Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Forklift-el (pl.webdav) elérhető valamelyik nagyobb tárhelyszolgáltató(onedrive,gdrive,...)?
-
kkecskes
csendes újonc
válasz
bollokcs80
üzenetére
Köszönöm a kifejtős válaszodat. Nekem mondjuk "nagy" a kezem és mégis kényelmes a Magic Mouse, de lehet csak elfogult vagyok.
Magát a Mini-t én játékra mondjuk pont nem terveztem használni, de láttam YouTube-on érdekes videókat arról, hogy mi mindent tud.Ami hiba számomra, hogy néha eltűnik a Dock, de vissza tudom hozni egy Terminál paranccsal, viszont munka közben egy ilyen jelenség zavaró tud lenni. A másik dolog, hogy bejövő hívásokat valamiért nem engedi felvenni a Minin. Jelzi jobb felül értesítésként, meg ott a gomb, hogy fogadás, de aztán inkább leteszi.
Hát ezek mennek, meg a bárányfelhők. Én nagyon szeretem és megkedveltem már most az új kis cuccost (M1/16GB/256SSD), mert kicsi, erős, hangtalan és tényleg végzi a dolgát.
-
Senator
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Bootcampre nem is nagyon lesz alternativa, hiszen hogyan akarsz felrakni egy x86-64 Windowst egy custom ARM-os gépre?
Hacsak ez nem számít alternatívának (virtualizáció) Parallels for Mac with Apple M1 Tech Preview [link] -
-
Ear001
addikt
Egér beállításhoz, akár több egér beállításához a SteerMouse. Fizetős, de ha van kedved 30 naponta frissíteni a próba verziót, akkor nem az.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
kkecskes
üzenetére
Én most vagyok túl a kipróbáláson (Mac Mini M1/8GB/256SSD), összességében egész kellmes tapasztalataim voltak. Linux-os múltam alapján sokkal könnyebben elboldogultam, mint i(Pad)OS-en a korábbi telefonos és tabletes próbálkozásaim kapcsán.
Persze itt is voltak furcsaságok és számomra szokatlan megkötések (jobbról balra rendezés, appokat nem lehet kitenni az "asztalra"), de elboldogultam.
Sebességben is egész jó az M1 chip, bár inkább csak videókódolással pörgettem egy kicsit, játékból nem találtam olyat, amivel PC-n is játszok, így nem tudtam összehasonlítani. Munkára, kreatív dolgokra bőven megfelel. Ahogy elnéztem, kompatibilitási gondok azért vannak, pl. Bootcampre sincs még jó alternatíva. Windowos programjaim Mac-es változatát is megtaláltam többnyire, bár inkább a weben, sem mint az Appstore-ban. Ami tetszett még: Csendes (jelenlegi 5 éves PC-m hozzá képest egy sugárhajtású repülő).
A perifériákról: Rendeltem mellé egy "kicsi" Magic Keyborardot és egy Magic Mouse 2-t. Előbbin eléggé szokatlanok voltak az eltérő vezérlőbillentyűk, de inkább a kialakítása és a lapossága zavart, többórás, aktívan gépelős munkához nekem nem lenne jó.Az egéren tetszett az érintésérzékeny görgetés, de a kialakítása túl lapos és a sebessége borzasztóan rossz (az általatok fentebb leírt mókolásokat nem próbáltam.) A saját Logitech cuccaimat rádugva sokkal kényelmesebb volt, pedig nem high-end perifériák (MK 270 bill-egér kombó).
Wifi, BT, LAN gyors, interferenciát nem tapaszaltam, se TWS fülessel, se soundbarral párosítva (Wifi 5 GHz-en ment).
Rendelés és visszaküldés precíz és megbízható, bár idefelé jövet kicsit csúszott a szállítás, mert máshonnan szedték össze a gépet és a perifériákat.
Köszönöm a korábbi tanácsokat, segítséget mindenkinek.
-
válasz
kkecskes
üzenetére

Kérdés mielőtt belevágok a kísérletezésbe:
Nekem a Minire kapcsolódik a Magic Trackpad 2, a Magic Mouse 2 és egy (vezetékes) MS IntelliMouse.
És csak a Magic Mouse sebességét szeretném állítani, mert a másik kettő megfelelő.
Az általad linkelt terminálos mókolással lehetséges?
Mert nekem az sem egyértelmű a cikkből, hogy itt a trackpadra vagy az egérre vonatkozik a beállítás, mert folyton keveri a fogalmakat. -
kkecskes
csendes újonc
Sziasztok!
Végre megjött a Mac Mini és berendezkedtem rajta. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ingyenes rendszer karbantartó alkalmazást használ valaki? Fizetősöket találtam dögivel és ettől sem zárkózom el ha a tapasztalatok pozitívak. Használtok ilyesmit?
U.i: A Magic Mouse sebességén lehet gyorsítani a Terminálból és így a 4K-s kijelzőkön sem kell rángatni nagyon. Nekem bevált:
[link]
-
devil-k
nagyúr
Első indításnál, a bejelentkezési képernyőn jobb felső sarokban az óránál miért látok egy olyan időt, ami nem is valós és nem volt akkor bekapcsolva a Mac? Nyilván, amikor bejelentkezek, akkor a valós időt mutatja.
-
moleculez
veterán
Safari kérdés:
Az egyetem főoldalon be tudok lépni, de a hozzá kapcsolódó MS Office accountba weben nem tudok belépni. Ugyanaz a jelszó, felhasználónév. Ráadásul Firefox alatt hibátlanul működik. Safarinak mi baja?
Egy ideig mukodott.
A vicc az, hogy 2 oldal van amit rendszeresen használok, egyik sem jó Safari alatt
(Azért kell a az Office web app, mert az új Editor funkció a maces Wordbe (még) nem került bele.) -
tboldi
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Parallels Technical Preview-val megy a Windows, az Apple notis topikban írtak róla korábban.

-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Két kérdés M1-es Mac Mini-hez:
Windows 10-et hogy lehet futtatni rajta virtuális gépben? A Bootcamp-ra azt írja, nem használható, VBox-ban meg nem tudom bebootolni se a virtuális gépet beállítási hiba miatt
Steam-es játékokból van ami fut rajta? Counterstrike-ot feltettem, de indulás után befagy, régebbi játékoknál (Half-Life 2) meg kíírja, hogy nem futtatható.) Csak tesztelési céllal érdekelne valami látványosabb játék, nem gamer gépként használnám.
-
Adee_91
aktív tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Igen,most is csak személyes átvétel van.Nyilván ez valami szürkeimportos motyó ennyiért. Kérdés,hogy trackpadnél hogy működik a gari. Vásárlástól számított vagy első bekapcsolástól. Régió számít-e vagy világgaris...
-
válasz
moleculez
üzenetére
> Ez mind kikapcsolható, ....
Mármint az érintésérzékeny felület? Az sajnos nem kikapcsolható.
Még nagyobb probléma, hogy az egy ujjas érintés nem paraméterezhető. Nálam sokat javítana a használhatóságán, ha az egy ujjal nem foglalkozna, csak a kettő vagy három ujjas érintéseket használná.
De ilyet nem lehet, úgyhogy a rágcsáló ment vissza a dobozába. Valószínű hardverapró lesz belőle. -
Adee_91
aktív tag
Trackpad-nél gondolom mindegy,hogy honnan veszem. Így is úgy is 1 év gari van rá?
Van az aprón bontatlan 38-ért,arra gondoltam. -
moleculez
veterán
Szóval (pár review után): a Magic Mouse is tudja azokat a gesztusokat amiket a Touchpad csak egér formában. Csak nem "pihentethetem" a kezem rajta, mert valamit biztos csinálni fogok. Ez mind kikapcsolható, de akkor meg minek? Sima egérnek drága. 80£ ért veszek igen komoly darabot. Kell a bánatnak... Kenje a hajára az Apple. Azt hiszem a thread zárható.

-
válasz
TigerCat
üzenetére
Egyrészt qrva kényelmetlen.
"B" - még maximumra húzott követési sebességgel is rolleleznem kell a 4K kijelzőn (és ez nem is olyan széles, mint a tiéd)
És végül: Az érintésérzékeny felület qrva nagy szopás Adobe programokban. Egy pillanatra hozzáérek és már el is mászott a munkaterület. Olyan teázós ribanc módjára el kell tartani az összes ujjam, attól meg fél óra után begörcsöl a karom... -
moleculez
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
Én macbookon trackpedet használom, de most rájöttem, hogy szövegszerkesztéskor, formázáskor az egér azért hasznosabb. Most egy suttyó ebayes egeret használok, mert az volt itthon elfekvőbe'. De Az meg olyan hogy MBA (ami csak Type C...) + Adapter + Dongle
(First world problem...)
(De jó indok venni Magic Mouset
) -
válasz
Adee_91
üzenetére
Ez így van, ettől függetlenül jobb a kábeles. Ha lenne kisméretű madzagos billentyűzet és trackpad, azt is lecserélném erre, hogy ne kelljen a töltéssel vacakolni. Nem zavar a kábel.
Egyébként a Trackpad nagyon jó kiegészítő, de asztali konfigurációt esetén, csak azt képtelen vagyok használni. Ellenben a MacBook Pro mellé nem nagyon kell az egér, ott valahogy kényelmesebb és jobban kézre áll a tapipad.
Ja, most jut eszembe...
Az sem mindegy, mekkora felületen cibálod a kurzort. Ez egy 38 colos ultraszéles kijelző, amin jóval nagyobb utat jár be a kurzor, így jobban látszik az is, ha akadozik. Ugyanaz a wireless egér kevésbé volt zavaró a MBP beépített kijelzőjén, mint küldő monitoron. Persze, valószínűleg csak afféle pszichoszomatikus izé, de mégis, eddig bármilyen kábel nélküli egeret próbáltam asztali szetten, messze nem volt olyan vaj sima, mint ezt a kábeles Razer.
Mindenesetre gyalázat, hogy Mac-en ezzel is szenvedni kell, míg bármilyen ócska PC-re dugott adapteres noname vezeték nélküli egér tökéletesen teszi a dolgát, mindenféle hókuszpókusz nélkül. No comment. Szívtam eleget vele...
-
Adee_91
aktív tag
Hát nem könnyítettétek meg a döntést...
Még a végén tényeg madzagos egeret kell használnom,pedig nagyon nem szeretnék.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek a segítséget,ma éjjel megálmodom mi legyen.
-
Tibi86
aktív tag
válasz
Adee_91
üzenetére
Nálam is 2018-as mini, és sajnos itt is laggol néha + van hogy fel-le csatlakozik a gépre a trackpad...
előtte a tb3-as ssd-m miatt bootolt mindig hibával a mini, azt javították a 6-os Mojave sec update-ban, de a bluetooth problémát nem sikerült... persze a 2019-es iMac-emnél nincs a trackpaddal probléma...
-
válasz
Adee_91
üzenetére
Igaz nem M1, hanem Inteles Minivel, de én használok Magic Trackpad 2-t és Magic Mouse 2-t is. És biza mindkettőben van időnkénti lag. Leginkább weboldal scrollnál lehet észrevenni. Húzom az ujjam és nem történik semmi. Ismételt húzásnál meg megy rendesen.
Ha a trackpad-et tyúkbéllel rádugom a gépre, akkor semmi lag nincs, működik, mint a kisangyal.szerk.
A magic cuccok 30-40 centire vannak a Minitől, ami 5 GHz-en kapcsolódik a routerhez. -
Somansky
aktív tag
Safariben miért nem tudok a hálózati mappákba belépni/tallózni? Csak üresen mutatja..nem tudok pl. képet feltölteni. Chrome és Finder és más látja....
-
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
osx-re melyik particionáló program tudja azt, hogy ha két partició van, és törölve lenne a 2., akkor az elsőnek a méretét lehetne bővíteni?
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
M1-es Mac minire tud valaki jó ingyenes MKV videókonvertert?
Lenne pár nagyfelbontású videófájlom amit átkonvertálnék emészthetőbb méretű 1080p-s állományokká, szerkeszteni nem kell őket.
-
moleculez
veterán
Amúgy a macbook trackpad meg a Magic Trackpad közt van különbség? A méreten kívül?
-
Adee_91
aktív tag
Ha rendesen működne az egér (nem laggolna),akkor nem is gondolkodnék a trackpaden,de sajnos nem ez a helyzet. Talán megvárok még egy frissítést,hátha javítják.
(#33839) Syl
Na ez mondjuk jól hangzik. Ha ennyi gesztust fel lehet rá programozni,akkor az úgy működhet.
Köszönöm mindenkinek,majd kimatekozom mi legyen!
-
válasz
Adee_91
üzenetére
BetterTouchTool - én vagy két tucat gesztust ráraktam a trackpad-re. Vannak globális és alkalmazásfüggő beállításaim. Alkalmazás elrejtése (cmd h), böngészőlap bezárása, link megnyitása új lapon, váltás a lapok (vagy bizonyos alkalmazásban a megnyitott dokumentumok) között stb.
(#33838) r4z
Én is így szoktam. Alapból csak trackpad, de ha dolgozom, akkor a trackpad megy balra, jobbra meg jön az egér.
-
-
Adee_91
aktív tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Szeretem én is a trackpadet,Macbookon használtam,jók a gesztusok és könnyű hozzá szokni. De az egérnek meg az összes gombja fel van nekem programozva(akár alkalmazásonként más-más parancsra),és már nagyon megszoktam ezt. Trackpaddal ezeket nem tudnám mind lefedni,ezért megy a dilemma.
-
-
Adee_91
aktív tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Köszi,ránézek.
Ez az egér dolog elég bosszantó,van hogy akár 1-2 mp-re is megfagy.
Lehet benevezek egy magic trackpadra,bár a fizikai gombok eléggé hiányoznának. -
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Külön layeren. Vagyis nyomni kell hozzá még egy gombot. Na, engem három másodperc alatt megütne a guta az ilyentől. Munkám során, naponta több százszor nyomom meg az F1 - F8 tartomány egyik billentyűjét (fontos funkciók vannak ide linkelve, amit máshogy 2-3-4 billentyűs kombinációval lehet megoldani). Ha mindegyikhez extra váltó gombot is kellene tapicskolni.... Hááát. Számomra instant halál.
-
agyhalal
aktív tag
Hogy tudnám beállítani azt, hogy az utólag felvett, admin joggal rendelkező user profil képe ugyanaz legyen, mint amit az iCloud fiókjához használ?
-
kkecskes
csendes újonc
Köszönöm a válaszokat!
-
Adee_91
aktív tag
Üdv!
M1 Mac Mini nem olvassa az NTFS külsö hhd-t. A HDD rendben,másik windows-os gép látja,TV látja. Van valami trükk erre esetleg?
Illetve MX Anywhere 3 egér piszkosul laggol,bluetooth-on is és usb dongle-el is.
Állítólag már javították ezt a bugot. (Big Sur 11.2.2)
Köszi -
tDr1v3r
veterán
válasz
general
üzenetére
Nekem munkahelyen egy Logitech G300-as egerem és egy ilyen billentyűzetem van, sokszor falra tudnék mászni tőlük. Az egér túl nagy és számomra hót feleslegesek a gombjai (próbáltam bindelni rá funkiókat de nem használom), a billentyűzet meg nem túlzottan taktilis... még a rövid útjával és a numpados kivitelével kibékülnék (sokra nem használom, levelezés + pdca/sima egyéb irodai doksik vezetése mellett előny a sok billentyű), de ez... hát nem a legjobb barátaim, na.
Nekem a fentebb mutatott marhára megfelel itthon, kényelmes, mindent meg tudok vele csinálni amit kell. Nyilván kinek mi, nekem ez vált be, de abszolúte értem az ódszkodást. Nem egy megszokott dolog, még külföldön se...
-
-
Somansky
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Beszéltem velük. Próbálkozunk mindennel és nem sikerült megoldani,. Ez azóra van amióta 10.14.6 legújabb biztonsági frissíése került.
A másik érdekesség, hogy a naptáron keresztül a google naptár sem megfelelő mindig. Reggel 9 óráig szerver hibát ír ki, de pontban 9 órától már működik. Olvasta más fórumokon is ezt a hibát, tehát nem egyedi. Mi a fene lehet a bajuk.....
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kkecskes
üzenetére
A sajat kis mocskaim.
(Epitett 60%-os mechanikus + Razer Abyssus)En mindenkepp valami mechanikus billt vennek a helyedben, sokkal jobb mint barmi mas hosszutavon. Melle egy normalis eger (ebben nem lehet mellefogni egy 3 gombos Razerrel v SteelSeries, Zowie-vel sztem), Magic Trackpad (nekem ergonomiailag ugy esik az asztalon az MBP hogy nem kell), igy teljesen le tudod tudni normalis periferiakkal a gep kezeleset.
Esetleg eger helyett mehet trackball is, en munkahelyen tesztelgetem, nem rossz az sem, majdnem olyan patent vagyok vele mar mint egerrel.
-
válasz
kkecskes
üzenetére
Részemről:
- Klasszikus PC billentyűzet, low profile, a régi Thinkpad laptopok formájával. A numerikus rész annyira nem is létszükség, ellenben fizikai F1-F2-F3... stb., valamint home-end, pgup-pgdwn gombok nélkül meghalnék a munkámban (nem! az apple-féle cmd-jobbra, balra stb nekem nem kell!). Plusz extra, hogy a magyar pécés billentyűzetet magyar pécés kiosztással használom. 30 év beidegződést ilyen korban már nem lehet leváltani
- Magic Trackpad 2 - ez a legokosabb beszerzésem a Mini mellé. Bár dolgozni nem nagyon tudok vele, minden másra tökéletes.
- Magic Mouse 2 - ez meg a legostobább. Internetezgetni jó, de munkára totálisan alkalmatlan. Az egy dolog, hogy a nagy lapát kezemmel nem egyszerű kezelni. Az igazi gond a touch felülete. Állandóan hozzáér az ujjam és már el is mozdult minden a képernyőn. Ráadásul egy sima kattintást sem tudok vele egérkurzor elmozdulás nélkül megejteni.
- MS Classic IntelliMouse - imádom. Volt Logitech G300S, rakat extra, konfigurálható gombbal, sajnos gyorsan megdöglött a görgő gombja, ezért váltottam a bő két évtizeddel ezelőtti első szerelemre
-
válasz
kkecskes
üzenetére
Gyári, kisméretű Magic Keyboart (korábbi verzió, fordított T kurzorgombokkal) plusz hozzá tartozó Trackpad és egy Razer DeathAdder egér.
A billentyűzet kb. elpusztíthatatlan, aminek kimondottan örülök, mivel az új billentyűzeten a kurzor gombok nem különülnek el és ez engem zavar. Plusz mivel kisebb méretű, az egér is közelebb tud lenni, ez kényelmesebb. Igaz, nem Excelben és nem számokkal dolgozom 0-24-ben, mert ha így lenne, akkor a numerikus rész azért sokat dobna.
-
kkecskes
csendes újonc
Sziasztok!
Amíg várom a kis gépezetet, próbálom összegyűjteni, hogy mire lehet majd szükségem hozzá. Használ valaki, valamilyen bevált, praktikus HUB-ot? Esetleg olyat, amiben van SSD kapcsolódási lehetőség is? Láttam külföldi videókban ilyen, de itthoni boltokban nem találtam.+ bónusz kérdés: kinek melyik billentyűzet / egér vált be?!
-
Divinity
őstag
válasz
Padre81
üzenetére
Hát igen sajnos nincs magyar kiosztású Keys
Alapvetően én angolul használom és főleg úgy is írok így nekem nem hátrány, simán de van véve második nyelvnek a magyar és ha ékezetes szöveget kell írni akkor átváltok rá, persze ehhez kell, hogy vakon ismerd a magyar kiosztását -
Padre81
csendes tag
válasz
Divinity
üzenetére
Szia, az MX Keys-nél meg tudtad oldani valahogy a magyar karaktereket? Nem úgy tűnik, hogy magyar billentyűzetes létezne, pedig nagyon tetszik ahogy az MX Master 3 is. A gyári (kis) billentyűzetet illetve egeret holnap viszem vissza az iStyle-nak, nagyon nem jöttek be sajnos.
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Facebook használata mellet a Safari ezt dobja: "Ez a weboldal újra betöltődött, mert nagyon sok memóriát használ" Hogyan lehet ezt eltüntetni? Való igaz elég lassan megy az oldal is.
-
blakey
titán
válasz
blakey
üzenetére
Ideiglenes megoldás van, App Store-t megnyítom majd az Activity Monitor-t is és az appstoreagent-et kilépésre kényszerítem, ezután megy a telepítés, frissítés. Bezárás majd újranyítás után megint meg kell csinálni az előző folyamatot. Legalább feltudtam telepíteni amit szerettem volna.
-
blakey
titán
Mojave alatt próbálok az App Store-ból letölteni de nem sikerül. Már szinte mindent próbáltam amit a neten találtam ezzel kapcsolatban, de semmi. Most "újra húztam" az OS-t, frissítek és kiderül, hogy ez volt a gond vagy sem.
-
general
addikt
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Ez sajnos minden egérnél így van, ami nem magic... A mac verzió csak annyit tesz, hogy nincs bluetooth pöcök a dobozban és színben jobban passzol a spacegray cuccokhoz.
-
Divinity
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Master 3 + MX Keys kombó, elég régóta, sz-rrá konfigolva
soha nem volt vele problémám. Most az M1-el mintha az egér gördülékenységs nem lenne az igazi de max ennyit tudok fehozniegyébként ha csak Mac-el használod akkor célszerű a Mac-re optimalizált verziót venni
-
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Érdekes. Volt Logitech egerem, sosem csinált ilyet. Egyszer beállítottam BTT-ban és kész. Ha az egeret lecseréltem, akkor is ugyanúgy működött az új egér.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
TigerCat
üzenetére
A saját programjával csináltam természetesen. Beállítod, de duplát lép előre/hátra. Több oldalt elpörget egy helyett stb. Gyakori probléma velük azt olvastam sok usertől. Beállítod, hogy nyisson meg egy oldalt, 1x megcsinálja, utána soha többet nem reagál semmire a gomb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 2TB, 850W 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Magát a Mini-t én játékra mondjuk pont nem terveztem használni, de láttam YouTube-on érdekes videókat arról, hogy mi mindent tud.

Egy ideig mukodott.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mkst kis házban lakunk, nincs deskem, úgyhogy MBA-t használok. De ha lenne asztalom, akkor kéne egy hasonló.