- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
aneda
senior tag
Én mindkettőnek bevágnék egy-egy feketét, egyik sem hajlik a megoldásra, csak itt járatja a száját és szarik arra mit mond a plebs.
Nem mellesleg szerintem mindkettőnek van egy kis vaj a füle mögött, az egyiknek nem tetszik a ram, a másiknak meg nem fűlik a foga a garis szarakodáshoz a megbeszéltekkel ellentétben. -
aneda
senior tag
Mégegyszer és utoljára, nem jól érted, én egy hibátlanul működő terméket vittem vissza, és kaptam vissza a pénzem azért, mert a le nem írt specifikációja nem felelt meg az igényeimnek. Az hogy bele lehet-e tekerni az MP3-ba az nincs leírva sehol, ahogy az sem hogy milyen minőségben szól a rádió része.
Ezt mondjuk a PH-n nem várnám el, akinek ilyen igényei vannak vásároljon boltban.
Természetesen jól esett ez a fajta hozzállás. -
aneda
senior tag
válasz
Nyugdíjas #3942 üzenetére
Szerinted neki nincs főnöke???
Sanda gyanúm szerint ez megy a dolgozóknak, vagy a polcra, max. eladja 20%-os kedvezménnyel, így is marad rajta 13% és még egy elégedett vásárlója is marad!
De Európa nyugati felén 14 napod van kipróbálni a megvásárolt terméket, s ha nem tetszik, nyugodtan visszaviheted, és visszakérheted a pénzed. -
aneda
senior tag
Nekem visszavették mind a Média Markt-ban, mind a Metro-ban a az előtte 3 nappal vásárolt mini hifit, sőt ami meglepett még pofát sem vágtak a dologhoz, teljesen normálisan ment az ügyintézés, természetesen megkérdezték miért vittem vissza az árut.
Azért vittem vissza, mert az egyik nagyon gyatra minőségben szólt és a rádió része is gyenge volt, míg a másiknál nem lehetett beletekerni az MP3-ba.
A 3-ik fajta készülék már jó lett!
Nem tudom milyen jogszabály alapján tették ezt, de nagyon hasznos volt a dolog.
Itt a PH-n mondjuk ezt azért nem várnám el, igaz rosszul sem esne... -
aneda
senior tag
Persze patt helyzet, de ezt is meg kell oldani.
Nem úgy hogy az egyik sír mint egy kislány, a másik meg játssza a nagyfiút....
Van ezernyi megoldás a problémára, szívesen adok is ha kell, bár nem hiszem hogy segítségre szorulnának, csak a fent említett viselkedést kellene kicsit hanyagolni...
A biznisz az ilyen, benne van a szopi-szopi 5dollár is!!! -
aneda
senior tag
-
aneda
senior tag
mitbrille kollégának kérnék egy nagy fekete pontot az indexébe!
Karácsony előtt vettem tőle egy vinyót, személyesen vettem át a lakásomon, itt ki is próbáltuk, ahol is a HD Sentinel azt mondta rá hogy 99%-os és hogy 1 szektor hibás.
A kolléga szerint eddig semmi baja nem volt, én meg gondoltam 99% az gyakorlatilag teljesen OK.
A biztonság kedvéért kértem rá garit, erre ő felajánlott egy hetet.
Öt nap múlva raknám össze a gépet a karácsony előtti hajtásban, erre a vinyó max. 1Mbyte/sec-el hajlandó másolni, iszonyat visszafogja a gépet, így használhatatlan a technika.
Írok neki privit még aznap hogy nem jó a HDD, erre 4 nap múlva leráz hogy akkor jó volt és hogy ez már nem az ő felelőssége.
További megkeresésre, melyben megemlítem az általa vállalt garit, nem reagál, telefont nem veszi fel.
-
aneda
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #1787 üzenetére
Sztem. válaszd az utávétet, ekkor már meglesz a cím és a név, ahova visszaviszi a pénzt a postás!
Ekkor csak az a rizikó hogy féltéglát küld, de ez esetben megvan a címe.
A biztonság kedvéért ráiratnám a küldeményre hogy mit tartalmaz.
A postának van prémium csomag szolgáltatása, 30kg alatt elviszik másnapra 1890Ft-ért utánvéttel. Igaz ebben csak 50.000Ft-ig van értéknyilvánítás, de kérhetsz rá többre is.
Persze az emberünk úgyse fog belemenni az utánvétbe!
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest