- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Realradical #4168 üzenetére
Amíg csak szimpla e-mail alapú azonosítás van, nem sok értelme van az egésznek. A Vatera/ebay rendszere is azért működik, mert van sms vagy számlaszám, hitelkártya alapú azonosítás is. Árufoglaláshoz kötött értékelésnek lenne értelme minimum (vatera), mert a szimpla regelős rendszerben mindenki oda lövöldöz vaktában, ahova akar...
-
válasz
beltram #4146 üzenetére
Én viszont nem vártam volna, hogy egy csalóknak fenntartott topicban emlegess (ezért akadtam ki az első hsz-ben, amiért elnézésedet kérem). Nem utaltál előre semmit s tüntem el, nem kaptál hibás árut hibátlanként hirdetve, ergo nem ért anyagi kár. S priviben is írtam, hogy bocs.
Szvsz ez a topic a szánt szándékkal átvágott csalók áldozataiért van.
-
válasz
beltram #4136 üzenetére
Sajnálom, amennyiszer megszívtam már ezzel a félretevéssel meg várással, én eladom a legbiztosabbnak tűnő embernek. A számomat meg már pénteken tudtad, de most már úgyis feleslegesen koptatjuk a billentyűzetet, így alakult, sajnálom. A kezdeti 3k-s ajánlatod meg nem tűnt túl komolynak, ebből indultam ki. Azt meg honnan tudtam volna, hogy tényleg komolyan gondolod? Nem ismerlek.
Picco: nem beszéltünk meg konkrétumot, s a rossz tapasztalataim miatt igen, a telefonos jelentkezés nálam übereli a privátot. Elégszer álltam már a priviben megbeszélt talihelyen egymagamban, a megadott szám meg ki volt kapcsolva.
Ndruu: nyilván nem 1000Ft-n múlt a dolog. Úgy szoktam csinálni, hogy ha érdeklődik valaki priviben, akkor megadom a számom egyeztetés végett. Akinek eladtam, a telszámom elküldése után egy órával már jelentkezett és aznapra meg is beszéltük a talit. Szerintem itt kezdődik a komoly vásárlási szándék.
-
válasz
greatchaos #4133 üzenetére
Aki tényleg vásárolni akar, felhívja az embert. Ő nem tette, ellenben azzal az illetővel, aki megvette.
Nagy kár, hogy nincs a ph-n adásvételi értékelés, mert a már kb. 20 eladott cuccaim közül ott virítana a kedves "majd kedden felhívlak" kollega egyetlen negatív véleménye.
Szerintem meg fogalmad sincs róla, mi történt, maradjunk ennyiben. Bizonyára téged még sosem próbált befeketíteni senki, s nem keltél ki magadból.
-
válasz
beltram #4131 üzenetére
Elmész te a jó fenébe, hogy újonc létedre kritizálsz. Aki előbb virítja a lét, azé a cucc. Ez az üzlet, nem fogok várni, mert ígéretből aztán van bőven. Volt, hogy úton voltam már, aztán út közben szóltak, hogy mégsem kell az áru. Szóval bocs, hogy egy újonc miatt nem várok, hogy aztán majd lemondja, én meg bukom a komoly vevőt is. Egyébként meg arról volt szó, hogy szombaton hívsz és akkor lesz a bolt, úgyhogy egy rohadt szót nem szólhatsz.
Még neki áll feljebb... a tiedé a fekete pont. Barom.
Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest