabályzással. Nem viszi át a hangerőszabályzást a TOSLINK.
HDMI használata esetén működik. Illetve a Stick távirányítója tudja szabályozni a hangeszköz hangerejét, ha megfelelő kompatibilis beállítást lehet találni a Stick beállításaiban. -
gyűrű
Topikgazda
A YouTube problémás ma mindenhol.
A sticken hiába jó a wifi, érdemesebb kábeles adapterrel használni, az sokkal stabilabb .
Az interlaced videót nem tudom, nem használok olyat. A kodi stabil a sticken nálam, de egy CE azért sokkal jobb lehet.
Hangerő szabályozási gondom sose volt, igaz én nem használok már optikai csatlakozást. -
nfsu17
veterán
Igazából már nem is érdekel a dolog, fél lábbal a szekrény aljában van a stick.
Lehet túl régi a tévém, lehet nem jó valami beállításom, de nekem ennyi elég volt.Este úgy feküdtem le, hogy smarttube appban beállítottam az AFR-t.
Teszteltem, jó volt.Ma hazajöttem, megint indítottam, megint jó volt.
Kodival is indítottam pár videót, jónak tűnt.Visszamegyek YT appba, már döcög a videó elég rendesen.
Visszamegyek kodiba, megnézem a korábbi tesztfájlt, már az is döcög.
Leszedtem a friss f1 időmérőt, 50i, egy 20-30s mondjuk jó, majd ez is bedöcög....egy ideig jó, megint bedöcög.
Mondjuk ez lehet release hiba, múltkor sokan írták ott, hogy nem jó. CE alatt jó volt.
Gondoltam wifi gond, de nem, a buffer előrébb jár mindig.Kapott restartot a stick, megint próba, megint nem jó sehol.
Nekem ehhez nincs idegzetem. Amíg kiszolgál a CE, addig marad az.
Majd lehet egy új tévén jobban fog muzsikálni, ezt nem tudom stabilra hozni.
Video res: auto (különben nincs afr)
Kodiban: indításkor,leállításkor
YTban is be van állítva. Egy ideig jó is.
Minden uptodate
21.2 omega apk telepítve kodi mirrorsról.
Hdr, atmos, kutyafüle semmi sincs.
Nekem nincs hdmis erősítőm, nem megyek a CEC-el itt semmire. Tv-t nekem is kapcsolja, ha akarom, de most nem ez a legnagyobb bajom.Szerk
Most lement alvóba a stick, tv kikapcsolt.
Bekapcsoltam, YT megint smooth.
Kodi f1 továbbra sem jó.
De más 50i anyag most jónak tűnik.
Tudom, hogy user error, mert senki nem panaszkodik.
De hogy mi leli, hogy egyszer jó, 10perc múlva ugyanaz meg döcög
-
Tibdoh
tag
Nálam a stick közvetlenül az erősítőbe megy, az erősítő HDMI-n a tv-be. Az erősítőben van egy HDMI Link menü, az ON állásban ilyenkor nem piszkálja a stick hangerőszabályzás a tv-t, az erősítő hangerejét szabályozza. Így a sticken lévő összes appra hatással van. Amíg nem volt erősítő csak egy DAC meg egy genius szerű 5.1, zavart hogy a tv hangerejét állította, nyilván az erősítőre nem volt hatással. Akkor kerestem megoldást, az app jó volt(már amennyire...) de most a házimozi erőlködővel így nekem megfelelően működik.
Bekapcsolom a sticket, indul a tv, majd az erősítő. -
Nekem úgy működik a stick, hogy ki van kapcsolva a CEC, és állítja a tv hangerejét.
A stick első bekapcsolásakor meg kell adni a tévé távszabályzó azonosítóját.
Ha jól van megadva, CEC nélkül közvetlenül szabályoz. Ezért van az elején az Infra dióda. A Stick szabályzása nem Fénnyel történik. BT kapcsolat, az első lépésben ezt kell beállítani.Optimális esetben a hang adatfolyamot átküldi a stick a tévének. A tévé vagy tovább küldi az adatfolyamot a mögötte levő AVR eszköznek vagy a tévé dolgozza fel a hangot és továbbítja a hangeszköznek.A stick egészen okosan oldja meg a hang és a kép szinkronban tartásának problémáját. Ha változik az eszköz felállás, értelemszerűen újra kell kalibrálni.
-
blakey
titán
Kodi hangerejének szabályozása appal könnyen orvosolható.
-
SunMount3r
nagyúr
Ha bekapcsolom a CEC-t, akkor sem megy a tv távjával a stick.-> Nem, ebben az esetben épp az lenne a lényeg, hogy a TV távjával is tudd vezérelni a Stick-et. Nálam működik.
Az viszont jó kérdés, hogy a Kodi hangerejét hogyan lehet szabályozni külön, mert nálam is csak a TV hangerejét változtatja. Bár a Kodi-ban is vannak CEC beállítások, talán ha azok is ki vannak kapcsolva... (Vagy éppen be?)

-
Tibdoh
tag
CEC-el működik , csak én elfelejtettem kikapcsolni az appos hangerőt, az jól bekavart.
Az az app elég fapadosra sikerült...
-
kokokka
addikt
Nálam hibátlan a hangerő állítás a Stickel. Este ha mozizunk, csak azt használom az erősítőre is. CEC bekapcsolva, teszi a dolgát ahogy kell. Be- és kikapcsolja a TV-t és az erősítőt is, akkor amikor akarom. Tökéletesen működik. Ez már a 3. Fire TV Max-om, a többi is ilyen.
-
nfsu17
veterán
Ez egy app? Jaj
Tegnap már fölb*szott az x-plore, hogy adjak 3 sört neki, ha a download mappába akarok tenni PC-ről egy fájlt. Hát persze...
ES file explorerrel megoldottam hasonló módon.
Mondjuk CE után egy csomó dolog painintheass , de hát olvastam már előre, hogy ez nem next next install eszköz, ha épp nem a bótból akarsz csak telepíteni...márpedig én nem.De igen, én akarom arra használni (fene akarja amúgy), amire nem való. Inkább csak játszadozom vele, semmi előnyét nem látom a jelenlegi CE-mhez képest. Mondjuk olyat nem is nagyon akarok rajta csinálni, amit a CE nem tud, szóval így nagyon fair az összehasonlítás.
Mindegy, ilyenem is van, megtudtam mi ez.
De az továbbra is bosszant, hogy sehol nem tudok egyszerűen hangerőt állítani a távval, se a FTV menüjében nem csinál semmit, sem YT alatt, sem Kodi alatt. A tévét állítja (vagy nem, ha kikapcsolom), amit nem akarok.
Nem tudom miért, hol milyen eszköz milyen jelet nem ad át, de a STB-om is, a CE boxom is, a Dune boxom is, minden eszközöm működik úgy, hogy adott eszközön állítom a hangerőt, ez a jel eljut a tévéig hdmi-n, ott a tévé kiadja magából a jelet optikain a soundbar felé, hogy változás történt, majd a SB halkul, vagy nem.
Hogy ezt miért nem képes megugorni a FS, arra még nem jöttem rá. -
Tibdoh
tag
Még nagyon nem mélyedtem bele, ezt kipróbálhatod.
Én nem jöttem rá a lényegére. Ha a tv-be volt dugva a stick néha ennek ellenére a tv-n is tekerte a hangerőt.
Ha az erősítőbe dugom, akkor néha azt is tekeri.
Elég gyenge megoldás az amazontól . -
nfsu17
veterán
Hello.
Beüzemeltem egy 4k max-ot.
Egyelőre egy kérdésem lenne. Na jó kettő.
Képtelen vagyok beállítani, hogy a kodi hangereje változzon a táv volume gombok megnyomásakor.
Most a tévé hangerejét állítja. Amit én nem akarok, hisz nem azon hallgatom a hangot, hanem egy soundbaron.
Egy darab audio eszköz van a kodi hang menüjében.
Szvsz nem tudom állítani.
A soundbar távjával kell egy a hangot állítani.
Ami nekem macera. Vagy hallgatom tévén, amit nem akarok.Keymap editor sem lett jó...mikor kéri a gombot...lenyomom és a tévé hangja változik megint. Észre sem veszi hogy megnyomtam.
Lehet a CEC-el van valami, pedig a tévén ki van kapcsolva.
Meg sztem a sticken is kinyomtam.
Talán kodiban nem, de azt megnézem.Nem értem, mert ilyen logikával megy a CE box is.
Box, hdmi, tv
Tv-ből optikai kábel a soundbarba. Ennyi.
Ezt a CE box lekezeli, azaz a távval a kodi hangerejét állítom és így állítódik a soundbar hangereje.Bónusz kérdés
Ha 1080p50-re teszem a kodi menüjét, minden 25/50 anyag akad...mert nem vált frekit...gondolom.
Ha 1080p59.94 akkor vált frekit és jó.Hirtelen ennyi.
Smarttubét sikerült beüzemelni, kodi szvsz megy, más most nekem nem kell.
Igazából ennyi se kell, csak tartaléknak vettem.
De amúgy nem rossz cucc, egész (nagyon) gyors -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
HBO Max-nal létezik olyan beállítás, hogy alapból ne felirattal induljon egy film?
Nézem az Agymenőket, minden rész magyar hanggal és magyar felirattal indul.
Kikapcsolom, oké.
Átlép a köv részre, ismét magyar felirat, kattintok rá, hogy kikapcsoljam, és ott a pipa a Ki és a Magyar előtt is, de marad a felirat.
Filmet leallitom, visszalépek, újra elindítom és csak ezután engedi újra kikapcsolni a feliratot.
Majd köv. résznél újra így...Legutolsó Android Tv-s Max (54.25.0) apkmirror-rol, és sima Fire Stick (talán 2022-es).
-
solti
senior tag
lecseréltem egy melóhelyről leselejtezett kis lapos PCre, hihetetlen teljesítmény ugrás (torrent, tvheadend, smb, wireguard stb). A zyxel cucc szuper jó volt ár/érték arányban ha értettél hozzá és rászántál sok időt... De eljárt felette az idő, az smbv1 meg a szutyok hálózat kezelésre már nincs bocsánat...
-
lenox
veterán
Van egy Fire TV Stick 4K (B08XW4FDJV). Bluetooth hangszorohoz csatlakozik, minden jol mukodik, de ha ujrainditom utana ugyan csatlakozik (mindket oldal azt mutatja), de nincs hang. Ha ujracsatlakoztatom a hangszorohoz, akkor megint van hang. Ez valami ismert hiba, es esetleg javithato?
-
lorcsi
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
A fire stick app reszenel kerestem ra
majd megnezem ezt a tallozast is, de ez a nova is eleg jo
-
SunMount3r
nagyúr
Honnan szedted le? Itt van a hivatalos (32bit-es kell), nem fizetős (sose volt) és nem kér semmiféle reg-et. X-Plore-al PC-ről betallózva (SMB megosztás) simán telepítheted.
-
-
lorcsi
veterán
van egy fire stick 4k 2021 verzióm
egy zyxel 325-nas tartalmát szeretném elérni vele vlc hálózati résszel
egy hálózaton vannak (a stick wifiről kapja a hálót)
de hiába írom be jól akar az admin jelsztót is..hibára dob vissza
hogyan lehet megoldani, h lássa a nas videó tartalmát?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Most annyit csináltam, hogy bezártam a Kodi-t, a Stick beállításaiban átraktam a HDR-t "Always On"-ról "Adaptive"-ra, újra elindítottam a Kodi-t és ott kikapcsoltam a HDR10+-t és DV-t és utána a kérdéses videó egyáltalán nem szaggatott. Nem hiszem, hogy a HDR kikapcsolása miatt jött rendbe, mert ez eleve egy SDR videó. Két dologra tudok akkor gondolni:
1. A Kodi túl rég óta futott a héttérben és valamiért, valami "beragadt", vagy túl sok erőforrást evett és a Kodi újraindítása megoldotta.
2. Túlmelegszik a Stick egy bizonyos idő után, amikor pl. videó lejátszás van?
Amikor láttam a reccenésket az már a videó vége fele volt kb. 40 perc után (amit nem láttam, mert csak akkor mentem be a szobába). Most meg csak úgy belenéztem pár percig.Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Anyámnak keresek valami tévé okosító kütyüt, amit egyszerű kezelni, és van rajta legalább Netflix. Mindkét tévé otthon csak HDReady, nem tervezzük cserélni őket, az internet 100/20-as, kábeles.
Hirtelen egy Amazon Fire TV Stick HD-re gondoltam, ami viszonylag olcsó is, és mivel se a FullHD, se a 4k nem érdekes, teljesítményben szerintem megfelelő lenne, mi a véleményetek?
-
SunMount3r
nagyúr
Mióta az 1m-es HDMI hosszabbítóval van a Stick a TV-re kötve, a Kodi-val microakadásokat veszek észre a videó lejátszásban , méghozzá elég gyakran, olyan mintha nem lenne kadenciahelyes a lejátszás. A Wi-Fi sebességre sose mér 80Mbit alá (kb. 100-at mér rendszeresen) és a videó, amivel ez előjött 4K / SDR / 15.8 Mb/s-es, úgyhogy a Wi-Fi elvileg nem lehet gond. Okozhat ilyet egy HDMI kábel? Bár még próbálok pár videót, hogy azokkal is csinálja e, de PC-n néztem ugyan ezt a videót Kodi-val is, ott nincsenek akadások.
-
tobias40
veterán
A stick-hez való micro-usb-otg y kábel-t tud valaki itthonról értelmes áron?
Vagy ha vkinek lenne otthon elfekvőben akkor vevő lennék rá...
Aliról nem találok olyat ami Magyarba szállítanának,itthonról meg lenne csak drága a szállítási díj...(1700ft-tól kezdődik) -
tobias40
veterán
Nem akartam,ezt a leírást követtem: [link] és nekem ebben már csak az 22ALPHA-k jelentek meg mint telepíthető image-k.
Ebből felraktam (tudatlanul) a legfrissebbet és utána jött a problémám az enigma2 client pluginnal.
Tanulság részemről hogy jól működő rendszert nem piszkálunk!!
-
tobias40
veterán
Nem tudom mi történt de most egyszerre csak a KODI indításakor felajánlotta hogy frissíti a kiegészítőket és ebben benne volt az enigma2 client is,így most már nekem is megfelel a 22 ALPHA!

Tegnap miért nem engedte frissíteni nem értem,a lényeg hogy működik...
-
hpeti2
aktív tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Vagy csak letöltöd a downloaderrel az apkt és feltelepíted. Nálam eddig mindig működött. Beraktam a linket a oedvencek közé még pötyögni sem kell a távval.
-
oszy
veterán
Ez az lenne?
Esetleg az összefoglalóban szereplőktől van már jobb, olcsóbb?
-
SunMount3r
nagyúr
Akartam én is kérdezni, hogy ezeken a Stick-eken hogy megy a Kodi update? Alapból a legújabb 21.2 van telepítve, de nyilván gondolom magától nem fog frissülni. Akkor majd letöltöm PC-re a legfrissebbet és "ráinstallálom" az X-Plore-al az előzőre? A beállítások (pl. SMB/NFS megosztás elérése) megmaradnak?
-
Imi1981
veterán
Működik
! Hát erre nem gondoltam. Kösz
gyűrű
Tudom hogy a kábel stabilabb de eddig a saját routeremmel ( ami elromlott) tökéletesen működött és sose volt probléma vele. 4k DV filmeket is simán vitte. Most egy hétig kell 2.4 g wifin használjam mert veszek új routert. Addig meg 720P és kisebb 1080p anyagokat nézünk rajta. -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Elromlott a fő routerem és csak a szolgáltatói router van ami csak 2.4ghz wifit tud. A fire tv 4k max és a 4k max gen 2 sem működik 2.4ghz wifivel? Hiába csatlakozom rá a főoldalt sem mutatja mert a hálózat beállítást rakja ki. A tv ugyan ezzel a wifivel simán viszi az 1080p és közepes méretű 4k Dolby vision filmeket ( letöltött)! Egy helyiségben van a router és a fire stick 4k max. Valamit rosszul csinálok vagy egyszerűen nem hajlandó 2.4ghz vifin működni?
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Hieronymus
üzenetére
ATV14 alap lesz. Ha lesz valamikor. Dobták a linuxos vegán vonalat..
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Mondjuk azt én is furcsának tartottam, hogy nem álltak még át az USB-C-re. De megkövetelni, mivel nem okostelefonról van szó, hát az is érdekes. Persze értem én, hogy random kábellel nem megy, hanem csak microUSB-vel, de ez nem telefon, mégcsak nem is táblagép.
-
Tibdoh
tag
Páva-tv. Nálunk még nem elérhető.
-
Lala6
addikt
Én is rendeltem az eMAG-ról, az adapter US szabványú, de a dobozra ragasztottak egy átalakítót. A távirányítón van egy számomra ismeretlen APP gombja. A doboz a vékonyabb kivitel, amit már itt többen is említettek.
-
-
Fandango
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
A következő generációról van valami konkrét infó vagy csak tipp hogy jön?
-
-
Nos ősszel még alig lehetett kapni az országban, most meg:
https://asztali-multimedia-lejatszo.arukereso.hu/amazon/fire-tv-stick-4k-gen-2-2023-b0btfwfrwn-p1090846234/
Ráadásul 25K körül. Mi miatt történt vajon? -
L.L.
senior tag
válasz
Danecay
üzenetére
Igen, ezt írtam én is, de ez akkor sem az itthon is szabványos amazonos adapter, ezek vékonyabbak, az itteni sokkal vastagabb fajta, az nem fér el benne. Tudom, mert mind a kettő dobozos van itthon, és a vékonyabb dobozba nem tudom belerakni, de végül is ez szerintem mindegy, szinte mindenkinél lapul otthon egy megfelelő adapter, amit tud használni hozzá.
SunMount3r: Így van, egy keskeny átalakító adapter még elfér benne.
-
L.L.
senior tag
válasz
Danecay
üzenetére
Angol, Holland, Ír, stb. szabványú adapterek vannak benne, ha egyáltalán benne van, attól függ épp honnan szerzik be, ezeknek a Stickeknek a doboza is sokkal vékonyabb, ez talán a termék fotóin is látható, nem is fér el benne a nálunk is használható Amazonos adapter. Illetve a távirányítók is picit mások, az APP gomb valószínüleg nincs rajta, helyette valamelyik ottani szolgáltató gyors elérése kapott helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Magyarország,nektek hozza ide szállíthatónak?