- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Azért privátban elküldhetnéd ezt a nagy elszólást.
Egyébként csak arról van szó, hogy a tegnapi üzletelésünk során kb. 2 órát beszélgettünk és csak ezek az átverések, stb. volt a téma. Ahogy elmondta, hogy hányszor, hogyan b***ták már át inkább hiszek neki, már bocs (és utólag visszanézve mind itt volt az a sok szarság).
-
törölt tag
"Nem sértődöm meg , csak ha te így állsz az ügyfeleidhez , és még fel is vállalod , akkor nem tudom , hogy gratuláljak-e a mentalitásodhoz , vagy csak szimplán csodálkozzak"
-gratuláljál, vagy csodálkozzál?
Nézd meg a vásárlói visszajelzésim arányát, és döntsd el te magad....... -
Jhonny06
veterán
Miért érné meg neki, hogy átvágjon bárkit is? Ha ennyi apróhirdetést tesz fel, akkor nyilván nem provokálja ki egy alaplap miatt, hogy rossz hírét keltsék. Amúgy meg ne gyere most pont te ezzel a sértődött stílussal, inkább mostmár ott tartunk, hogy neked kéne magyarázkodnod, nem?
-
Speed®
titán
Kellemetlen, de Savanyát is megértem. 3 nap az 3 nap. Ennyi.
Ami a lapot illeti: nekem volt hasonló szitus AB9 QGT lap a kezeim közt, teljesen hibátlanul ment miután megigazgattam tűvel az ominózus lábát.
Ha nagyon sz@rul néz ki, esetleg keresd meg helkist, ő letört procilábakat forrasztgatott, ha a forrpont ép, be tud ültetni újat is. -
g@bo
nagyúr
Savanya elég sok emberrel üzletelt, kizárt, hogy direkt átvert volna.
Amúgy, a te szavahihetőséged miért lenne elfogadhatóbb, mint az eladóé? Látta valaki, hogy nem te ejtetted bele a procit?
Vettem a vaterán egy gameboyt, fóliásnak hirdette a faszi, sötét volt, este 8 óra... csak a 7es busz fényénél néztem meg a fóliát, ami egy ragasztószalag volt... lekaptam, alatta tiszta karc az újnak hirdetett masina, azonnal hivtam, hogy ácsi. A vétel után 5 perccel elküldött a francba, hogy megnéztem, kifizettem a cuccot, igy jártam. Tanultam belőle.
Fizikai sérülést helyben ellenőrizni kell, de nem jelenti azt, hogy egy lepattant ellenállást, a hátlapon csavarral megkarcolt nyákot kiböksz, ettől függetlenül a lap vizuális szemrevételezésének elmulasztása nagy hiba volt, ehhez az eladónak is célszerű lenne ragaszkodnia, esteleg pont a saját védelme érdekében....
-
Weaver
senior tag
mondjuk ebben igazad van, mert ha garis a cucc (az garilevél alapos szemrevételezése adás-vételkor ugye fontos) én is ugy vagyok vele, hogy nem tudnak átbaszni, mert ha gáz van cserélik, és kapok egy újat. így még adott esetben jól is járok. a te esetedben ez tényleg óriási szívás.
edipqe: hát. így van... a feketepontok nem termelődnek csak úgy maguktól... eg biztos: akinek 1-nél több negatívja és nem nagyban üzi (mint pl Joces) azzal én tuti nem fogok üzleteni, adjon bármit, bármilyen jó áron.
-
törölt tag
Azt gondolom, hogy tényleg ott kellett volna megnézned, utólag már én sem adnám vissza, és azt gondolom, teljesen jogosan. (ahogy, az üzletben sem cserélik ki, ha fizikai sérülés van). Valószinüleg igen dühös is lennék, hogy engem hoznál kellemetlen helyzetbe saját figyelmetlenséged miatt. -ezt ne vedd személyeskedésnek, hiszen nem is ismerjük egymást. De azt gondolom, az üzletelésnek vannak íratlan szabályai, amibe ez nem biztos hogy belefér. Nem postai úton ment, ott és akkor megvolt a lehetőséged.
Sajnálom hogy emiatt kár ért. Ahogy a mondás tarta:
Az élet a legjobb iskola, csak néha magas a tandíj. (ezt egy 1M-ós tözsdei bukás után olvastam, meg ezt is: Life is hard, but harder, if you are stupid) utólag keresű mosollyal olvastam ezeket
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest