- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
kazsmerlaca #32047 üzenetére
Meg csináltad helyettem köszi. Mondjuk azért még olyannal nem találkoztam,hogy ebbe is belekössetek, hogy linkel az ember . Én kimásoltam ide be illesztettem normális helyeken ez így működik is de ezen az oldalon nem. Erről nem tehetek.
Akkor ,hogy kell ide linkelni pontosan mit kell csinálnom?
A Matiasról nem sok jó véleményt olvastam lekopik a matrica róla meg ilyenek plusz vezetékes is amit linkeltél duplájáért. Akkor inkább megvenném az eredeti almásat még 14 többért.
Ez szerintem korrekt áron van és állítólag magyar nyelvű is. -
oszy
veterán
válasz
kazsmerlaca #32047 üzenetére
És a duplájába kerül!
Amúgy az elsőnél a képek vannak elrontva? Mert az nem magyar kiosztású.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Valaki esetleg használ ilyen billentyűzetet vagy látta már esetleg élőben?
https://istyle.hu/satechi-alu-bluetooth-keyboard-space-gray-hungarian-layout.html
most egészen korrekt áron van ,és magyar is.Ami nem tetszik az ,hogy valami matrica szerűek a betűk és a jelek rajta (Mennyire lehet az tartós).
Nem tudom ,hogy az almás gyári asztro szürke szintjét hozza e ?
Jelenleg is egy Imac billentyűzetet használok a fehér kicsit semmi baj vele csak a színe.. -
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #32041 üzenetére
Ebben az esetben engedélyezni kell, előttem linkelték.
-
r4z
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #32041 üzenetére
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #32039 üzenetére
Igen, működik.
-
kazsmerlaca
senior tag
Sziasztok!
Nektek catalina alatt működik a TAB billentyűzet? Mojave alatt tökéletes volt, de itt nem megy. -
válasz
whited #32035 üzenetére
Első lépés, ahogy Ear001 is írta, a mentés legyen.
Egyik napról a másikra lassult be, vagy pontosan mit érzel problémásnak? Ugyanakkor egy 11éves paripából nem lesz versenyló.
Mennyi memória van benne? Még merevlemezes? Mert valószínű hogy nem az operációs rendszer a gyenge láncszem.Mindenesetre az "Archive and Install" opcióval telepítsd, és ne felejtsd el bepipálni a "Preserve Users and Network Settings" opciót. Így lesz egy új rendszered, és megmaradnak a felhasználóid, és hálózati beállítások.
Arra is figyelj, hogy fájl szinten megmarad a régi rendszer (ha valamit visszamásolnál belőle), és foglalni fogja a helyet.
-
whited
addikt
Hali!
Van egy 2009es 21.5s iMac ami leopárd van.
Hogy telepítsem úgy újra, hogy az adatok is rajta maradnak?
Szegény kicsit lassú de még soha nem volt újra húzva és szeretném megpróbálni, ez mennyit segít rajta. -
-
blakey
titán
-
Tikakukac
titán
Felmerült egy kérdés amin megy a pörgés idebent:
OSX alatt jelszavas központi nyomtatóhoz a felhasználót hol lehet beírni? Mert így hiába megy el a nyomtatnivaló, az soha nem érkezik meg egyetlen gépről sem. Win alatt egyszer beírod és megy minden progival mindig, OSX alatt well, eléggé más a szitu.
-
Macika_MC
tag
válasz
Snoop-y #32020 üzenetére
Azért írtam a Külső ssd-t, mert Divinity kollegának 2017-es FHD a gépe, neki jó a külső ssd ha nem akarja szétszedni a gépet és nem akarja a drága szervizet.
Nekem anno egy Samsung 860 evo M.2 SSD és egy Ewent EW7023 usb 3.1-es külső ház.
Ezen volt a rendszer azóta egy Crucial® MX500 SSD 1TB nyomom.
[Külső SSD] [Crucial MX500]Ha kell segítek külső SSD-re telepíteni rendszert vagy átköltöztetni a mostani rendszert.
-
-
Divinity
őstag
válasz
szana8 #32002 üzenetére
Az első két igényre kb bármi jó 2012 felett. A "programozás" viszont kicsit tág. Mit akarsz fejleszteni? Nekem 2017-es 21,5 (FHD) van 8GB RAM, HDD párossal és egy Docker már szivat. Egy minikube meg kb kinyírja. Chrome + IntelliJ IDEA páros is csak addig jó amíg egy ide van megnyitva, 2-3 instancet már nem bír csak Safari mellé
-
szana8
tag
Így mindent összevetve sztem egy 2013-as 21,5-ös lesz belőle, mert azt látok még emberi árban. A fölött nekem nem éri meg a 2* szorzót 1-2 évvel újabb modell mert akkor már inkább az új.
-
Alex91
félisten
3 GHz-es, Retina 4K, 8 GB RAM, 1 TB HDD. USB-C-n tettem ra egy 1 TB-os SSD-t. iStyle akcios. bar 350k-ert volt 3,4 GHZ-es erosebb VGA-val, 1 TB Fusion-nel, az is jo aron volt. 420k-ert meg 27"-os...
-
szana8
tag
Sziasztok,
iMac-et szeretnék venni. Ez lesz az első így már végigböngésztem a fél netet, hogy melyik is lenne jó nekem. Amire használnám az igazából net, kis photoshop (DSLR képek utómunkája), meg programozás. A keret az kb 200-250k. Ha nagyon muszály fel tudok menni 300k-ig is de inkább szeretnék alatta maradni. Van valami amit tudnátok ajánlani ennyiért? Elsődlegesen 27-est kerenék de nem ragaszkodom hozzá tekintve hogy sokkal magasabb az ára mint a 21,5-nek. Nézegettem 2011-est és 2012 utáni slim-eket is de nem nagyon tudom melyik éri meg jobban, régebbi de 27-es vagy újabb de 21,5. Van ami ajánlott ebben az árban, illetve ami nagyon nem ajánlott azt is szívesen veszem.
Köszi, -
Divinity
őstag
válasz
#95561216 #31996 üzenetére
RDP szerver nincs mac-re csakis VNC és módosításaival tudod elérni.
Nekem a Chrome-ba épített remote jött be a legjobban. A hátránya csak annyi mint a többi VNC like megoldásnak, nem külön session mint RDP.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Jövedelem
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Asztali PC , i5 13400F , RTX 2080 Super , 32GB RAM , 1TB NVME
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest