- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Mr.Peter
aktív tag
-
oldsaman
tag
válasz
Dodder #13018 üzenetére
Az áthúzott hirdetését akkor csinálta , amikor lebeszéltük a tápot . Egyébként írtam is oda, hogy P4-es hez kell a táp . Ja , és amit eddig nem is írtam , hogy egy P4-es táp amit adott , az csak a doboza !!! Belül kicserélve P3-as ra . Átsiklani meg esetleg jégen szoktam ....
-
törölt tag
válasz
Dodder #11170 üzenetére
szándékosan nem írtam a nevét a gyorskereső miatt, mert hagyján, hogy ő a sértett, de még a neve is szerepelne itt.
tény és való, hogy meggondolatlan voltam, de telefonálás közben nem tudtam felmérni a helyzetet.
köszönöm a választ/véleményt.
akkor a gyorskereső miatt:
Ad-m azaz én, visszamondtam egy 4 nappal későbbre lebeszélt üzletet még a megbeszélés napján, mert jobb ajánlatot kaptam, majd kárpótlásként mondtam neki egy jobb ajánlatot, de a beszélgetés után rájöttem, hogy magammal szúrok ki ha ezt megteszem, így ezt is visszamondtam. -
válasz
Dodder #11105 üzenetére
Én is várok achmed kollágára már 3 napja állítólag elküldött 1 VGA-t, amiért én barom elutaltam neki a pénzt, de azóta sehogyan sem bírom elérni, emilt is írtam neki stb. írtam neki énis a rendőrséget, remélem itt olvassa és megjön az esze, mert nemcsak emlegetem mostmár neki, hanem már ott tartok, hogy minden adatot átadtam a rendőrségnek amit tudok róla, fájjon neki a feje, ha szaros 9000-et ér a becsülete, bár ugye mint kiderült még +150000 sara is van, tehát üzletszerűen csinálja amit nem kéne, reménykedtem benne, hogy csak botlás vagy pénzhiány, vagy esetleg valóban elfoglalt de sajna nem úgy néz ki a dolog, majd ha kopogtatnak a kékruhás Huszárok az ajtaján, remélem a fejéhez kap.
-
törölt tag
válasz
Dodder #11096 üzenetére
Sajnos ezt én is észrevettem. A toplista elején állóktól feltétlen korrektséget várna ez az ember. De nem mindig sikerül. Pl. pegazus-ról ki gondolná, hogy egyeztetés alatt lévő cuccot simán, szó nélkül elad másnak. Hogy 2 napig kell a válaszára várni, egy fene. Nagy tételben nyomja, belefér. (Ez minden itteni nagy forgalmat lebonyolító tagnál megfigyelhető.) Előtte üzleteltünk már, simán ment a dolog. Hogy nem emlékszik az emberre, az is belefér. De hogy a válaszára várva közli, hogy sok mindent elvittek, köztük azt is, amit priviben egyeztettünk éppen, az kicsit erős. Egy pár napos újonctól se nézi el az ember, ilyen nagy múltú tagról meg nem is feltételezné.
Biztos a nagy meleg teszi.
De valóban, tisztelet a kivételnek. -
finest
addikt
Elmaradt haszon...
Amúgy szerintem az első hsz-ben nincs szó anyagi kárról.
Nem értem miért lovagol mindenki az anyagi káron, ha valaki nem szavhihető, megbízhatatlan és annyi fáradtságot sem vesz, h lemondja a rendelést, vagy a korábbi megállapodást, kapjon feketét! - Derüljön csak ki róla, h megbízhatatlan, és örüljünk, h nem okozott anyagi kárt senkinek. -
old gray
addikt
Jah alapban nem szokásom a káromkodás, nem szoktam más hirdetésébe belepofázni ok nélkül, kivéve amikor olyan emberekkel találkozok az életben vagy virtuálisan akikkel másképp nem lehet célt elérni. Senki nem örül, ha elküldik a halál f.szára, de aki megérdemli az nyelje le a negatív kritikát és ne feketpontért rohanjon a játszótér-felügyelőhöz sírni.
-
balazs_t
tag
Érdekelne a véleményetek...
Régóta foglalkoztat a téma, és bevallom furán olvasom sok ember hozzászólását az üzletrontásról. Amit old_gray barátunk is említ (sajnos elég ide nem illő stílusban, és ráadásul ahogy néztem nem is teljesen megalapozottan, mert az ár mégha nem is bomba-biznisz, de semmiképpen sem nevezhető átverésnek, alkudni meg ugye lehet, de most nem is ez a lényeg) , felveti azt a kérdést, hogy hol van az üzletrontás és a másikon való segítség határa.
Tényleg soha senkinek semmilyen hirdetésébe nem lehet utalni arra sem hogy a kiírt ár esetleg irreális lenne? Minden ilyen beszólás üzletrontásnak minősül?
Csak azért kérdezem, mert nekem annak idején, mikor először olvasgattam itt hírdetéseket baromi szimpatikus volt, hogy a földtől elrugaszkodott árakra azért, ha finom is, de egyszer-egyszer felhívták a leendő vásárlók figyelmét. -
zoltan75
tag
Dodder! Szerintem úgy lenne korrekt a dolog,ha vázlatolnád sérelmeidet velem kapcsolatban! Fingom nincs ki is vagy.Az adatlapom nem üres mint egyeseké,biztos azért mert sumák,átba@ós köcsög vagyok.De ha gondolod,összehozhatunk egy találkát azt megbeszélhetjük a részleteket.Azt a köcsög nagy öklömmel,belevernék a köcsög nagy fejedbe.Na csá! --- és szebb jövőt
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest