- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Kostis74 #7857 üzenetére
Szerinted ezt a hsz-t itt ki veszi komolyan?
Maga a stílus az, ami ellehetetleníti a mondandódat és nem mellesleg minősít téged - és hidd el nem éppen jó minősítésre gondolok.
Ha valami ilyesmit írtál volna:
"Én találkoztam a szóban forgó eladóval és korrekt, tisztességes embernek tűnt, minden rendben zajlott és nehezen tudom elképzelni, hogy ilyesmit tett volna, amit írtok, mert teljesen más benyomás alakult ki bennem vele kapcsolatban" akkor esetleg még körbe sem röhögnének az emberek, hogy "na ez is biztos a kisgyerek cimbije, lol". Igaz úgy sem lehetne túl komolyan venni a hsz-t, tekintve, hogy egy zökkenőmentesen megkötött üzlet nem tekinthető túl nagy statisztikának és nem alkalmas az eladó személyiségének mélységes feltérképezésére.Összegezve: ez az "okosabb maradtál volna, ha meg sem szólalsz" tipikus esete. Azért köszönjük, hogy beírásoddal emelted az est fényét.
-
-
Szten Márs
nagyúr
Miből gondolod, hogy mindkét fél 10-12 éves?
Attól, hogy valakinek 1998 van a nickjében nem azt jelenti, hogy akkor született, valamint, megnézve a fogalmazásmódját, egész biztosak lehetünk benne, hogy az a szám nem a születési évét takarja.
A másik félnél meg annyit látunk, hogy valami "ügyvédi levél" 12 éves gyereket említ, de ez eléggé nyilvánvalóan kamu, szóval aligha 12 éves a másik fél.
Vagy félreértettem volna a hsz-ed? -
Szten Márs
nagyúr
válasz
ferkow11 #7709 üzenetére
Két gondolatom azért lenne hozzád:
- Ugye azt mondod, hogy be akar mocskolni téged. De szerinted, ha valaki be akar mocskolni valakit, akkor legalább a nevét/nickét nem említi meg? ugyanis a te nicked még véletlenül sem jött fel, egy topic lett linkelve, ahol a te nicked véletlen sem látható... szóval mégis hogyan is próbál akkor bemocskolni? Nem találod ezt kicsit ellentmondásosnak?
- Egész pontosan hogy is akar kicsalni belőled pénzt? És mi az, hogy "több" pénzt, mert ezek szerint akkor már csalt ki... Meséld el a sztorit, ahogy szerinted történt, mert ugye egyelőre semmi ilyesmi nem történt meg, pedig ahhoz, hogy "vigyázzunk vele" talán nem ártana tudnunk, hogy szerinted hogy is volt a dolog...
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
dvdbackuper #6507 üzenetére
Nyilván senki nem mondja, hogy minden üzletével baj volt. Viszont az biztos, hogy senkivel ebben a topicban és valószínűleg az egész PH-n nem volt annyi baj és nyűg az üzleteléseivel kapcsolatban, mint vele.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Dr. Romano #3150 üzenetére
Basszus, ha nem írod ezt a hsz-t nekem le sem esik ki ő
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
greatchaos #3016 üzenetére
A közvetlen előzmények itt vannak: [link] de valójában rengeteg volt a számláján, lsd: ngabor utolsó hsz-e. ("az adatlapod megjegyzés rovata nem fért ki egy oldalra"
)
-
Szten Márs
nagyúr
Tudom, itt nagyon off, előre is elnézést, hogy ide linkelem, de elég elhíresült figurája a topicnak, így gondoltam érdekelhet pár embert ez a link:
[link]Annyi bizonyos, hogy több feketepontot már nem kellesz kiosztani rá....
-
Szten Márs
nagyúr
Emberek, könnyezve röhögök... elnézést az offért, de ezt muszáj volt megosztanom
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest