- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gardener #3679 üzenetére
Én is megvoltam vele elégedve, meg szerintem mindenki mert jól csinálta amit csinált, de ugy látszik eltört nála a mécses amit még a mai napig sem értem miért viselkedig igy még most is egy ilyen jelentéktelen dolog miatt amiben rááadásul ö volt a hibás csak ezekszerint nem látja be és valószinú ezért csinálja amit csinál...
-
greatchaos
addikt
válasz
gardener #2577 üzenetére
sajnos ez tőle már megszokott, azért is frissítettem be gyorsba, mert neki öröm feketepontot adni
- mostanában nem a jó üzleteiről híresült el... ha visszaolvasol kb 200hsz-t, nem tom pontosan, ott is violt egy kis bakija, eléggé ki is fakadt... sztem messziről elkerüllendő tag, csak sajnos sokan nem olvasnak egyesek után
vicc, hogy 18-s vinya ára is ugyanaz, mint a 36-s-é
arról nem tudtok megegyezni (sztem erre sem fog pozitív választ adni), hogy a különbözetet fizesse vissza?
-
djtoomi
addikt
válasz
gardener #2457 üzenetére
MSn-en amint elvitte a srác a kártyát,megköszöntem a közbenjárást,szal többet is mondtam mint hogy "böff".
Mindegy,vitát zárjuk le,mert hozhatok fel nem egy példát,akivel minden gond nélkül ment minden!
Pozitív értékelésem több van mint amennyit itt most felhoztok nekem,hiába csak 1 mínusz van.Egyébként ebben a rendszerben nem sok értelem van,pl. egy újoncal tszem azt üzletelek,nem találja meg a topikot vagy valami,pedig minden oké volt,vagy ellenkezőleg,nem ír se + -t se - -t,én ha írok neki akkor ok,de az visszafele nem érvényes,illetve nem csak egy negatív értékelésem lenne,illetve nem csak 5 pozitív.Minimum -3 illetve +30 lenne...
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Asztrofotózás
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest