- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
Dani_kp #4232 üzenetére
nincs is benne hiba
Sajnos nem bíztatóak az előjelek....
AZért még egy pár napot adjál neki!
Nyugdíjas: én még emléxem az eső 1-2 utánvétes cuccnál milyen hülyének éreztem magam, mikor a postáskisasszony feltette a keresztkérédéseket (segíteni akart+ ez a dolga), és hosszas tűnődés után csak ez merült fel e fejemben: "mos' mivaaaaan?"
Mondjuk az tényleg nem volt szép, hogy nagyon megkavaródott általa a biznicc... Ha nem fizetik ki, anyura kell HTK-zni a buktát... -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Dani_kp #4232 üzenetére
MOndjuk én anyukámat egy picit kérdőre vontam volna, hogyha megkérem valamire, akkor miért nem úgy csinálja,ha már megigérte.
Végül ebben az esetben ne haragudj de ő követte el az első hibát....Másik: 4nap sajnos benne van a bankoknál a "szórásban", tehát mindenképpen várd még meg a jövő hetet. Bár az is ténykérdés, hogy a kolléga "felszivódása" sajnos nem biztató jel...
Aktív témák
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest