- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tibinho
tag
"Intel i945G Chipset miatt,i945G elvileg támogatja a 4 GB -t, de technikai okok miatt mégsem tudja kihasználni. ha a VGA venné el akkor bios ba 4gb-t kellene írnia"
most hirtelen nem találom az oldalt, de mielőtt kértem volna a feketét megbizonyosodtam a dolgokról, az két hete vettem a gépet azóta bőven volt időm utánna nézni, nem alaptalanul vádaskodok -
művirág
csendes tag
Több helyen utána néztem az elmult nap.
Most vette le a hírdetését, amiben egy n97-es nokiát árult petya1199-es néven petya1199@gmail.com os email címmel regisztrált, de a hírdetésben megadta a petya1123@indamail.hu-s [link] e-mail címét amivel már régebben regisztrálva volt King23-as felhasználónéven, de le lett tiltva [link]!
A petya1199-es címmel február elején regelt és még midig aktív!
a king23-at pedig január végén tiltották le......, keresésem alapján viszont a
pp2011-is ő volt [link]
És ez is ő volt: roymillner: [link]Minden esetben : "A felhasználó jogait a Szabályzat sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!"
Kérem belátásuk szerint cselekedjenek!
Köszönettel: Z
-
alfaman512
tag
Nem kell félni tőle. A neted nem tudja bántani, hacsak személyesen el nem megy, és levágja a vezetéket, persze ha wifin jön a neted, akkor kicsit nehezebb
Ha mégis valami lenne a neteddel, a levelezéseteket jelezd a szolgáltatód, illetve a rendőrség felé, ha már volt ennyire láma hogy írásban fenyegetőzik
Jó hogy nem két tanúval íratja alá a fenyegetését, bőven tükrözi a személy komolyságát a modora. Az ilyet valóban ki kéne pucolni innen, ez a stílus nem ide való, volt már nekem is nézet eltérésem de korrekt hangon rendeztük, és békésen köszöntünk el.
-
janos80
senior tag
-
janos80
senior tag
figyi. ahogy irtam nem azért kerek feketet neki,mert nem veszi vissza. hanem azert mert rossz volt a lap.
amugy tudott mindenrol,hogy gondok vannak vele. ahogy megkaptam és beszereltem már hivtam is telefonon,hogy nem mukodik. ő erre azt mondta,hogy ram problema. mondom ok. atvittem egy ismihez nala tettunk a kingmaxok helyett corsair ramot. elindult. majd beletettuk a kingmaxot,és lass csodat azzal is elindult. mindezt ugy ,hogy kint volt az asztalon.
ahogy hazavittem és beszereltem nem valtozott semmi csak annyi,hogy bent volt a hazban. és nem indult. lazitottam a csavaron és utana indult . de megegyszer nem irom le. tudott az elado mindenrol elhiheted. kár hogy ő nem jon ide és ir,pedig megadtam neki a linket,hogy megvédheti magát ha akarja,de szemmel lathatoan nem erdekli. hát ő egy ilyen elado... -
limabp
csendes tag
Köszönöm a választ.
Előre megbeszéltem vele hogy semmilyen garanciát nem vállalok,mert használt dologról van szó.A próbagart természetesen vállaltam,tesztelt is mint már írtam.Ha más helyen lesz nem veszem vissza ha meg a kosz természetesen kitisztítom.A csere feltételeit elfogadta egyébként úgyhogy nem is kellene ezzel foglalkoznom.Csak nem vagyok szélhámos és ezért reagáltam neki egyből.Viszont érdekes az hogy 7 nap kellett neki garanciának is és épp a 7. napon bejelenti hogy rossz a monitor.
,na mindegy meglátjuk én rugalmas volt rögtön írtam neki hogy hozza vissza és megnézem.
Mégvalami,az is érdekes hogy az oldalon üzenget holott a privátokba rögtön a második privi a telszámom.hmm
-
biker
nagyúr
mivel eddig csak piros és fekete volt, a jelenlegi értékek maradnak, tehát a képlet így nézne ki:
3xpiros + 0xszürke + 0xrózsa + 5xpiros, tehát a pont értékeket ki tudja számolni így is, csak innentől számolna a szürkékkel is.
de lehet egy ilyen előtte utána rendszert is csinálni, csak az bajosabb
ezt a jelenlegi adatbázist nem láttam, de biztos, át lehet alakítani. csak tartani kell egy pár nap adatbevitel néküliséget, de utána egyszerűbb lenne.most hogy viszitek be az adatokat? kézzel,?
-
Picco
addikt
Ha kiírható hogy hogy jön ki a pontszám, és miből, az korrekt, ha viszont csak a végét látod, akkor az ugyanúgy nem segít eldönteni, hogy miért is lett így vagy úgy értékelve az illető (nem küldött árut vagy csak nem ért oda időben), mint a mostani rendszer.
dehogynem, ha latod h kapott feketet is akkor elso dolgod h beirod a nevet ebbe a topicba es elolvasod a hozzaszolasokat
-
biker
nagyúr
nem hiszem, hogy bonyolítaná, csak számolni kell.
Ph megbízhatósági érték: (Sum(rossz) + sum(jó) / n) * 100 = szám
piros pont = 1
fekete pont = -1
szürke pont = 0,2 (5 szürke = 1 fekete virtuálisan, ez inkább súlyban számít bele)így ha valakinek van 3fekete, 3szürke, 4 piros, akkor összesen 5,4pontja van
van 1 fekete, 2szürke, 10 piros : 67 pont
10 fekete, 1 piros = -40 pontelég jó balanszot lehetne húzni.
alá kiírni miből mennyije van.esetleg lehetne rózsaszín pont is, mert szerintem piros nem jár azért, hogy "időben ott volt", "azt kaptam amit kértem", stb, ezért járna rózsaszín, ami szintén 0,2 csak +-ban, és ez sem annyira a pont értékét növelné, csak a súly átlagát.
Ez miért bonyolult???
csak egy képlet kell, más nem. -
bnss
veterán
-
Johnny
senior tag
Szvsz ez a proci rosszul lett betéve és aztán beleerőltetve. Az, hogy ki tette be rosszul kb. sohasem tudjuk meg. Én, ha csak magamból indulok ki, a vevőre gyanakodnék. De ez én vagyok, aki ha megvett egy procit berakja a gépbe, használja, aztán max 1x veszem ki, amikor eladom.
-
zsigee
aktív tag
Kb ahogy mondod...Lehet, hogy meg tudnám én is csinálni, annyira nem vagyok "béna" vagy mi, de a megállapodás egy hibátlan procira vonatkozott!
Én a kézhezvételtől számítva kb 14órán belül visszaküldtem a delikvensnek, mert ebben egyeztünk meg, (sms, illetve privi itt).
Plussz, egy hét gari volt az egyezségben is...
Mivel kibontás után ilyen volt, a gépnek meg sem "mutattam"...
Pedig csak a Sempronomat akartam kicserélni...
-
gergely.tot
újonc
ÜDV!
KEDVES Gban!
segítségedet kérem, mert engem is meglopott Benked Barnabás !!!!! www.expressz.hu-n hidretett MSI laptopot 95.000ért.
elutaltuk a pénzt de semmmi....
2hét alatt ne mválaszolt az e-mailokra...
bankfiókba bementünk, szóltunk mi a helyzet, ők kiderítették hogy Barcson lakik, az ottani postafiókostól megtudtuk az anyja telefonszámát, ő tud a dologról de nem érdekli.Nem mondta hol van a srác, csak annyit hogy Pesten van.
a Fiókos felhívta a srácot de már neki sem veszi fel a telefont.
Mit lehet tenni???? rendőrségre vittük az ügyet, de kellene segítség.
Kérlek írj valami információt. Köszi -
juliabrilke
veterán
Semmit nem mondtam rá, hiszen nincs rá gyári garancia! (de ezt mondtam neki is, hogy már lejárt)
Az ebay is egyébként 45 napig fogadja el a reklamációkat.. Csak azért durva, mert a franc tudja, hgoy miket csinált vele. Azért érdekes, hogy nem vett észre a hibát 70 napon át??
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát én utalás elött állok. És nagyobb összegröl lenne szo(8 tizes). Egy olyan illetönek aki ujonc és csak az az 1 hirdetése van amit elvileg megvettem. Gyakorlatilag még utalnom kell a pénzt. Az illetö kb 1 hetes reggel rendelkezik. Telefonon már beszétünk. De nemtom hogy mennyire bizhatok meg benne.
Ha sedo-val megesett ien. Kérdezem én: mit tehetett volna akkor ha gyanus neki már az elején de a cucc amit meg akar venni nagyon fontos neki? Tehát nem egyszerüen le akarja mondani hanem csak meg akar bizonyosodni afelöl hogy nem basszák át.
Tehát ien esetben mien ovintézkedéseket lehet tenni? Adhatnátok vmien tanácsot.
Skynet258: nekem már be se jön az oldal. -
"XY-nak x negatív értékelése és q fekete pontja, valamint y pozitív értékelése volt az elmúlt 3-6-12 hónapban / 2007.12.01 után, korábban w pozitív és z negatív, vagy valami hasonló."
. a mostani rendszer jobban tetszik. ha bevezetesre kerulne valami semleges ertekeles, akkor sem kene tulbonyolitani, nyugodtan utana lehet irni, a datum senkit nem erdekel.
-
deMarco
tag
Mert így volt megbeszélve (amit szintén félreértett, mint a címzést), és mire felhívtam, hogy akkor most jön e, addigra hazament még az ő buszmegállójukból is, és azt mondta, hogy ő már nem jön ki, én meg már nem értem rá odamenni, mert J.J.András öccse meg jött Budán a Móriczra, és oda is oda kellett érnem. Ők legalább korrektek voltak. (Pont ez miatt kértem meg, hogy jöjjön el, másképp odamentem volna én.)
-
greatchaos
addikt
-
kircso13
senior tag
Nem 1x sem 2x írtam le , hogy a rossz hír 100x jobban terjed mint a jó
. Ennek hatására alakul ki 100hsz-ok aminek semmi értelme nincs. Nincs értelme annak , hogy nekem van 7 pozitív akkor milyen fasza csávó vagyok mert 7 piros pöttyöm van. ( nekem meg 2
és de kb 20 üzletett csináltam, 1x volt egy kis baki amit nem én követtem el és kaptam a minuszt <---- összefüggés látható)
Ez a hiba nagyon 1xüen lehet orvosolni.
Apróhirdetések végén lenne 3 pontocska!
1. kinek adtem el : értékeli a vevőt (indok)
2 aki megvette : értékeli az eladót ( indok)
3 nem adtam el senkinekÉs csak így lehetne zárni az aprót, és ha valaki nem zárja az figyelmeztetést kapna!
Ezek szerint kellene alakulnia a + és a - pontok!
Szerintem ez így korrekt !!!
-
Lejszi
senior tag
megmondtam hogy amihez semmi kozod es aminek nem ismered a reszleteit abba ne magyarázzál bele!!!!!
vissza olvastam ezt a topicot es eszre vettem, hogy te szeretsz mindenbe bele dumálni, inkabb errol szokjal le!
meg ugy latom eleg ertetlen vagy hogy ha nem ertetted meg a pü lényegét!
reszemrol lezartnak tartom a dolgot, es nem eroszak a velem valo uzleteles, nyugi messzirol elkerullek, nekem sincs kedvem ilyen okostojással uzletelni!csak olvass mar utana kicsit, hogy hanyan vannak velem megelegedve, aztan gondolkozz el ezen:
END.
-
animatrix11
őstag
na tisztázzunk már valamit!
nem a számítástechnikához nem értek hanem az elektronikához, nem egy vga volt a kezemben
gondolj csak bele kapsz egy vinyót és az egyik csati égett rajta, de működik, kérdés meddig? nem? azért irok most be, mert ugy látom hülyének néztek, pár napja tesztem két agp-s alaplapot ezzel a vga val, elsőnel semmi baj, másodiknál áramtalanitott állpotban (ált egy szoktam gépet összerakni kiévée mikor elfelejtem lehúzni a tápcsatit, asszem erre is volt egy megjegyzés felém, ez egyesek szerintem nem számít, hogy be van e kapcsolva egyesek szerint számit, de jobb a békesség)
táp rádug a vga felől csattanás, semmi füst (talán egy pici amperszag) vga kiszted továbbiakban a jó öreg s3-al teszteltem, a kártya egy szervizes kezébe fog kerülni aki átnézi, tehát ugymond nekem volt igazam ebből okulva az égésnyom nem hiszem hogy jót jelent ha még müxik is a karesz
ja azt is emlitettem hogy ez még a kipróbálás előtt rajta volt az égésnyom
ugylátszik nem voltam elég nyomatékos (nem szeretem ha hülyének néznek)
nem irok neki több püt mert nem érkedek legyen boldog hogy rámsózta a szarját
jah és még nagy szerencsém van hogy nem szált el semmi bár agp-s kártya hijján az agp slot nem tudod hogy károsodott e de fogok kapni a napokban egyet, azzal letesztelem (de szerintem nincs baja)
a vga ugynézki haveromhoz fog kerülni disznek egy számtech terembeugyhogy megérdemelte bolvar a rossz pontot
ha nincs teljesen igazam akkor fejtsd ki bővebben a gondolatmeneted
Jocessal már tisztáztuk és töröltettem a hozzászólásom, de ezt egyszer iram
amugy nálam amit adott vinyót egyszerűen (a mai napig nem tisztázott okokból) kékhalálozott a gép ami elég durva hiba asszem (ugyanazon a kábelen egy másik vinyó tökéletes) , pedig egy asus p5b delux lapban próbáltam ami nem egy szar akárhogy is nézzük, abban maradtunk hogy kompatibilitási hiba van és kész -
Djuree
félisten
nekem nem kell mondanod, elég öreg motoros vagyok már.
én sem téged akartalak bántani.
nem is konkrétan téged lúzereztelek le (ellenben azzal a hirdetéssel amiben "letinóztak") hanem csak általánosságban mondtam, írtam.
annak szólt aki nagyobb tételben üzletelget és nem postázik még akkor sem ha jó kis haszna lenne belőle, csak azért mert nem bízik a postában. az más ha azért nem visz naponta, hetente csomagot a postára mert NEM TUD MÉG AKKOR SEM HA AKARNA, mert nyomorék ahogy mondtad. ebben tökéletesen egyetértek, az ilyen emberhez jöjjön házhoz a vevő. meg amúgy is, ha akarok valamit vegyem már a fáradtságot és menjek el érte. de ne 200 km-ről... -
Djuree
félisten
mozgássérülteknek is kell csekket meg stb.-it fizetni, posta nélkül nem lehet élni.
vagy megkéri egy haverját adja fel neki.
nagy cucc, bármit meg lehet oldani csak akarni kell.
a pénzt meg házhoz hozzák, nem kell érte sorbaállni.
azt meg nem állíthatja hogy elveszett mert akkor kell fizetnie mikor átveszi.
és ha elsőbbséggel küldöd már másnap garantáltan odaér.
erről ennyit.
aki nem vállal postázást az egy lúzer az üzletelésben. -
True
aktív tag
Joces melett ki kell állnom nekem is "sajnos"!
Lassan fél éve üzleteltem vele egy HDD-t, (120-as Maxtor csere 250-es WD-re) majd ezt követően egy Sapphire X1950Pro VGA-t vettem tölle, tök korrekten papirosan!
Csak annyira volt megbizható számomra, hogy a napokban bontottam ki azt a vincsit, amit fél éve vettem tölle.
Természetesen hibátlan! Bátran ajánlom mindenkinek a (senior) tagot! -
Djuree
félisten
hány full szar winyómat nyilvánította már jónak a gyári tesztprogi, nem is merem megsaccolni...
animatrix11:
nem kapcsoltad le a tápot és úgy dugtad rá a karira!?
amatőr, örülj hogy még működik!
első számú alapszabály hogy mikor gépet szerelsz akkor kapcsolj le MINDENT! én az elosztót szoktam, akkor tuti minden lekapcsol. -
animatrix11
őstag
igen ha nem működik akkor igen, működik de ez az égésnyom számomra idegesitő, nem tudom mitől keletkezett az nagyon nyugatalanitó volt hogy amikor beleraktam egy gépbe, rádugtam a tápot, de nem kapcsoltam előtte le, jó nagyott szikrázott, mint mondtam nem értek az elektronikához nem tudom ez mennyire befolyásolhatja a működést, nem esetleg zárlat okozhatte e, ezért kértem tőle vegye vissza, válaszra sem méltatott, mellette szóljon vettem tőle egy procit és két ramot azok tökéletesek voltak...
Joces-hez fűződő hozzászólásaimat töröltettem mert félre értésről volt szól találkoztunk, megbeszéltük, sőt az ominózus seagete vinyóval is lett volna nagyobb üzletünk, de egy harmadik félen múlott, hogy nem lett
-
juliabrilke
veterán
Mind1...nem az én gondom. Most van egy 11k-s hátvakarója.... (bár még ahhoz se túl gusztusos)... Mondjuk mortal combat-os billentyűzetnek elmegy.
Én egyébként így jártam az ecc-s ramokkal már párszor. Odaírom, hogy registered ecc-s ramok. Jön az ember, hogy kell neki. Mondom ok. Meg is kérdezem, hogy tufja, hogy reg. ecc-s ramok. Válasz igen. Odaadom. Eltelik 4 nap. Jön a levél, hgoy nem megy. Meg rosszat adtam. Kiderült, hogy egyátalán nem tudta, hogy mi az és meg se nézte, hogy milyen lapba akarta beletenni.
Vissza kellene vennem? Az a gond, hogy külföldről rendelem és nekem marhára nem veszik vissza, sőtt.. még talán többet nem is küldenek, ha visszaküldöm ilyen szöveggel, hogy bocs, de nem ecc-s kell. 20k-ért meg hogy ramok legyenek a fiokomba egy kicsit luxus. -
juliabrilke
veterán
Ezért is nézek utána vagy tesztelem le előtte.
Da azért még is durva, hogy kis se bontja a dobozt...lehet, hogy egy 4-be vágott billentyűzet vagy műanyaggal megtöltött vacak van benne.
étteremben romlott kaját kapsz számla van. ÁNTSZ, fogyasztóvédelem.
egy kútnál dízel van a benzinben számla van. fogyasztóvédelem.
Seftelni használt cuccokkal...Eladó azt mondja, hogy nem is látott. Be se tudod bizonyítani szinte.
Egyébként az lett volna a legkevesebb, hogy elmegyek hozzád és egy procival letesztelem. Ezért nem játszok postát, meg ilyeneket. (de ahogy látom te se)
-
Lindemann
tag
''- egyáltalán eladni egy ilyen állapotú valamit''
azért ez így kicsit túlzás. Jusson már el mindenkinek az agyáig.
1. olyan hardwert ad el az ember amilyet akar
2. annyiért adja amennyiért csak akarja
3. hülye volt a vevő de nagyon, és szerintem nem átbaszás az ha valaki szól előre hogy nem teljesértékű a termék. Ilyenkor alap hogy megnézem mit is veszek , nem?
arról hogy mi volt etikus az eladó részéről, és mi nem, biztos lehet vitázni, ő is biztos csinálhatta volna jobban a dolgokat, de ha ez egy konkrét átbaszás lett volna , biztos vagyok benne hogy nem így ment volna a dolog.
Ne lássunk többet bele a dolgokba mint amennyi valójában benne van.
és most már nagyon de nagyon le kéne zárni ezt a témát. -
Speed®
titán
Jóvanmár
Lényeg, az adatokkal, kinyomtatott beszélgetésekkel, utalási bizonylattal a kézben be kell kopogtatni a figurához, és közölni vele, indulsz a rendőrségre, ha mire a porta elé érsz nincs a számlán a lé, feljelented és viheti a balhé pénzügyi részén kívül járó követezményeit is. Nem hinném, hogy nem emberelné meg magát
Aztán miután rendeződtek az anyagiak, pár rosszarcú cimbivel jól össze kell..szóval érted, hogy tanuljon az esetből ;p
-
ez_meg_emaz
őstag
Megveszik / elhozzák a cégektől a leselejtezett / lecserélt 50 db monitort, és kérik a dobozát is?
Hát pont ez az. Hogy aztmondta nem cégtől hoztaMeg aki elhoz ha nem is 50 de 5-6 ien monitort hát csakmegnézi már hogy hogy néz ki a menüje meg mit tud(legalább az egyiknél ha u.o bol van több darab), de neki foglama se volt.
Nah mind1. Ha ennyire kapáloztok akkor nincs igazam.
A lényeg hogy kamu volt szvsz azis honnan hozta meg az is hogy hibátlan. Azt hogy honnan hozta már átvételkor világos volt ami nem is zavart volna ha nem lenne hibás de ez csak másnap derült ki huzamosabb használat után.Ezt viszont nem láthattam előre.
[Szerkesztve] -
fuzik
aktív tag
Ez így (a megfelelő peremfeltételek beiktatásával) igaz!!!!! De mindezen jogok azáltal jönnek létre, hogy te szerződéses jogviszonyba kerültél az eladóval. Az hogy te utána hova hurcolhatod a cumót , az a mögöttes láncollattól függ.
Értsd.: Megnézném, hogy a hivatalos magyar importőrrel/forgalmazóval hogyan gariztatsz le egy szürkeimportos d-link routert, vagyegy szürkeimportos x-box konzolt.... Nem egy áruházlánc árul szürkeimportos cuccokat. A számtech nagykerekről sajnos sok esetben ugyan ez elmondható. Van olyan ''neves'' importőr aki például saját szervízbázist tart. A javítható garis cuccokat megjavítja, majd újként újra forgalomba hozza. Megnézném az ASUS hivatalos magyar forgalmaójának az arcát, ha egy ilyen javított lapot akarnál náluk legariztani.
Az 1. számú garancia vállaló minden esetben az a partner, akitől vásároltál. Ez az alapszabály.
Na mindegy... szvsz ne offoljuk szét a topikot, mert biztos van ilyen fogyvédes topik is. Én csak azért írtam az előző hozzászolásodra, mert önnmagában nem állta meg a helyét. -
fuzik
aktív tag
Amit írsz, az egy elég nagy butaság.... vevőként neked a bolttal jön létre szerződéses jogviszonyod, nem pedig a gyártóval. A szerződéses jogviszonyból eredő összes kötelezettség ezáltal a szerződéses feleket terheli. Ide tartozik a garancia is, akár tetszik a boltnak akár nem. Az hogy a bolt a garanciális ügyintézésre igénybe veszi harmadik fél szolgáltatását, ez ezen a jogviszonyon semmit sem változtat. Te viszont nyugodtan megteheted, hogy a vásárlás helyére viszed vissza a terméket.
Amiről TE beszélsz az a kiterjesztett gyártói garancia, amely akkor lép érvénybe, amikor a bolt kötelező garanciális vállalásán felül a gyártó további garanciát biztosít. Természetesen leggtöbbször ilyen esetekben a bolt átveszi a gyártó által vállalt garanciát (hiszen így emelt áron is megveszed a tuti kis terméket....). -
Sárpac
nagyúr
Ez csak abban az esetben igaz ha a gyártó külön garanciapapírt is ad az árúhoz (itt nem kötelessége a garit intézni a kiskernek), sok esetben pl. itt. a számítástechnikai eszközöknél is gyakran csak számlát kapsz és az a garancia is egyben, ebben az esetben a garanciért már a bolt felelős.
3hét után a BOLT-nak biztosítania kell ideiglenes csere alkatrészt, vagy más esetben választhat a pénz visszadás között a VEVŐ!
Az, hogy a kisker, hogy intézi a nagyker felé az meg a gyártó vagy beszállító felé a dolgait, azt a nagymelegbenszétolvadóscsokoládét sem érdekli!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Értem. Attol hogy ide bekerül vkinek a neve nem feltétlen jelenti azt hogy átverés volt és direkt le akart huzni mindenkit mint egy kis csalo. Vannak itt finomabb esetek is. Mivel a nicknél általában le van irva az is hogy mi történt pontosan el lehet dönteni hogy egyáltalán nem üzeltelek a sráccal vagy ovatos, elövigyázatos leszek ha vele akarok boltolni de ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni. És hogy ezt el tudjuk dönteni a gyanusabb vagy kevésbé durva ám kellemelten eseteket is jo ha leirják ide. Azért term tulzásba nem kell esni (pl késett a találkárol, mekkora szemét) de eddig amiket olvastam ienek nem voltak. Szal a topik ellátja feladatát ahogy kell.
-
siskin
tag
Ahh...világos.
#301-es hsz.-ban egy régi ügy kapcsán én is hasonló esetet taglalok.
Ha most beüzemelve a lap ugyanúgy viselkedik mint ahogy eladtad a srácnak,szerintem nem kéne visszavenned,bár lehet hogy a további cseszegetést elkerülve még úgy járnál jobban ha visszavennéd.Hisz tudod hogy jól működik,lesz rá más vevő..Persze hozzáteszem,nem vagyok nagy PC guru,nem tudom elég-e ha csak a bootoláskor megjelenő adatokra hagyatkozik az ember a lap jóságát illetően.Lehet egy oprendszert is felnyomatva kéne bemutatni hogy stabil-e a deszka. -
-
-Nemtom-
őstag
égési sérülés csak akkor keletkezik a lapon ha a táp zárlatos, vagy ingadoznak a feszültség értékek, magátol nem füstöl el.
a lapot én ha visszvenném megnézném az itteni hrdetéseket, és azoknak az átlagárát adnám.
de jó lenne ha a vevő is nyilatkozan, igy elég nehéz állást foglalni a dologban...
Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest