Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Oliverda

félisten

válasz Joces #16006 üzenetére

Összeszámoljam, hogy hányszor ígérted azt, hogy ma, holnap vagy éppen holnapután eljössz? Majd nem hogy nem jöttél, de arra sem vetted a fáradtságot, hogy szólj, hogy ne várjalak. :U

Az elején hívtalak is. Írtam privátokat, amelyekre vagy válaszoltál vagy nem (inkább az utóbbi), pedig többször is be voltál lépve azon idő alatt. Bocs, de neked kell a cucc, én nem foglak naponta hívogatni azzal, hogy mikor kegyeskedsz elfáradni érte. Ha meg ígérsz valamit akkor tartsd be, vagy legalább vedd a fáradtságot és szólj, ha valami közbejön, de az az igazság, hogy te magasról tettél erre az egészre. Amikor pedig nagy nehezen válaszoltál, akkor véletlenszerűen benyögtél egy napot, amit aztán természetesen nem tartottál be, csak eltűntél csendben. Annak ellenére, hogy az elején kapásból alkuval nyitottál, nekem nagyon úgy festett, hogy neked egyáltalán nem érdeked az, hogy összejöjjön a bolt.

Majd ha tényleg betartottad az ígéretedet, akkor esetleg visszavonom a fentit, bár visszaolvasva úgy láttam, hogy nem ez az első hasonló eset. :U

• ricsi99

addikt

válasz Joces #14511 üzenetére

Telcsin is probáltalak elérni.... ,mind1 hivj s mondj egy idöpontot,akkor te.

• Lejszi

senior tag

válasz Joces #1598 üzenetére

nincs kedvem vitastkozni de bnőmnél le vannak mentve a beszelgetesek, belinkelem ha annyira akarod.

mit hazudtam te jóember?
    azt hogy drágábban akartad adni? nem hazugság!!!!
    az hogy először nem mondtad a hibáját? ez is igaz!

akkor meg miről beszélünk?????

nem feketitelek be, csak elmondtam hogy mi volt a szitu, ennyi.
    néha savanyú a szőlő.

• animatrix11

őstag

válasz Joces #1464 üzenetére

igen fatális félreértés történt Joces felhívott és megbeszéltük :R :R :R

• greatchaos

addikt

válasz Joces #1464 üzenetére

félreérted, én nem téged méltattalak - az viszont jó hír, hogy megoldódott... (magadra vetted:DD - de nem annak szántam)

törölt tag

válasz Joces #1084 üzenetére

Oks, részemről rendben a dolog, gyűlölködés senkinek nem jó. Az üzletnek sem, emberileg meg pláne nem.
    Üdv,
    Sanyi

• fuzik

aktív tag

válasz Joces #1084 üzenetére

Sanyi2007 & Joces (a sorrend nem számít)

Fújtok egymásra rendesen, csak még mindíg nem értem, hogy miért.

Joces szétszórt
    Sanyi2007 meg otthon ülő típus

És? Nem vagyunk egyformák. Ugyan közös üzletünk még nem volt, de nem úgy vettem észre, mintha ''elveszett/felejtős'' kategóriába tartoznátok.

Ráadásul a hibás vinyó ki lett cserélve nem? Arra nem is gondoltatok, hogy mind a kettőtöknek igaza van? Közel 5e gépes hálózatot támogatok (persze nem egymagam) látok annyi hibát, amennyi csak belém fér. És bőven láttam már olyat is, hogy egy alkatrész minden indok nélkül eltávozott az örök bitmezőkre. Simán lehet, hogy Joces -nek jó volt otthon a hdd, Sanyi2007 -nél pedig nem volt jó. Szar ügy, de ez van - előfordul.

A másik dolog, amit valahogy rendszeresen elfelejt mindenki. Itt emberek között megy az üzletelgetés. Az ártól a garanciáig, az átadás átvétel módján és helyén át minden alku tárgya. Ki így ki úgy...
    Itt ha beteg lesz az eladó, vagy elmegy nyaralni, vagy éppen egyéb problémája adódik akkor nyilvánvaló, hogy még ha akar, akkor sem fog tudni segíteni. Természetesen arra kell törekednie az eladónak, hogy az ígéretét betartsa. Ha ezt nem teszi, vagy felelőtlenül ígérget, akkor itt a helye a topikban. Az eladónak pedig tisztában kell lennie azzal, hogy a másik oldalon lehet hogy egy olyan ember ül, aki életében nem hallott még statikus elektromosságról, és a műszálas szőnyegen fogja szerelni az alkatrészeket. Vagy akár hűtés nélkül elindít egy csúcskategóriás videókártyát, vagy éppen a nyáron tönkrement polifoam -ba beteki a vinyót, hogy csendesebb legyen.

Na ez már off -nak is off volt. (A kedvenceim közül szemezgettem....)

Utálatos dologi, hogy valami félreértés (nyaral nem nyaral előtte jön utána jön) kapcsán minden szennyest kiteregettek, bolhából elefántot csináltok. De azért az is elgondolkodtató, hogy ha ilyen nagy feszültség összegyűlt, akkor miért nem beszéltétek meg már korábban? Ha ilyen véleménnyel vagytok egymásról, akkor minek üzleteltek?

Rázzatok szépen kezet, aztán mehet az élet tovább. Hogy ezek után üzleteltek, vagy nem üzleteltek, az legyen a jövő zenéje....

Joces: Nem tiszteletlenségből mondom! Papír - Írószerszám - Óra! És máris megoldva szétszortság problémája! (nekem segített - nehéz megszokni)

Sanyi2007: Talán egy kicsit több respekt! Felénk talán hasznos lett volna, ha azt is leírod, hogy mikor - mikorra - mit igért az üzletfeled, mert ez így elég képlékeny.

Ha bíró lennék, akkor most jól bekéretnélek benneteket az irodámba és megbüntetnélek mindkettőtöket! Tisztára mint két vénasszony egy tyúkperben...

törölt tag

válasz Joces #1063 üzenetére

Nos, elnézést hogy csak most írok, nem tudtam hogy válaszolnivaló van.
    Kiben ne bízzunkra reagálva: Ha jól emlékszem, tényeket írtam le, és utána azt is, amikor végre sikerült összehozni a cserét, azok után, hogy többszöri igéret után végre hajlandó voltál lépni az ügyben, de amint létrejött amit igértél korábban, be is irtam egyből.
    Kiben ne bízzunk? Ha jól emlékszem, nem ígértem semmi olyat, amit nem teljesítettem, ellentétben veled, amikor sokadjára vetted a fáradságot, hogy álljad a szavad. Azt gondolom, nem az elvárások alapján kellene írogatni, hanem a megbeszélt dolgok nem tartása miatt.
    Vinyó: azt gondolom, eléggé sok vinyót vettem már, (ha leesik valószinü fizikai nyoma is lett volna), de ez egy eleve szar vinyót hoztál, ami nem müködött, amire garit is vállaltál, és egy be is cseréltél, ezzel nincs gond. Egyébként hogy a Balatonon voltál? Barátnőd szerint valalamilyen tanfolyamon, meg elötte is igérted hogy jössz, egy szóval nem mondtad, hogy nem vagy Pesten...Milyen ész érvekről beszélsz, leirnád? A gond azzal van, hogyha teszteletlenül adsz el egy vinyót, ami szarul jut el hozzám, utána gerinctelen dolog azzal vádaskodni, hogy én basztam el. Akkor teszteljük le együtt, vagy ne vállalj, de ezt szerintem megint nem engem minősít...
    Hogy ritkán mozdulok ki itthonról, ez tényleg így van (Speed kolléga is igy járt) de ezt mindig mondom is, hogy Nem tudom kivinni, és ha neked igy nem felel meg, akkor vegyél mástól, igy is jóval olcsóbban kaptad meg. Valószínűleg azért nem rohangálok házakkal, mert talán időm nincs rá, amikor volt (több alkalom), kivittem.
    ''meghúzza magát kis üregében és inkább sunyi módon nyilvánossan sérteget, megpróbál megrágalmazni, hogy elterelj magáról saját kis piszkos dolgait'' -mi volt az, amivel sértegettelek? Ha jól emlékszem, semmi sértőt nem irtam, tényeket közöltem, ellentétben veled, aki megint negativ jelzőket használsz.
    A házzal kapcsolatban: Megbeszéltük, hogy visz 2db házat, odaadom neki jóval olcsóbban, ha AZNAP eljön érte. Rábolintott, és kivittem neki az egyiket, a másikért nem igazán derogált eljönni, pedig mondtam, hogy este 10ig jöhet. Meg azt is, hogy ha aznap nem, pár napon belül jöjjön érte, mert nem fogom félretenni, visszaadom a pénzét, mert nem ebben állapottunk meg. Az egyeség az volt, hogy aznap elviszi őket, ha nem tudja tartani, akkor az ne nekem kerüljön pénzbe, energiába.
    ''Ő tönkre tesz egy winchestert, én mégis cserélem, de ő nem adja vissza a pénzem se a házat?'' -a winyóról volt szó, a pénzről meg, amint emlitettem, bármikor, BÁRMIKOR érte jöhetsz, vagy azt is mondtam, hogy kiviszem a Lehel térig, csak szóljál ide.
    Ezeket valahogy elfelejtetted beirni, ami szintén téged minősit, hogy egyoldalúan irod csak le a dolgokat. Téged minősit jellemileg, vagy annak a hiányában...
    Részemről áll amit ígértem, bármikor eljöhetsz az 5e-ért, sajnálom hogyha sétálnod kell 400m-t a metrótól, de ha jól emlékszem, Te vállaltad, hogy elviszed a házakat....

Aktív témák