- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azzal nincs gond, ha van Local IT, de kell helpdesk is, mert ahol több százan vannak, ott ha mindenki a helyihez megy, akkor az se fogja bírni, és felesleges is. Meg ahol vannak ilyen 10-20 fős site-ok, és 1000 fősek is?
Hogy nem tudsz elintézni dolgokat, az nem annak függvénye, hogy helpdesk, vagy ki van-e szervezve, hanem hogy jól van-e megszervezve.
Én voltam local IT olyan helyen is, ahol jól működtek a dolgok, meg olyan helyen is, ahol rosszul. Utóbbi azzal járt, hogy a sok idióta nem a helpdesket hívta, hanem helyettük is hozzánk jött, nekünk meg lett volna elég más dolgunk. -
Alaaf Pi
senior tag
Ha minden telephelyen van helyi it, akkor müködik. Ha nincs, akkor csak rábaszás lesz. Ha bármi hw issue támad. Rohadtul szopok, mert bármi probléma van, francia és német IT között lebegek a problémáimmal, minden hw problémával utazhatok 200 km-t. Még ahhoz is, hogy a kib. office csomagot angolul tudjam használni, mert a német nyelvi csomagút telepítették szintén ott. Köszönöm, nagyon nem jó megoldás ez.
-
-
rxmiss
tag
az.
nalunk jon elotte 'hagyomanyos' ceges level h innenonnan fogunk kapni valami ujat, blablabla.
de a te helyedben en sem hittem volna benne.ViZion: ugy ugy. egyre ugyesebbek lettek. megszokja az ember h figyelmesen olvas es a link felett tartja az egeret kivancsisagbol, esetleg guglizik is kicsit. latnad az en filteremet ceges levelekre
-
makkmarce
őstag
tegnap a google kereső az mbh bank első találatára egy .nu végződésű domainnel bejövő kamu mbh-t dobott fel.. nagyon aktívak mostanában.
-
ViZion
félisten
Nálunk is volt ilyesmi, idénre nem kérték. Folyamatos fake mailekkel bombáztak, ha kattintottál, akkor hibapont. Egyre jobbak lettek, pedig német cég csinálta. Végül már Magyarul is jók voltak a mailok. Voltak, akik bemarták, pedig nem volt titok, h folyik ez a teszt/képzés/akármi. Én inkább a valid mailokat is kitörlöm, nem baCCnak át! ...és a nap is nyugodtabban telik
-
Alaaf Pi
senior tag
Cégünknél kaptam egy mélt pár hete, hogy modtantól hol érhetö el a bérpapírom. Plain Text, egy link benne, semmi egyéb, valami archive@akárm.de/com címröl. IT-s megkérdeztem, nyitottam hibajegyet. Megnéztem a honlapot, ami a link alapján létezett, tényleg bérszámfejtösnek néz ki. IT jelentkezett nálam, elmondtam nekik mindent, kaptak screenshot, mél továbbküldve. Másnap válasz, belsös kommunikáció alapján valós a cucc. Na, sem használati utasítást, sem ilyen kommunikációs mélt nem kaptam.
Amúgy ahol az IT ki van szervezve Blugária- Afrika-India akárhova, és külsös cég, ott simán el lehet adni magát az embernek bárkinek.Ha ott van az IT öt irodával arrébb, s csak át kell slattyogni két kávé között, sokkal nehezebb ilyet müvelni. -
rxmiss
tag
social engineering.
az egyik leghatekonyabb tamadasi forma tetszoleges halozat ellen, legyen a hardver es a szoftver barmilyen jo is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A napokban több nagy brit cég is kibertámadás áldozata lett, és most több részlet is kiderült.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Filmvilág
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest