Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
udi
őstag
válasz
Balupapa #2616 üzenetére
Na ez a baj hogy mindenki csak üzletet lát benne...
Én inkább arra gondolok hogy ilyenkor félre kell tenni az egész éves szart és legalább két napig a családdal foglalkozni.Nem az ajándékon van a hangsuly,bár mindenki ezt hiszi-minnél több drágább ajándék annál jobb...nem.
Ez a szeretet ünnepe.Vagyis annak kéne lennie.
Én erre gondoltam. -
-
Skipper
tag
válasz
Balupapa #2536 üzenetére
Egy szóval sem beszéltünk arról, hogy bejössz a boltba :S
Azt beszéltük meg, hogy 3 körül érsz a Nyugatiba, te hívtad a boltot 5-10 perccel azelőtt. Mivel én 3-4 perc alatt kiérek a Postához, ezért nem hívtalak még addig, utána meg már felesleges lett volna .
Értsd már meg, hoyg eszem ágában sem volt a 25 kilós gépemet bárhová is elcipelni, nme is volt szó erről...
Részemről befejeztem az egészet, nem kívánok több energiát pazarolni erre... -
Skipper
tag
válasz
Balupapa #2427 üzenetére
Üdvözlet!
Kezdjük az elején: sajnos Radeon nem a valóságot állítja, és innentől kezdve nincs is miről beszélnünk sajnos.
A történet: igen, érdekeltek a RAM-jai, adott is nekem ajánlatot, melyben meg is egyeztünk (a ráfizetés összegét illetően). DE! Én kikötöttem, hogy a saját gépemben szeretném kipróbálni, hogy valóban megfelelően muzsikálnak-e, mivel a memóriavásárlás igen kényes dolog. Erre ő rábólintott, sőt, meg is kérdezte MSN-en, milyen alaplap van a gépemben. Ekkor megegyeztünk abban, hogy szerdán elhozza a Nyugatihoz, hogy én majd ki tudjam próbálni a RAM-okat, hogy valóban igényt tartok-e rájuk.
Erre Radeon tegnap becsörtet a boltba, és odakeni az orrom elé a RAM-okat, hogy van öt percem kipróbálni. Erre én mondom neki, hogy az év 365 napjából kb. nullán van a melóhelyen a gépem, ezért csak otthon tudom kipróbálni. Erre ő dühösen: felejtsük el egymást.. stb. Ez történt.
Véleményem szerint félreértésről lehet szó. Arra nem emlékszem, hoyg beszélgetéseink alkalmával elhangzott-e az a két szó, hogy "otthon" vagy "hazavinni", de akinek az IQ-ja 50 felett van, az gyaníthatja, hogy az emberek többsége a saját gépét otthon tartja.
Erről ennyit. Sajnálom, hogy Radeon napja nem úgy sikerült, ahogy azt ő tervezte, valóban, utazott fölöslegesen fél órát.
Nekem Radeon egy szóval sem említette, hogy hozzam be a RAM-jaimat és a pénzt, pláne azt nem, hogy akkor ő így gép nélkül marad.
Az is nyilvánvaló, hogy én a Mushkinokat a mostani A-DATA-kkal szerettem volna összevetni.
Viszont az alaptalan vádaskodást és a nevem mocskolását nem tűröm, ha nem kér bocsánatot nyilvánosa és folytatja ezirányú ténykedését, sajnos kénytelen leszek lépéseket tenni ez ügyben...Ezúton szeretném kérni az illetékesektől, hogy a mínuszt minél hamarabb töröljék tőlem, és ne adjanak hitelt egy indulatból író őszintétlen egyénnek. Köszönöm
-
Ősember
őstag
válasz
Balupapa #2427 üzenetére
ilyesmit az ember másokkal két okbol tesz: elöször is mert egy paraszt és nem tiszteli mások idejét/türelmét másodszor pedig azért mert egy érdektelen "csak én" tipus, aki azt hiszi körülötte forog a világ
azt nem szeretem, ha valaki a helyszinen akar modositani valamilyen lebeszélt részleten, vagy ott derül ki ez-az, de a másikat ilyen helyzetbe hozni, föleg ugy, hogy még az illetö lényegében házhoz megy az enyhén szolva tahoság.
bár ez a fajta viselkedés betudhato annak is, hogy az illetö bolti elado és már megszokta, hogy ö diktál, csak azt az aro részletet elfelejtette, hogy a piacon egyenlöre felek kötnek üzletet
Aktív témák
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest