- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Weaver
senior tag
válasz
Superman #4999 üzenetére
szvsz annak kell eladni, aki elsőként a pénzt virítja érte, nem annak, aki bizonytalan. mert ez az eladásról szól. ilyenkor meg kell mondani, hogy figy, eltettem neked, de közben jött egy jó ajánlat, így sajnálom, de eladom. ennyi.
bár ezt is emberre válogatja. ki ilyen, ki olyan. és egyántalán nem csinálsz segget a szádból, eladni akarod a cumódat nem tárolgatni. ennek fényében nincs miről beszélni.
-
Speed®
titán
válasz
Superman #4999 üzenetére
Ha már megegyeztél vele, hogy félrerakod, ne csinálj segget a szádból szvsz.
Viszont ha előre közlöd legközelebb, hogy nem tartogatod, neked is jobb lesz.
Lóvé van viheti, nincs, szerezzen. Szarul hangzik, de ~3 év alatt megtanultam.vén szürke (szamár
), ment repü. Nehéz eset mindenesetre
-
poffsoft
veterán
válasz
Superman #4336 üzenetére
1.) Igen, ragszám alapján kerestethető, bármely postára besétálsz, és kitöltöd a megfelelő papírt, és már keresik is. Viszont ha nem időgarantáltként adtad fel, akkor kb 1 hetet simán várjál, addig nem nagyon foglalkoznak veled.
2.) utánvétes cuccot asszem 2(v. 3 hétig) őrizgetik, utána küldik vissza, és jópénzért (vagy ingyért, konstrukciótól függ) visszahozza a posta, nekem kb 1-1,5 hónap után jöttek vissza, amikor legutóbb utánvéteztem néhány évemod: látom, prémium csomi, elektronikus követéssel. Holnap is megpróblják kézbesíteni, aztán pihi....
-
greatchaos
addikt
válasz
Superman #4336 üzenetére
én nemrég kaptam vissza csomagot. a mód az, ha nem veszi át, akkor 1 hétig rizgetik. aztán vissza feliratal jön. tehát 2 hetes átfutás. a történet az, hog a vissazutat is állnod kell, emrt nem adják ki a csomagot anélkül. én 2,2k-ért adtam fel, 1,8k-t fizettem a visszaútért
-
Tottika
tag
válasz
Superman #4336 üzenetére
Nekem volt hogy kaptam egy csomagot és 2hét múlva jelzett vissza az eladó hogy megkapta a pénzt...Sokszor ül a posta a pénzen,ezért kerülendő az utánvét,bár a te esetedben ha kikapcsolja a telt más lesz
Dani_kp:
Ez a pofátlanság legteteje
(((
Komolyan sajnálom hogy ilyen emberek is vannak akik felét utalgatják..
Ezek az igazi filléres hajléktalanok,ha nincs pénzük ne vegyenek semmit!!! -
tojsz™
aktív tag
válasz
Superman #4336 üzenetére
ha átvették akkor tuti megy a lé
a kérdés az hogy mikor
1x én is úgy jártam hogy átvettem a lé meg nem ment az emberkének
és kiderült a postán elkevertek valamit
(kb 2 hétbe telt mire megkapta a lét)
az emberke meg azt hitte én vagyok a hunyó pedig nem mert átvenni nem tudod fizetés nélkül max a csomag visszamegy de nem tudom mennyi idő szvsz 3-4 nap
utána mehetsz a postára verni az asztalt
bár gyanús hogy a csomagod fog visszaérkezni miután a fickó nem hajlandó a telefont felvenni
de ne nekem legyen igazam -
blueMerle
veterán
válasz
Superman #2860 üzenetére
Respect ennek a dologonak hogy eddig ennyire megbízható volt, azért is írtam hogy általánosan kérdezem. Viszont akárki akármilyen megbízható is, ilyesmi hogy van dögivel, meg tudok szerezni szöveg bennem azonnal megindítaná a vészcsengöt....vagy....jahogy csak engem érdekel itt hogy honnan származik a cucc?!?!
greatchaos: természetesen ha egy kifutó cuccról van szó, amit már nem lehet kapni, mégis jó dolog és az embernek szuksége van rá, akkor valóban megértem a használt cuccok vásárlását. Elvégre ezzel foglalkoztam, de pontosan ezért is tudom, miért NEM szabad használt telefont venni pl.
Az pedig, hogy valaki egy vadidegen csókának elutal még akár egy fillért is....áh...Tudom, ez bizalmi játék, de én bizalmatlan vagyok, és talán ez is a szerencsém
-
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gumi és felni topik
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Kutya topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest