- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
Dudu67 #12473 üzenetére
Hi!
Igazából én voltam a hülye, mert előre utaltam.... Nem nagy összegről van szó, 15K-ról....
Egy LG Gt500-as telefont hirdetett...sürgősen, áron alul.... Megbeszéltük, fényképezze le és küldje át a fotókat...... Le is fényképezte, mert a fényképeken ott volt a dátum és az időpont is... szóval eddig stimmelt..... Tehát megbeszéltük hogy előre utalom a pénzt, ő pedig másnap ha feladta a csomagot...akkor szkenneli és elküldi nekem a feladóvevényt....
Na ez azóta se érkezett meg..... nem tudom elérni se.....Így jártam.......
Szerintetek tehetnék v.mit??? -
laca999
csendes tag
válasz
Dudu67 #10039 üzenetére
Köszönöm!
Azt hiszem ez egyáltalán nem off.
Közben az járt a fejemben, hogy akik itt azt terjesztik, hogy 20000 Ft alatt a rendőrség nem indít eljárást, 2 dologra nincsenek tekintettel:
1, A csalót arra bíztatják, hogy 20k alatt nyugodtan lehet ezt a tevékenységet folytatni
2, A becsapott embereket arra kárhoztatja, hogy törődjenek bele, elvesztették a pénzüket.Nos, én nem állok be a sorba és feljelentést teszek. Ha pedig ismert lesz a csaló neve, lakcíme, akkor pedig "követelésbehajtás fizetési meghagyás útján" című fejezet következik. Az egyik ügyvéd ismerősöm ajánlotta ezt a lehetőséget. Akinél ismert a csaló, ajánlom, hogy fontolja meg ezt a lehetőséget. Az eredményről, az események alakulásáról - ha érdekel benneteket - beszámolok.
Üdv:
Laci -
Terminator_
tag
valamit rosszul csináltál mert van egy negatívom,amit ténylegesen ma tudtam meg és leesett az állam.
Terminator_-nak 0 pozitív értékelése van és 1 negativ értékelése a fórumon!
Egyébként nem vagyok egy nagy fórum specialaista,eddig nem is tudtam hogy van ilyen,csak most egy nálam tapasztaltabb kolléga hívta fel a figyelmemet és így derült ki.
De szerintem amit leírtam és elnézést is kértem azok után nem jár a negatív.
-
Ghandi
aktív tag
Érdekes dolgot vetettél fel.
Lehet érdemes lenne csinálni egy topicot kiemeltként hogy milyen programokat,modszereket érdemes használni a jobb eladás miatt?
Biztos sokaknak hasznos lenne ha le lenne irva pl hogy az 3D Mark,CPU-Z ,stb honnan lehet letölteni,hogyan kell használni,hova érdemes feltölteni a képet hogy be lehesen linkelni a hirdetésbe stb,stb,stb És ha ennek a topicnak a linkjét ki lehetne rakni az aparóhirdetésekhez fejlécben akkor az lenne az über király
Vagy ne álmodozzak? -
evko
aktív tag
Elnézést, nem volt időm beírni a történetet, most pótlom.
A történet 2007.11.18-án kezdődött...
Never George "licitált" egy procimra, 7500Ft+postaköltég...
Nagyon sürgősen kellett neki a cucc, én nem értem rá azonnal postázni, így késtem 1 hetet.
Csomagolás, elmegy postára, elküld.. Csakhogy nem utánvéttel, nem volt időm szórakozni a postán, gondoltam elküldöm neki simán, megbízható alak.
Pár nap, meg is érkezett, visszajelzett. Azt írta, megjött, de nem tudja, működik-e a cucc, ezért kér még 1-2 nap türelmet. Gondolotam, ok, legyen.
Lényeg, levelezés oda-vissza, csak nem jön a pénz. Vagy 8-szor elküldtem már a számlaszámomat neki, levelezés oda-vissza, a pénz nem jön.
Azt állítja, már átutalta, persze megjönni nem jött a pénz. Azóta nem válaszol semmire, de fenn van a ph-n, működik, él.
Tudom, nem nagy pénz a 7500Ft, de azért mégis.
Az, hogy 1 héttel később postáztam nem jogosít fel senkit arra, hogy ne fizessen.Valami tanácsot adnátok?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Elsöként köszönet Dudu67-nek, aki belinkelte nekem a kivel érdemes, és kivel nem-üzeletelni szekciót.
Vele érdemes, korrekt volt, pontos, és még el is vitt utána az ügyfélhet, akihez mentem.
Igen sok mindent hirdetek itt a prohardveren, ugyhogy lesz csemegézni való.
A legutóbbi eset, mint negativ:
Story: Feltéve egy tuás PIII lap, 5990-ért. Rá egy érdeklödö:
Imcaaj: ''a full integrált-ér adok 5.5 k-t
s csütörtök délelőtt el tudnék ugrani érte...''
válaszom:
''ha addig nem viszik el, 5.5e-ért odaadom.''
Csütörtök este már hiányoltam a reakcióját, küldtem neki egy üzit:
''Szeva, legalább egy sms-t küldhettél volna, hogy nem jössz, hogy ne várjalak.
Vagy egy sms többet ér, mint az adott szavad?
Üdv
Sanyi''
erre a ''kedves'' uriember válasza:
''sorry,de nem volt lehetőségem...
és amúgy sem volt fix a dolog.. te is csak azt mondtad,h ha addig nem viszik el.. s mi van ,ha potyára megyek...
nah,de a lényeg,h már tárgytalan.. azért köszi...
bye''
válaszom rá:
''Utolsó leveledben azt irtad, hogy csütörtök délelött elviszed.
Ez nagyon szar duma, hogy ''mivan ha potyára megyek''
Telefonszámom megadtam, meg tudod kérdezni.
Legalább vállald fel, ha jellemtelen voltál.
De látom, még ez sem megy...
Bye...''
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest