- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
soundcrazy
csendes tag
válasz
tolts.hu #16833 üzenetére
Mrpingvan-el vigyázatok.!!! Cseréltünk alaplapot procit én amdt adtam ő intelt adod személyesen találkoztunk álitotta hogy tökéletes meg minden el cseréltük haza jöttem semmi kép se hang minden rosz volt lap és proci is sose irt vissza nekem sehol el küldöd 2000ft amivel ki szurta a szememet.amivel semmit nem értem el mivel uj lapot és procit kellet vennem az anyagi kár 27.ezer forint volt.És még pofátlan módon a multkor el kezdte árulni a cuccaimat olyan tényel hogy ő vette meg ilyenek. vissza szolgáltatni nem akkarta igy tehát azért is irok vigyázatok vele nagyon !!
-
..RowLand
csendes tag
válasz
tolts.hu #11881 üzenetére
nem emlitettemigen valóban igy van nem is tagadomd azért mert nem tudtam róla és valószinűleg hogy nem vágtamvolna aát a fejed ha tudok róla.Adhatsz felőlem fekete pontot sokat nemérsz el vele mert én tudom hogy nemrégmég használtam sőt barátnőm telefonját a napokban a töltővele töltöttük és tudomhogy nem basztam el.ezzel szeretnék az ügy végére pontot rakni.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest