Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Keresgéltem szándékosan, most pl https://nlc.hu nem tudok lefele görgetni.
Nem mintha akarnám ezt az oldalt olvasni, de itt fennáll a hiba.

-
XboxGamePass
senior tag
M1 Air, legújabb OS.
Másnak nincs olyan bug, hogy nem tud lefele görgetni bizonyos weboldalakon touchpaddel? Safariban tapasztalom ezt. Egy két bővítményt eltávolítottam, teljes cache akármi törlést még nem csináltam.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
TigerCat
üzenetére
A saját programjával csináltam természetesen. Beállítod, de duplát lép előre/hátra. Több oldalt elpörget egy helyett stb. Gyakori probléma velük azt olvastam sok usertől. Beállítod, hogy nyisson meg egy oldalt, 1x megcsinálja, utána soha többet nem reagál semmire a gomb stb.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Redditen olvasni a problémáról. Ergonómiával nincs gond, de a programozható gombok nem működnek megfelelően és még mindig produktívabbnak érzem a touchpadet, egy próbát megért, lehet windows esetében probléma nélkül teszi a dolgát. Ez csak az én véleményem, én nem ajánlom ezt az egeret mac esetében, lehet másnak attól még bevált.. Inkább elállok a vásárlástól, megy vissza.

-
XboxGamePass
senior tag
Használ valaki Logitech MX Master 3 egeret? A plusz gombok konfigurálása nem igazán működik megfelelően, ez inkább windowshoz való? Pl beállítok valamit egy gombra 1x csinálja utána többet nem, vagy többet ugrál az oldalak között, duplát lép egy helyett stbstb.

-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok
Használ valaki LG OLED55CX3LA-t monitorként M1-es géppel? (M1 Air, 8GB ram esetemben)
Van egy Ugreen usb hub-om, de ez elvileg HDMI-vel 4K 30 Hz-t tud. Érdekelne, ha más is használ OLED-et, hogy hogyan csatlakoztatja. Köszi -
XboxGamePass
senior tag
2 kérdésem lenne, MacBook Air M1
-Használ valaki Samsung Galaxy Buds+-t? Nem látja a gép, nem tudom párosítani vele.
-Bluestacks-hez hasonló android emulator van, ami működik? Xbox alkalmazást szeretném használni, windows alatt nagyon jól működött.

-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok,
Amennyiben most vennék M1 Air-t 1 év jótállás van, vagy 1(+1), mint iPhone esetében? Január 1-et nem várnám meg. Bár Apple oldalán 2-3 hét a szállítás, iStyle nincs készleten, Media Markt nincs asztroszürke, van esetleg más megbízható forrás? 256/8 elég.
Gondolom Black Friday ide vagy oda, az újat nem fogják akciózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850W 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

telex.hu, de volt más is ami nem ment azt hiszem.