Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
devil-k
üzenetére
Szürke? Szintiszta warez.
moleculez
Az import varázsló nem viszi át? -
cigam
titán
A logout-os PH!-s képmutatás netovábbja: Intel AMD Hackintosh MacOS Catalina 10.15.0 telepítés leírás AMD Ryzen PC-re
Ez ám a kettős mérce!
-
devil-k
nagyúr
Idén fog megjelenni új Mac Mini? Lehet tudni?
-
moleculez
veterán
Nem épp mac specifikus a kérdés, ezért off.
Szóval Chromeból FireFoxba hogy tudom a jelszavakat átmozgatni? -
Mikika
aktív tag
Sziasztok
Adott egy tv hozzá egy chromecast okosító
Mac-ről hogyan és mivel tudok filmet lejátszani? -
tboldi
nagyúr
Ha már Mac Mini: ez szinte kötelező tartozék.

-
törölt tag
Nem untam meg, csak még költeni kéne memóriabővítésre (modul + szervíz), új cégnél meg kaptam macbook pro-t amiben eleve van 16 giga, és elgondolkoztam rajta, hogy lehet, még most kéne elpasszolni jó áron. De még nagyon vacilálok, meg az se mindegy, mennyi az annyi, mert lehet egy év alatt ezt a munkahelyet is megunom, és akkor nézegethetek
-
törölt tag
Fél éves, alap 2018-as mini +2 év apple care-el mennyit érhet most?
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
CMD+R indításkor. Ne engedd el, csak ha már megjelenik a betöltő csík.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
bocsánat, közvetlen a telepítés után mikor felállt a rendszer bootoltam recovery-be és kikapcsoltam a SIP-et, utána feltelepítettem az Xcode-ot és azóta nem tudok recovery-be lépni (mást nem csináltam) . Vezetékes billel próbálom persze, de mindig betölt a főképernyőm.
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Vezetékes billentyűzettel megy? Illetve kell a fiók jelszava is...
-
Elektrosokk
veterán
Sziasztok
ritkán jövök mert általában mindig minden működik. Ma Telepítettem Catalinát Mojave-re, minden nagyon szuper, viszont nem tudok recovery-be lépni, sehogysem. mi lehet ennek az oka ? Nem szeretnék clean installt, szóval ha valakinek van valami tippje akkor nagyon hálás leszek.

-
istvan170
aktív tag
Helló, szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy TB-os hangkártyám, ami vezérelhető "command" F10, F11, F12 billentyűparancsokkal (némítás, halkítás, hangosítás). Ezek a parancsok Bt-os billentyűzetről kiadva, aktív ablakoktól, futó programoktól függetlenül mindig működnek.
Keyboard Maestro eddig mindent megcsinált, ami kellett, de ezeket hiába írom bele, egyszerűen nem történik semmi. Régóta szívok vele, többször nekiálltam, de semmi. Ha valakinek van ötlete, vagy penge a KM-ban, akkor kérem segítsen! -
kkp900
senior tag
válasz
zoli62
üzenetére
Nekem a 2018-as i5-ös van kábelen kapja a neten,mert úgy sokkal stabilabb is meg gyorsabb is most megmértem neked: 886/650 Telekomos 1000-net a Telekomos gyári Routerra van CAT6-os kábellel kötve. Szerintem elég lesz

Amúgy érdeke.hogy előtte a 2015 Early MCBook Pro max 450/ 350 tudott ugyan ezekkel a feltételekkel. Szóval ahhoz képest is hasít a net tényleg majdnem ezerrel... -
törölt tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Nem tudom ezt a szőrösödést. Mini 21.5-es fullhd-ra van kötve, korábban volt nálam pár hónapot egy 2015-ös pro, de az már full staingates volt, és nyilván annak így rosszabb volt a képe, ezért nem volt valós összehasonlítás.
Most két hete van egy újabb non-tb pro nálam, makulátlan kijelzővel, meg 24-es fullhd monitorral cégnél, és egymás mellett sem látok semmi érdemleges eltérést a kettő között.
Apropó, mivel most újra van laptop, így most már tényleg bevinném a minit istyleba memóribővítésre Lett azóta valakinek tapasztalata az eljárással?
-
zoli62
addikt
Mac minit érdemes mostanában venni? Gondokodom azon, ha teljesen meghal a HP pc-m, erre cserélném.
-
Vettem egy új Samson Meteorite USB-s mikrofont a Mac Minihez. Sajnos újraindítást követően nem működik. A rendszerbeállításokban ott van mint eszköz, de nem csinál semmit. Kihúzom-visszadugom akkor megy. Kezd a t...köm telelenni vele. Az eszköz jó. Ötlet?
-
Snoop-y
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Amugy visszaterve az eredeti kerdesre neha meg mindig a jobb sarokban keresem az X-et pedig hasznaltam MacOs-t mar regota. Igaz most szamuztem nyar kozepen otthonrol a Windows desktopot teljesen.
Nekem ami bajom az pont a megszokas. Adobe Creative suite-ot hasznalom a melohelyen es otthon is a melohelyen windows van otthon meg Alma. Ne tudd meg mit szerencsetlenkedek a shortcutokkal mindig

-
moleculez
veterán
válasz
Snoop-y
üzenetére
Itt én is néztem egyet, vajon mire gondolhatott a költő..., nem bírja megállni hogy warezoljon?!
(Amúgy nekem az egyik oka az Android elhagyásának az volt, hogy folyamatosan hackeltem, crackeltem, szarrá moddoltam, főzött ROMokon volt a drága teló, olyan extrákért, vagy többletteljesítményért, amire SEMMI szükségem nem volt. Ehhez rengeteg fórumozás meg anyázás köthető, de ez már a múlté. ) -
r4z
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Ezen a peldan peldaul tokeletesen latszik, hogy milyen jellegu kulonbsegekre kell szamitani. Kb mindent meg lehet oldani, csak legfeljebb mashogy kell csinalni. Ugyanilyen a masolas-beillesztes es kivagas-beillesztes is, ami a Finderben forditva, kivalasztas-masolas_ide es kivalasztas-athelyezes_ide logikaval mukodik.
-
Syl
nagyúr
válasz
devil-k
üzenetére
> Igazából a mókolásból van elegem, meg a sz@rakodasból
Háát, öööööö....
Itt is van sz@rakodás, csak sokmindent nem lehet mókolással sem megoldani.
Egy egyszerű példa: ha egy program(ablak)ot lekicsinyítesz a dock-ra, akkor azt a cmd+tab (a win-es alt+tab megfelelője) nem hozza fel. Win-en feljön, itt nem. Persze elképzelhető, hogy van valahol valami 3rd party program ami ezt megoldja, de az 101% hogy fizetős. Itt sokkal nehezebben találsz ingyenes megoldásokat, mint win-en. -
blakey
titán
válasz
devil-k
üzenetére
Ezekre megfelelő, nekem most egy 2012-es i7-esem van, de tervezem egy új beszerzését csak még nem szántam rá magam, mert nekem nem elég a 8GB RAM, így 32-re bővíteném. Munkára használom (képek, grafikák szerkesztésére), tehát bírja elég rendesen a 2012-es is, az új meg még jobb.
-
devil-k
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Igazából a mókolásból van elegem, meg a sz@rakodasból. Ezért tetszett meg az iOS is az android után. Igazából semmi olyan nagy dolgokra nem akarom használni. Általános célokra lenne: netezés, kép és hang szerkesztés, egy kis videóvágás, filmezés stb. Nem akarok már mindenféle crackelős dolgokkal foglalkozni.
-
blakey
titán
válasz
devil-k
üzenetére
Mi az ami hiányozhat nekem a Windowshoz képest? - nincs annyi játék, esetleg 1-2 program nem érhető el. Nekem semmi nem hiányzik a windowsból immáron 20 éve.

Sokminden függ a felhasználási szokásoktól. Sokminden szólhat ellene és mellette is.
Írd le, hogy mire használnád és majd írnak véleményt a lehetőségekről. -
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni egy mac mindig. A MM oldalán most jó áron van a 2018-as modell. Sosem volt még ilyen gépem, mindig Windows-ős voltam, bár az első iPhone-om is 3 hete van, viszont nagyon tetszik ez az ökoszisztéma. Mi az ami hiányozhat nekem a Windowshoz képest? Vagy mi szól a mac Mini mellett és ellen?
Köszönöm a segítséget

-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy iMac 21.5" mid 2010 gépem i3-550 2 magos procival jelenleg. Kicsit feltuningolnám, ha már szétszedtem...gyárilag viszont maximum i5-680 CPU-val szerelték a gépet.
Elfekvőben van egy i5-750 4 magos procim, kérdés: vajon kezelné-e a gép gond nélkül?
Már csak azért is, hogy biztosra menjek összeszerelés után
Köszönöm az infót és a segítséget! -
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
en ezt használom: [link]
-
Syl
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Safarihoz? [link]
-
Wiz Khalifa
veterán
Melyik reklám blokkolót ajánljátok? Ami működik is tökéletesen?

-
Syl
nagyúr
válasz
Software0013
üzenetére
Így elsőre pár dolog:
1. Macbook nem pedig Machbook
2. Van Macbook topik is
3. Ezen oldal tetején van némi ismerkedős olvasnivaló (az "összefoglaló kinyitása" gomb alatt)
4. Üdv a csapatban -
Software0013
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap tulaja lettem egy Machbook Pro 2013-nak. Az lenne a kérdésem hogy ntfs pendrive-ra, illetve ntfs külső vinyóra hogy tudok fájlokat felhúzni?
Annyi segítséget kaptam hozzá, hogy a "Tuxera nfts" neveztű fájlt kell feltelepíteni, azonban a macOS Catalina-n (10.15.1) nem működik, és a segítségeteket szeretném kérni , hogy van e rá valami megoldás -
oszy
veterán
Van egy Mac Mini Late-2012 Core i7 2.3 GHz 16 GB RAM 1 TB HDD + 256 SSD. A HDD-t is ki lehet cserélni SSD-re? Kell valami átalakító hozzá? Az SSD egy evo.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hja. Forduljon a szupporthoz, ha van számlája meg minden, talán jut valamire...
-
Syl
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Bocsánat a feltételezésért, de az ilyen kifogássorozatok szerintem akkor szoktak jönni, amikor nem tisztázott a gép eredete.
-
Wiz Khalifa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne legyünk már álszentek.