Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Ivan15
senior tag
válasz
kornél1 #4514 üzenetére
Nem, neked nem tiszta, tanuld még egy kicsit
Szóval az eladó arra tesz ajánlatot azon az áron, amit meghirdet. Hogy azt a terméket ha úgy hirdeti, akkor működőképesen, ha a posát is odairja akkor postán eljuttatja a meghirdetett áron a vevő felé.
Az eladó kötelessége: meghirdetett terméket, meghirdetett áron, meghirdetett állapotban átadja. És amit még bevállalt a hirdetésben.
Ha te mint vevő egyéb feltételeket is teszel (pl melyik nap tudsz értemenni, tegye neked félre stb) akkor egészségedre.
Az eladó nem köteles ezeket elfogadni. Elfogadhatja, de nem köteles. Pont. -
greatchaos
addikt
válasz
kornél1 #4503 üzenetére
na, most már nekem egyértelműen az jön le, hogy te a tökéletességet akarod, és ha porszem meg a gépezetbe, akkor fatal error. úgy tudla kelképzelni a leírtak alapján, hogy ülsz a gép előtt és az lefagy, egyből hívod a microsoftot, hogy valamit javítsanak a rendszeröükön, mert rossz. továbbá felhívod a hardvergyártókat is, mert az sem működik. csak hogy valakit be lehessen mártani a trugymóba. azért a te hangnemed is hagy némi kívánnívalót, az meg, hogy a privát alapján egyből banoltatni akarod, a jó hírneve után, itt az oldal üzemeltetőját keresed, az gyerekes. lehet, hogy óvoddában ez volt a helyzet, ha pistike meghúzta az ági haját és az rohant az első felnőtthöz kisírni a bánatát
-
Picco
addikt
válasz
kornél1 #4503 üzenetére
ezert irtal be ide es akartal feketepontot adni mert nem rakta felre neked a telefont?
hat szerintem meg neked jarna 1 jo nagy...engem leciganyoznal es beleronditanal a hirdeteseimbe...hat nem is tudom, inkabb neki kellett volna feketeert jelentkezni a te viselkedesedert
vagy valamit total felreertettem? -
greatchaos
addikt
válasz
kornél1 #4494 üzenetére
ő mondta, hogy éhenkórász csóringer, tehát, aki előbb lobogtatja a lóvét, azé a cucc... sztem korrekt. mielőtt felmentél volna érte, rácsörögsz, hogy meg van-e, aztán ha megvan, akkor mondod neki, hogy indulsz és megveszed, azt ennyi. szvsz nem jogos a fekete
én sem rakok félre senkinek terméket, mert már néhányszer ráfátam, hogy tuti kell, meg minden, sőt, még többet is fizet... mikorra eljött az idő, akkora kiderült, hogy talált olcsóbban, vagy már nem is kell, vagy vett jobbat... én meg hoppon maradtam.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest