- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
GReddy
tag
válasz
Tibiajax #3177 üzenetére
Ott az igazság.. Viszont tarthatná magát egyik-másik tag az ősigazsághoz:
"...mielőtt megszólalsz, fontold meg, hogy fontosabb -e a mondandód, mint az a csend, amit megtörsz vele.."
Higgyétek el, nem csekély bölcsesség. Én pl még 100 hsz-nél sem járok. Öt év alatt.. ja, nem szeretem osztani az észt. Viszont olvasgatni jópofa a hsz-eket. (Igaz a k..waanyázást sem szeretem. Arc nélkül könnyű hősködni.) Mint pl ezt a DJTOOMI antifanclub-témát. Sajnos én is írhatnék már ide. (VGA-val akart átbaxni a kis lúzergyerkőc..) De bizonyára félreértés volt köztünk. Én NEM egy biosmoddolt, szétbarmolt Radeon PRO-t akartam, hanem XT-t.
Lehetne esetlen idő+loginok alapján. És ha süti csinálja, akkor nem lehet átverni kétpercenkénti ki-belépkedéssel.. Én őstagnak érzem magam, (persze, lesz@rom hogy mi van a nickem alatt) sok sok éve olvasom a PH-t, főleg a teszteket, tesztek hsz-eit (szakmai ártalom) és fura ez az újoncosdi. Mindegy, nem zavar.Egyébként egy kis pszichológia: A kis DJTOOMI félék azt nem tanulták még meg, hogy a tetteikért (szavaikért) vállalni kell a felelősséget. Azaz, hogy a "bűnt" követnie KELL a "bűnhődésnek"..
Action - Reaction. Cause, and the Faith..
-
poffsoft
veterán
válasz
Tibiajax #990 üzenetére
én Realradikal véleményét osztom , csakis az ő munkáját nehezítjük, ill. a topik 'csúszik' szét. Leszámítva a privis ajánlatot, mert azt mások nem olvashatják....
Ha elovastad a hsz-emet , láthatnád:
nick: átvert, fekete pontot neki.
további részletek : [link]
ez pont elég lenne, szvsz.
real, sorry az off-ért, részemről lezártam -
Realradical
őstag
-
g@bo
nagyúr
válasz
Tibiajax #983 üzenetére
mikor összefutottunk elmondtam, hol melózom, az üzlet bezár, és ha neadjisten garis problémád akad, hova mehetsz.
ennek ellenére előbb pofáztad tele a fórumot, mint cselekedtél volna, arra viszont kiváncsi lennék, mi támasztja alá, hogy rosz lapot kaptál, és nem az otthoni lamer beszerelés, vagy tuning, vágta haza? mert magadat automatikusan szakértőnek állítottad be, miközben én mi sem természetes, szart adtam.
bár érthetetlen, miközban számtech boltban melózom, a garancia önmagam részére a mai napig 5 perc, de neked szart adok el, hogy telerinyáld a topikot, mi sem logikusabb, igaz?
továbbá nem tiszta, ha bír a temék garanciával, mi a nyavajgás tárgya? ''(imádkozz g@bo)'' normális vagy?
azt továbbra se várd el, hogy éjjel 12-ig mindenre ingyenes support-ot kapsz, bársonyos női hanggal, és ha valami gondod van akár fél év múlva, a kezedet fogva kisérget bárki a városon át, hogy elintézz magadnak valamit. -
Savanya
addikt
válasz
Tibiajax #901 üzenetére
Kissé sántit itt valami nekem .... Garis a lap és tudod hol dolgozik g@bo , csak be kellett volna vinni hozzá és máris újat kaptál volna . Másik meg miért adtad tovább ha hibás a lap ??? Akkor Te is negativ felhanggal szerepelhetnél itt , mert tudtad hogy hibás .
Nekem eddig semmi bajom nem volt g@boval , mindig korrekt volt és rendes garival adta azaz nem gianni meg hasonló itteni túltámogatott boltos gari , ami ha kell gariztatni már jönnek a bajok .
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
válasz
Tibiajax #901 üzenetére
azt a p@r@szt mindened. / hallgattassék meg a másik fél is /
este 1/2 10 kor felhívsz, és van pofád utána beszólni, hogy az ember ingerült.
elmondtam neked, mivel számtech boltban melózom, könnyedén kicserélhettem volna, de mivel nem volt gondom, nyugod szivvel adtam el, természetesen érvényes 3 év bolti garanciával.
részemről tehát annyit fűznék a dologhoz, hogy bizony szemétláda vevők is vannak, és a saját hüjeségük miatt másokat pocskondiázak. -
Balinov
titán
válasz
Tibiajax #927 üzenetére
Tibiajax,ha én egy lap biosában alapórajeleknél nem tudok belépni,ill. ha be is lépek akkor belefagy,akkor nem mondanám azt,hogy hibátlan a lap. és ha mondjuk valamilyen - a rendszer működéséhez szorosan kapcsolódó - dolgot kellett volna beállítani ,de emiatt nem tudom,akkor részemről az a lap hibás.ha meg kisker gari van rá,ahogy mondod,akkor továbbadás előtt miért nem intézkedtél a kiskernél,ahova a gari szól?
Kicsit olyan ez,mintha egy óttót adnék el x-nek,miközbe tudom,hogy hengerfejes,menni megy,de ki tudja meddig...
DJuree: LOL,de messzemenőkig igaz!
[Szerkesztve] -
Gabcsika
tag
válasz
Tibiajax #927 üzenetére
Akarsz egy jó autót, jó áron vásárolni? Akkor fordulj hozzám bizalommal! Minden rendben vele!
Ja, hogy nincs benne hátramenet? Engem nem ugyan nem zavar. Nem mondanám rossznak az autót. Egyszerűen nem foglalkoztam vele, nem érdekelt. Végülis előre megy + még kanyarba' is mehetsz vele!
Akarsz egy jó lakást jó áron vásárolni? Akkor fordulj hozzám bizalommal! Minden rendben vele!
Ja, hogy nincs benne hőszigetelés? Engem nem ugyan nem zavar. Nem mondanám rossznak a lakást. Egyszerűen nem foglalkoztam vele, nem érdekelt. Végülis van pénzem és nekem mindegy, hogy teljesen az utcát fűtöm-e vagy sem.
Akarsz egy jó lemezt jó áron vásárolni? Akkor fordulj hozzám bizalommal! Minden rendben vele!
Ja, hogy néhány helyen ''ugrik''? Engem nem ugyan nem zavar. Nem mondanám rossznak a lemezt. Egyszerűen nem foglalkoztam vele, nem érdekelt. Végülis a lejátszók lejátsszák, azután a néhány ugrás után minden flottul megy. -
Gabcsika
tag
válasz
Tibiajax #901 üzenetére
...és gyakorlatilag átverésnek veszi az egészet most már, amiért én nem hívtam fel a figyelmét, hogy a lap nem jó.
Figyelmeztetted, hogy ''ok, vedd meg, de tudnod kell, hogy a BIOS így+úgy...''?
NEM.
Ezen gondolkodj el.
Mellesleg:
...és hibáztam, hogy g@bo-t nem zaklattam továbbra is
Nem itt hibáztál. Ez a te bajod. Ott van a kutya elásva, hogy elsunnyogtad MÁS (harmadik fél) előtt a dolgot.
Mennyivel érzed magad korrektebbnek, mint ez a bizonyos g@bo? Erre válaszolj, kérlek. -
gban
veterán
válasz
Tibiajax #901 üzenetére
1. Nem véletlenül kérjük a megbízhatósági link kirakását, íme egy újabb áldozat (?) aki valószínűleg nem ismeri az oldalt.
2. Tibiajax, lehet hogy az elem rossz csak, vagy elmozdult szállításkor, több típus így reagál ilyenkor, ez esetben nem az eladó a hibás, a probléma kezelése már más kérdés...
3. Így eladni az alaplapot Tibiajax részéről szintén nem biztos hogy a korrekt cselekedetek kategóriája. -
Krissz22
senior tag
válasz
Tibiajax #901 üzenetére
g@bo-ról már láttam negatív megjegyzért, most csatlakoznék. A történet szolgáljon tanulságként, hiszen azért van ez a topic.
Ha már olvastál róla rosszat, akkor miért vettél tőleDe komolyan.
Mert, akkor semmi értelme ennek a topicnak, ha nem vonunk le belőle tanulságot...
#902: ahogy nézem a két fél által elmondott dátumok nem egyeznek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest