- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LTE frekvenciák
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
nylontacsko #41801 üzenetére
vagyunk igy ezzel paran szerintem.
-
lypen99
aktív tag
válasz
nylontacsko #40798 üzenetére
Na én no offense írtam
-
lypen99
aktív tag
válasz
nylontacsko #40796 üzenetére
Máshol is írják csak néha vissza kell olvasni a hszk között.
-
válasz
nylontacsko #40093 üzenetére
Én a Commander One-t használom Mac-en nagy elégedettséggel. Eléggé hasonlít a Total Commanderre (amit szintén napi szinten használok a Windows-os munkagépemen).
Kevesebbet tud, mint a ForkLift, vagyis esetenként nem helyettesíti azt, de nekem ennyi elég Mac-re. (mellesleg a TotalCommander is többet tud) -
cigam
titán
válasz
nylontacsko #39853 üzenetére
[link]
De ha jól rémlik, a Fotók is tud ilyesmit. (Most nem tudom kipróbálni, a monitorom feladta a küzdelmet. Pontosabban én untam meg a hol van kép hol nincs "mókázását") -
cigam
titán
válasz
nylontacsko #38778 üzenetére
Mit telepítettél 1 hónapja?
Nézd meg mi fut a háttérben ami nagyobb terhelést okozza. -
kkp900
senior tag
válasz
nylontacsko #37962 üzenetére
Gondoltam , hogy jobb egy M2 -es Macbook mint egy M1-es Mac Mini . És árban ez elérhető számomra. Mondjuk azt hittem , hogy a8GB Ram a mostani gépekben nyílván gyorsabb fejlettebb technikailag mint az I5-ösömben . 16GB meg nem árulják ahonnan venném és 512-es sincs sajnos.
-
féldekás
aktív tag
válasz
nylontacsko #37920 üzenetére
Köszönöm!
Emiatt én sem
Inkább úgy fogalmaznék, ha valami játékra lenne igényem, akkor bőven elég az App Store is, régebben többet játszottam, manapság nem nagyon, inkább hasznosabb dolgokkal foglalkozok. -
Czo
addikt
válasz
nylontacsko #37890 üzenetére
Tolsz egy kepet a Disk Utilityrol is, hogy az mit jelez? Elkepzelheto, hogy az a hely nem vlaoban szabad, hanem az elrontott "purgeable" teruletuk aldozata lettel. A Finder es a System Profilerben jelzett szabad hely, az a tenylegesen, valoban szabad es a torolheto tartalom egyuttes meretet jelenti, mig a Disk Utility feltunteti zarojelben azt is, hogy a kijelzett szabad helybol, menyi az, amit torlessel/takaritassal tud "szerezni".
-
Czo
addikt
válasz
nylontacsko #37884 üzenetére
Hogyan vagy particionalva? Azok "gyariak"? Mi a boot deviceod? A kulsok micsodak, azokat umountolva is ezt irja?
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
nylontacsko #37884 üzenetére
Nálam simán végigment a frissítés, pedig kevesebb helyem van.
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #37173 üzenetére
Tulajdonképpen szimpatikus, hogy a memóra "cserélhető" már ha veszi a fáradtságot, hogy valaki annyira szétkapja, hogy hozzáférjen.
De!
Az SSD viszont integrált, így ha az megmakkan, max. külső (thunderboltos) SSD-vel helyettesíthető, ami nem két fillér. Ha nem viszi magával az egész alaplapot.Szóval kicsit felemás, ha a bővíthetőséget nézzük. Viszont simán fut rajt a legfrissebb macOS is, és még évekig támogatott gép marad.
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #37168 üzenetére
Mert ha csak hirdetni szeretnéd akkor rendben van. Ha eladni szeretnéd, akkor gondold át, és menj 150k alá. Ha venni szeretnél, akkor 2x is gondold meg, mert az m1-es gépeké a jövő. Persze használható marad, kérdés, Te mire használnád. Ez megint csak nincs a felvetésedben.
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
nylontacsko #37162 üzenetére
Nem tudnál értelmesebben fogalmazni? Mi ez?
"tudhat 160e jó magyar forintot?" -
titi12
aktív tag
válasz
nylontacsko #37162 üzenetére
Vétel vagy eladás?
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
nylontacsko #37028 üzenetére
CleanMyMacX vagy a Sensei a legjobb tisztító és diagnosztikai progik szerintem.
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
nylontacsko #36885 üzenetére
De én nem mac-et árulok
-
30z.Samu
titán
válasz
nylontacsko #36607 üzenetére
Itt nézem, de nem mutatja. Mondjuk ez nem újkeletű, mert van hogy a többit se mutatja. Akkor ez valami bug vagy nem tudom.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
nylontacsko #36537 üzenetére
Ezt én is tudom...
Arra lenne szükségem ,hogy 5-10 perc után ne legyen sötét a képernyő hanem csak a képernyővédő jöjjön elő pl. 20 perc múlva ahogyan be is van állítva...
-
rii
nagyúr
válasz
nylontacsko #36467 üzenetére
nyájj ez rengeteg kavicsba kerül
köszönöm a tippet, de ennyit nem tudok rá költeni.
valszeg csak 1x lenne használva -
kazsmerlaca
senior tag
válasz
nylontacsko #36432 üzenetére
Sosem használtam Onyx appot.
-
moklys1
aktív tag
válasz
nylontacsko #36181 üzenetére
Akkor mit?
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #36103 üzenetére
Én még nem frissítettem a Pro-ra, csak az áruházi verziót használom, de lehet teszek egy próbát azzal is.
Köszi, hogy megnézted! -
válasz
nylontacsko #36087 üzenetére
Logitech 930e használok megelégedve. A mikrofonja is jó, mehet vele a facetime.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
nylontacsko #36023 üzenetére
Felraktam a google chrome-ot és meglepődve érzékelem ,hogy szebb a kép ,vlmennyivel gyorsabb és a hangimőség is jobb mint a gyári safari-n.
Azért vagyok meglepődve ennyire ,mert IOS és iPadOS-on soha nem volt jobb a gyári böngészőnél semmi ,ezért sem próbálkoztam eddig asztali Mac-en a Chrome-al.
-
devil-k
nagyúr
válasz
nylontacsko #34037 üzenetére
Ez szomorú.
-
Adee_91
aktív tag
válasz
nylontacsko #33879 üzenetére
Igen,most is csak személyes átvétel van.Nyilván ez valami szürkeimportos motyó ennyiért. Kérdés,hogy trackpadnél hogy működik a gari. Vásárlástól számított vagy első bekapcsolástól. Régió számít-e vagy világgaris...
-
Adee_91
aktív tag
válasz
nylontacsko #33836 üzenetére
Szeretem én is a trackpadet,Macbookon használtam,jók a gesztusok és könnyű hozzá szokni. De az egérnek meg az összes gombja fel van nekem programozva(akár alkalmazásonként más-más parancsra),és már nagyon megszoktam ezt. Trackpaddal ezeket nem tudnám mind lefedni,ezért megy a dilemma.
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #32662 üzenetére
Nem normális. Pár pillanat az egész.
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #32658 üzenetére
Újratelepítés megvolt.
Kérdésem az lenne, hogy az admin usert amit az eladó beállított,Ha újratelepítetted, akkor Te hoztad létre az első user-t aki admin lesz. Hogy lehet hogy még mindég ott az eladó által beállított user?
Rendszerbeállítások -» Felhasználók és csoportok.
Itt készítesz egy admin típusú fiókot a barátnődnek. Leellenőrzöd, hogy rendben be tud-e lépni, majd ezután törölheted az eladó által készített admin fiókot. -
cigam
titán
válasz
nylontacsko #32165 üzenetére
Hű... Ez nagyon ismerős. Megoldást sajna nem tudok.
-
r4z
nagyúr
válasz
nylontacsko #31859 üzenetére
Futtass egy Malwarebytes keresest, hatha megtalalja a bunost.
-
passatgt
aktív tag
válasz
nylontacsko #31786 üzenetére
Ha jól tudom csak bt4-en hajlandó párosodni, gyárilag viszont az airport kártya bt2-es. Ha veszel egy BT4-es USB-s adaptert, akkor azzal össze kell párosodnia és úgy használható, mint egy átlag bluetooth-os fejhallgató. Lehet cserélni az airport kártyát, de az elég drága és mindenféle adapter/szoftver hack kell hozzá, hogy használható legyen.
-
tboldi
nagyúr
válasz
nylontacsko #31724 üzenetére
MacBook Próval igen, úgyhogy iMac-kel is mennie kell.
De ha tovább akarod fokozni, és szeretnél egy olyan pop-up menüt, amilyet iOS-en is látsz, akkor kelleni fog még az AirBuddy.
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #29368 üzenetére
Tuti csak a VGA miatt nem meg fel?
-
BurgBurg
tag
válasz
nylontacsko #29364 üzenetére
Talaltal videokartyat? Mennyiért?
-
xedos
addikt
válasz
nylontacsko #29364 üzenetére
-
BurgBurg
tag
válasz
nylontacsko #29304 üzenetére
Videokártyát kell benne cserélni és felmegy rá a mojave. De én speciel hagyom egyelőre, jó a HighSierra, kiforrot rendszer.
-
RexMaximus
senior tag
válasz
nylontacsko #29250 üzenetére
Problema - olvasason kivul semmilyen lemezmuveleltet nem enged, sot neha meg azt sem.
Egy tipp volt ami vlsz megoldja a helyzetet, atmasolni rola egy masik vinyora a cuccokat majd leformazni es visszamasolni. Csakhogy 1tb adatot usb 2.0.-an keresztul ide oda masolgatni azert nem tunik a legoptimalisabb megoldasnak
.
Ennyi.
Vagy ha mast ertelmeztel akkor mit?
#29249) cigam
Megnezem.
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #29005 üzenetére
Mert nem nézel big bang theory-t 3:50-től .
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #29003 üzenetére
A kettőspont nagy déből, egyből kettőspont nagy o lesz, ha kiderül, hogy az online pókeren jött össze a gép ára?!
-
buci30
addikt
válasz
nylontacsko #28945 üzenetére
Nincs magyar még mindig benne 😬
-
buci30
addikt
válasz
nylontacsko #28943 üzenetére
Meglet? 😊
-
buci30
addikt
válasz
nylontacsko #28941 üzenetére
Ez nem az ezt ismerem. Nekem régen volt egy ami rögtön amikor írtam ellenőrízte nem kellett kattintgatni.
Safariba beépűlő volt . -
buci30
addikt
válasz
nylontacsko #28939 üzenetére
Safari
-
BurgBurg
tag
válasz
nylontacsko #28712 üzenetére
Végül elengedtem, 3-4 évig használhatom utána meg értéke megy a nullához a támogatás hiánya miatt. Ágyő imac27'.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
nylontacsko #28712 üzenetére
...és nyílván nem kel, hanem kell, de ez már részletkérdés
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #27618 üzenetére
Pedig nagyon kényelmes, és nem kell újra feltalálni hozzá a kereket. Nekem minden ott van.
-
r4z
nagyúr
válasz
nylontacsko #27616 üzenetére
Az csak az iTunes libraryt szinkronizalja. Ha nem ott tarolod a tartalmakat, nem ersz vele sokat.
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #27605 üzenetére
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #27613 üzenetére
Az SMB ott van, minden program ami alkalmas rá és fel van készítve, hogy lássa akkor látni fogja. Szerintem látja és még jó néhány app is látja.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #27607 üzenetére
Nem ismerem a Lite-ot, amikor megvettem akkor még nem létezett. Ha tetszik akkor később még megveheted, kipróbálhatod az Infuse-t is, annak is van ingyenes változata.
-
madgie
titán
válasz
nylontacsko #27607 üzenetére
Apple TV-n nekem a VLC simán látja az SMB megosztást.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #27605 üzenetére
IOS eszközről simán eléred SMB-n is tartalmat, ehhez egy arra alkalmas app szükséges az iOS eszközre, filmekhez, zenékhez ajánlott a MrMC, nPlayer vagy FileExplorer és azzal átküldöd a megfelelő app-nak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #27496 üzenetére
Ha a Night Shiftre gondolsz, kell egy pár nap, hogy megszokja az ember, de utána elég jó cucc. Bár én maradtam a f.luxnál, okosabb egy kicsivel, mint a gyári megoldás.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
nylontacsko #27083 üzenetére
Nagyon szívesen, örülök, ha tudtam újat mondani
-
rjg
őstag
válasz
nylontacsko #26871 üzenetére
Két-három hónapja akciós volt a MailButler, egy beépülő modul a Mailbe. Az többek között ezt is tudja.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #24064 üzenetére
Nyomj egy parameter resetet vagy a store preferences-t kukázd. Nincs semmi gond a Store-ral, nálam is működik, most frissítettem.
-
r4z
nagyúr
válasz
nylontacsko #24062 üzenetére
5 perce frissítettem vele az Evernote-ot és a RAW kompatibilitást, nálam működik most is.
-
válasz
nylontacsko #23966 üzenetére
Amikor használom az iPhone hívásokat a Mac-en, akkor az bekavar. Mindkét aktív kapcsolat esetén hol fel tudom venni, hol nem. Ha az egyiket kilövöm, akkor rendben van. Egyébként a Thunderbolt kábeles az elsődleges nekem is.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #23966 üzenetére
Igen, az, de ha nem használod akkor feleslegesen van bekapcsolva. Mondjuk ha sűrűn változtatod a helyzetét akkor nem szóltam
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #23961 üzenetére
Mindkettővel kapcsolódik, ha nem kell a wifi akkor ki is kapcsolhatod.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #23963 üzenetére
Igen
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #23961 üzenetére
Kattins a fogaskerékre>Set service order és itt be tudod állítani, hogy mi legyen az elsődleges.
-
oszy
veterán
válasz
nylontacsko #23701 üzenetére
Na igen!
-
oszy
veterán
válasz
nylontacsko #23699 üzenetére
Számomra még ingyen sem kellene
Én nem látom értelmét.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #23664 üzenetére
A Quicktime-mal tudsz képernyőfelvételt készíteni de a hanghoz telepíteni kell a Soundflowert.
-
biker
nagyúr
válasz
nylontacsko #23639 üzenetére
Esetleg vidd vissza?
-
biker
nagyúr
válasz
nylontacsko #23636 üzenetére
belül azért lassabb. pl rossz vonal esetén a hibajavítással annyi terhelést kap, hogy lassul.
Ugye van 3000Ft-ért meg 30.000-ért is router. Namost egy 1st gen azért igencsak 10 éves körüli technika már. -
biker
nagyúr
válasz
nylontacsko #23630 üzenetére
A tc gigabites, nem tudom miért ne lenne
Mikori kiadás? -
válasz
nylontacsko #23628 üzenetére
Oké, még mindig nem írtad le, de akkor tippelek:
Szerintem az első esetben bridgelted a TC-t, gyakorlatilag nem csinált semmit. Mivel nem tud gigabitet, de sajnos 500M-et sem, így amikor tényleg használatba vetted, és ő kezdte el terminálni a netet, akkor ugye belassult a dolog, mert a procija nem bírja ezt a sebességet. A 90-100M nem tudom viszont hogy mennyire normális, sehol nem találtam WAN-to-LAN speed benchmarkot hozzá. Ráadásul azt írtad hogy ez GEN1, vagy GEN2. Azoknak az idejében a jobb soho routerek tudtak 100-150M-et a wan és a lan között (kábelen, a wifit most hagyjuk is), szóval sajnos akár még valós is lehet.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
nylontacsko #23626 üzenetére
-
válasz
nylontacsko #23626 üzenetére
Arra gondoltam, hogy kicsit pontosabban írd le, wan/lan portok hogyan vannak, illetve voltak.
Amúgy amikor 500 felett mértél akkor nem bridge módban volt véletlenül?
-
válasz
nylontacsko #23624 üzenetére
Amikor 530M-el ment akkor hogy volt bekötve pontosan? Illetve most hogy van? Amúgy az sem gigabit...
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #23622 üzenetére
AirPort Utilityre néznék rá a helyedben, hátha abban be tudod ezt is állítani.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
nylontacsko #23423 üzenetére
No kérem
Meg is van a költözés.
Működik is minden, illetve csak majdnem...
A TimeCapsule tudja a "gigabites" netet. Ezzel semmi gond.
Ugyanakkor a wifit, egyszerűen nem tudtam életre kelteni.
Tehát most úgy néz ki a dolog, hogy:
UTP kábel - TC - UTP kábel - iMac.
Szerintem a betárcsázást a gépen csináltam meg, tehát a TC nem kapcsolódik a nethez, egyszerűen csak "átfolyik" rajta.
Mivel vannak itthon mobil eszközök is (nyomtató, tablet, telefon), így nagyon kellene a wifi is.
Hol tudok belépni a TimeCapsule-ba és tudom beállítani az internetes kapcsolatot?
Ja TC ledje, sárgán villog (?)Nagyon-nagyon köszönöm előre is a választ(okat)
-
Totheground
addikt
válasz
nylontacsko #23429 üzenetére
Majd oszd meg a tapasztalatokat pls, én is most költözök és 1k netet rendeltem. Mondjuk én tervezek venni egy új TC-t az AC miatt.
-
válasz
nylontacsko #23447 üzenetére
⌥⌘⌫
-
oszy
veterán
válasz
nylontacsko #23436 üzenetére
Akron be is rendelek egyet
Köszi.
-
cigam
titán
válasz
Dugd össze, és használd mint eddig. Ha nem jön össze az a sebesség, amit vársz, majd akkor ráérsz routert keresni.
-
válasz
Vagy guglizz többet mint én tettem az előbb (wan-lan throughput vagy speed a kulcsszó)
Vagy egyszerűen mérd majd meg, és ha letérdel tőle akkor még mindig nézhetsz másikat. Működni fog amúgy, max lassabban, szóval attól nem kell tartanod hogy net nélkül maradsz.
-
válasz
nylontacsko #23427 üzenetére
Szerintem félreérted, vagy elbeszéltek egymás mellett
Szóval ezekben a cuccokban (router, time capsule, akármi) két külön eszköz van valójában. Az egyik egy önálló switch, saját backplane-el, ez gigabites, layer2, tehát két gép között a LAN-on ki tudod hajtani (ideális esetben persze, a gyakorlatban azért kevesebb lesz). Aztán van egy router rész, amihez társul egy CPU, ez végzi a WAN és a LAN közötti layer 3 routingot (illetve natol).
WAN-LAN között biztosan nem tudja a TC kitolni a gigabitet, erre mernék fogadni nagy összegben. Az 500M jó kérdés, sajnos az se kevés, eléggé terheli a CPU-t a nagy forgalom, főleg ha fut mellette más szolgáltatás is (100%-ban szoftveres ugyanis a megoldás, nem úgy működik mint a switch rész). Sajnos hirtelen nem találok róla adatot, mert mindenhol wifivel mérik. De viszonyítás képpen: egy 15-20eFt körüli TP-Link router tud kb. 250Mbitet.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #23425 üzenetére
Igen, WAN és LAN portokon is gigabites, vezetéken meglesz a sebesség.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #23423 üzenetére
LAN-on gigabites.
-
madgie
titán
válasz
nylontacsko #23159 üzenetére
Lehet, nemtom. Nekem eddig minden droidos kütyüt felismert.
-
madgie
titán
válasz
nylontacsko #23157 üzenetére
-
cigam
titán
válasz
nylontacsko #23062 üzenetére
Van hozzá kulcs amivel aktiválhatod. Ezt az akciós kulcsot általában csak az akció idejéig (pár napig) fogadja el, aztán tiltják. Az aktivált program természetesen ezután is regisztrált marad, de figyelni kell rá hogy nem szabad frissíteni új verzióra. Az kilövi a regisztrációját, és megint csak demó példány lesz belőle.
-
HarryPotter
őstag
válasz
nylontacsko #23062 üzenetére
a kitömörített mappában van a registration key
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #23055 üzenetére
Nem áll le az AppStore, csak év vége felé általában 1 hétre felfüggeszti az Apple az új appok jóváhagyását, de ettől függetlenül a letöltés az AppStore-ból zavartalanul üzemel ezen időszak alatt is.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #23055 üzenetére
Nálam megy az App Store, bár tény, hogy második nekifutásra, gondolom karbantartás van.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
nylontacsko #22863 üzenetére
Meg van a "bűnös".
A media server program gajdult meg és az "tekert" mint az őrült. -
Cold5
senior tag
válasz
nylontacsko #22486 üzenetére
Azééééé! Azé, Azé, Azé! (drága Hofi, isten nyugosztalja)
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #22451 üzenetére
Először nekem is hiányzott, de kb 1-2 nap alatt átszoktam Spotlightra, mert az is tud mindent, amire a Dashboardot használtam (árfolyam-, mértékegységváltás), időjárás meg ott van a NC-ben.
-
DanielK
addikt
válasz
nylontacsko #22451 üzenetére
Mert sokakat, köztük engem is, qrvára zavart. Én terminal paranccsal lőttem ki az első alkalom adtán. Designban sem megy a mostani os x-hez, használatban is lassú stb.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #22448 üzenetére
(balra) suhintás zavart meg.
-
biker
nagyúr
válasz
nylontacsko #22448 üzenetére
Dashboard
Kézzel kell indítani már -
blakey
titán
válasz
nylontacsko #22446 üzenetére
Notifications? Nem tűnt el
A Trackpadnél be tudod állítani, More Gestures fül alatt. -
Ear001
addikt
válasz
nylontacsko #22314 üzenetére
Erőérzékelős. Leírás pedig itt.
-
megema
őstag
válasz
nylontacsko #22281 üzenetére
Elvileg ilyen egyszerű a fenti kombinációk eredményét JPG-re módosítani, de nem próbáltam.
-
megema
őstag
válasz
nylontacsko #22277 üzenetére
Azt mire használod? Képernyőkép?
Cmd + Shift + 3 - teljes képernyőkép
Cmd + Shift + 4 - egérrel kijelölhető rész mentése
Cmd + Shift + 4 + Space - ablak mentéseEzekkel PNG-t kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest