- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
karcsi56 #8415 üzenetére
eddig nem emlitetted a 3 napot, ne legyél már ennyire hülye. 3 nap alatt teljesen mások a szabályok....
és használd a mod gombot, mert ez a 2 percenként hozzászolás irás nem divat erre, na meg az hogy az én egyetlen hozzászolásomra reagálsz 5x az beteges. vagy 1 perc alatt elfelejtetted, hogy válaszoltál és ujbol ingered támadt?ezt te irtad: "itt az apróhirdetésben Eladó egy új, még nem használt Panasonic VW-BN1 külső DVD író ár 18000ezer
árgépen legolcsobb 19698ft 1700ft külömbség használt és uj között"
most komoylan kérdezem, te hülye vagy?nem sértesz érdekeket, de amikor valaki ilyen szinten fagyi, azt megprobáljuk felvilágositani.
-
kaller1
veterán
válasz
karcsi56 #8423 üzenetére
....és ez a logikád egy olyan dolognál meg is bukik,amit boltban már nem is lehet kapni...
Ha valakinek csak 30 ezer Ft-ja van egy 3 éves használt gépre,akkor se vegye meg mert tuti hogy átbasszák.Inkább legyen számítógép nélkül,ha nem futja újra.Kábé ezzel a tartalommal bír az eddigi mondókád,de mint láthatod,ez nem nagyon bejövős it...
mod: mintha direkt bannoltatni akarnád magad ezekkel a hozzászólásokkal... -
PHM
addikt
válasz
karcsi56 #8403 üzenetére
Két dolog tud felbosszantani:
Egy, ha valaki ugyanazt a (véleményem szerint) ostobaságot sokszor
mondja el, mintegy nyomatékosítva a mondandóját.
Kettő, ha valaki olyan szinten nem ismeri a saját anyanyelvét, hogy
képtelen egy épkézláb, érthető mondatot kiizzadni magából.
A mondanivalóddal egyébként semmi bajom nem lenne,
magánvélemény, tiszteletben tartom.
De az, ahogy előadod, és hogy minden mondatod értelmezéséhez
majdhogynem kódfejtői szakképesítés kell, kiverte nálam a biztosítékot.
Nem elég, hogy nem ismered az írásjeleket, a kisbetű és nagybetű
közti különbségeket, olyan mértékben képtelen vagy fogalmazni,
hogy az már dühítő.
Az, hogy szerintem ostobaságokat írkálsz, már csak hab a tortán.
Ui:
Nyugodtan elküldhetsz ezért melegebb éghajlatra, de könyörgök:
előtte javíttasd ki a mondandódat egy értelmes emberrel! -
Bermi
aktív tag
-
Ősember
őstag
válasz
karcsi56 #8412 üzenetére
már nem azért, de neked tényleg fogalmad sincs mi a nagy helyzet. miböl gondolod, hogy a használt alkatrészek bolti ár közelében vannak? egy ilyen állitást talán illene alátámasztani, nem gondolod? nem nekünk kell bizonygatni a magunk igazát, mert ugy gondolom minden normális embernek világos, hogy a használt alkatrész olcsobb az ujnál.
mellesleg 56 nap alatt sok életbölcsességet szivhattál magadba, biztos jol átlátod mi folyik a forumon
azt meg egész egyszerüen nem akarom elhinni, hogy amikor bementél az aquaba a szarráégetett lapoddal, akkor te mondtad, hogy szétsütötted és az elsö dolguk az volt, hogy a kezedbe nyomták a lapod árát, mert ez nem igy megy. még akkor sem, ha egy abszolut ujonc intézte a garanciádat.mod: a hozzászolásgyüjtést pedig marha gyorsan fejezd be. használd a mod gombot.
-
VinoRosso
veterán
válasz
karcsi56 #8379 üzenetére
én szinte az összes cuccom használtan vettem általában 50-60%-al az új ára alatt, és egyik cucc sem volt idősebb pár hónaposnál. Volt pár apró cseprő dolog, hogy nem olyan volt az áru pl amilyennek eírták, de a legnagyobb gondom egy teljesen új VGA vételéből fakadt, jelenleg 56k bukóba vagyok ezzel, ha összeadom az összes használt cuccból fakadó káromat, az meg nem éri el a 2k-t se. És nem 1 vagy 2 dolgot adtam illetve vettem itt...
-
Realradical
őstag
válasz
karcsi56 #8385 üzenetére
Legalább próbálj meg néhány írásjelet odatenni a mondandódba. Katasztrófa olvasni.
Ha ingyenreklámot akarsz csinálni némelyik számtech boltnak írj blogot, ez a felület azoknak van akik pórul jártak PH!-s biznisz alkalmával.
Pofátlanság teteje ilyen szinten leminősíteni a PH!-n ezer éve bizniszelő eladókat akik már bizonyították a megbízhatóságukat többszáz sikeres és bonyodalom nélküli üzlettel. Megjegyzem ha választani kéne a mistral és Gianni gari között , semmi perc alatt Giannit választom, mert ha körülnézel ebben és az ehhez hasonló topicok között, a mistral lényegesen több negatív kritikát kapott.Hozzáteszem én már buktam egy elszakadt cetli miatt 3 év gart a mustárnál.
4 éve a saját gépembe nem vettem boltból alkatrészt, (viszonylag gyakran váltok konfigot) csak az úgynevezett "kóklerektől" vásároltam. A saját pc-m mellett átlag havi két konfigot rakok össze ismerősöknek és nagy százalékát az alkatrészeknek online piacokon szerzem be.
Az, hogy Te nem figyeltél oda és megvettél valamit amit nem kellett volna, szerintem nem jogosít fel rá, hogy rágalmazz embereket.
-
Rive
veterán
válasz
karcsi56 #8391 üzenetére
SZVSZ állj le. Néhány százezer használtcikkes ügylet záródott már a PH!-n mindenki megelégedésére , erre jut néhány száz ráb@szás. Ez jó arány, és errefelé alap, hogy mindenkit eléggé felnőttnek tekintünk - pl. eléggé felnőttnek arra, hogy eldöntse, használt éri-e meg neki jobban, vagy új, bolti.
-
PHM
addikt
válasz
karcsi56 #8385 üzenetére
"aqua visszaadták a lét pedig én égettem le egy asrock lapot( ezt ki teszi meg ????"
Hát erre a helyedben nem lennék büszke...
Természetesen ebben az esetben én páros lábbal billentettelek volna
fenékbe, még akkor is, ha csak alkalmazott lennék egy boltban.
A felnőtt viselkedéshez az is hozzátartozik, hogy az elkövetett
hibákért vállalja a felelősséget az ember.
Ez persze mindkét oldalra vonatkozik.
Továbbá megkérlek, hogy kerüld az idegen szavakat, ha lehet,
épp elég hiba van anélkül is az írásaidban.
(noném=noname=névtelen) -
tothl
addikt
válasz
karcsi56 #8385 üzenetére
Majd ha egyszer koklerrel kerulsz kapcsolatba akkor fogod. A koklert az kulonbozteti meg a tobbitol, hogy nem szabadna abban tenykednie amiben teszi. Ezert jo a fekete pont..
Persze ha te akkora arc vagy, hogy nem szamit a penz, sosem veszel hasznaltat, es ujat is csak multinal, ahol benyelik meg azt is ha te szurod el, mert nincs kapacitasuk rendes adminisztraciora, az alulfizetett pultoslanyok pedig atvesznek minden szart ami kicsit is hasonlit arra amit a dobozon latnak, akkor bocs. Sokan nem ilyenek.
-
karcsi56
csendes tag
válasz
karcsi56 #8380 üzenetére
nincs postaköltség "húszezerért" se izgalom ha esetleg gond van hova vigyed újabb posta költség
szokásos herce hurca egy videó vagy alaplap miatt
legegyszerűbb van számlaszám garancia telephely bolt több is
szerviz stb. nem tűnik el a semmibe
szóval sokkal jobb a bolt és igy nem vernek átitt talizzunk meg ott azt sehol a tag stb nyalánkságok felesleges utazgatás vidékről és még sok okos trükk hogy verjenek át
-
balazs_t
tag
válasz
karcsi56 #8371 üzenetére
Azért ez sem igaz... biztos hogy van itt is sok tisztességes ember...
én a komplett gépemet adtam el itt elég olcsón, csupán azért mert otthon állt az asztalon és semmit nem tudtam vele kezdeni. Aztán addig csökkentettem az árat amíg el nem vitték. És szerintem pont ez lenne az értelme ennek az egésznek... ezért örültem meg a PH-aprónak... mert azt hittem hogy végre biztonságosabban és könnyebben tudom mindenkinek jó áron eladni azt amit én már nem használok, és talán valakinek még jól jönne... Ez egy nagyon jó kis dolog lenne, ha mindenki tisztességesen csinálná. Csak azt adna el ami valóban működik vagy ha van valami hibája azt odaírja hogy tudja a vevő. ("Dehát akkor ugye hogy szabadulnánk meg a szar cuccainktól amivel már minket is egyszer átvertek... na nehogy már én bukjam be, inkább eladom, szopjon vele más.." -
Realradical
őstag
válasz
karcsi56 #8357 üzenetére
Ekkora baromságot is rég olvastam!
Átlag proci árakat, vagy vga árakat vess össze a boltival. Lehet neked nem sok csak ezen a két tételen 20k , de én azért máshová is el tudom költeni.
Átverni meg itt sem vernek át, kell kérni 3 nap garanciát és letesztelni egyből mikor hazaérsz. Nem kell 1 hsz.-es újonctól vásárolni és máris biztonságban vagy.
Nomeg ha nagy az értéke az árunak akkor arra ott van adás-vételi papír amivel akár rendőrségi feljelentést is tehetsz valós adatok alapján.. -
balazs_t
tag
válasz
karcsi56 #8357 üzenetére
PONTOSAN!!!! Ahogy mondod, csak a hülye fejemmel megint elcsábultam, hogy hátha el tudom cserélni a PCIe -es 6800osam egy hasonló vagy kicsit jobb AGPsre a szüleim gépébe és azzal szegények el vannak sokáig. Pedig mennyit agyaltam, hogy a boltban egy 2600 2900 is alig került volna többe újjonnan garisan... Hát igen a buta ember a saját kárán tanul...
(de hogy többször is)
Egyben bízo,m hogy aki ezt elolvassa annak elmegy a kedve a hasonlótól és az én káromból fog tanulni nem a sajátjából
NE VÁSÁROLJATOK HASZNÁLTA SZÁMTECH CUCCOT 5000 FORINT FELETT VAGY ÚJ CUCCOT HIVATALOS GARANCIA NÉLKÜL SENKITŐL mégha egy glória van a feje körül akkor se!!! TILOS, FELEJTSÉTEK EL!!!!!
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux haladóknak
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Építő/felújító topik
- Logitech Z906
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest