- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
bambano #23533 üzenetére
Lesz, ha majd írsz
Viszont ezért de csak tehát én is kérdeznék. Előrébb jutottam az llvmpipe-os tearinggel. Rájöttem, hogy nem a gyorsítás a baj (vagyis közvetve nem az), hanem a vsync. Az X server ugyanis nem támogatja a vsyncet, azt írják a fejlesztők, hogy túl sok mindent kéne hozzá szinkronizálni, és túlbonyolítaná a dolgokat. A tearinget ezért elvileg csak compositorral (Compton, Compiz) lehet kiküszöbölni, amelyek a hardvert használják a vsync megvalósítására. Ez működik is, ha Compton alatt szoftveres (llvmpipe-os) OpenGL-t használok, nincs tearing, de nagyon lassú a gép, nagyon szaggatnak az SD videók is. Compton alatt lehet szoftveres xrendert is használni, már azzal is csökken a tearing, de azzal nem oldódik meg teljesen. Hardveres gyorsításom nincs, driver híján csak szoftveres rendert tudok használni, így a DRI-s beállításokat se tudom az X confjában buherálni.
Ilyen hosszas felvezető után a kérdés: van olyan szoftveres X driver, ami támogatja a vsyncet, vagy legalább a tearfree opciót? Foglalkozott ezzel is valaki közületek? A szoftveres renderinggel az a baj, hogy a CPU számolja a dolgokat, és az nem tudja, hogy a képkirajzolás hol tart, és erről az X server sem tud gondoskodni, ezért mégis valami driverféle kéne, ami megy minden kártyával és támogatja a vsyncet. Az llvmpipe és a softpipe nem támogatja.
-
válasz
bambano #23498 üzenetére
Ohh, akkor ennek alászaladtam. Mondjuk másodszor, jobban átgondolva jó nagy overhead lenne a network és a központi elosztó szerver miatt...
Azt viszont nem mondanám, hogy nem érik el egymás memóriáit, mivel ezeket a VMeket szükség esetén realtime és runtime dobálja, észrevehetetlenül. -
bucihost
senior tag
válasz
bambano #23497 üzenetére
pont ez a lényeg, hogy nem akarok százezreket kidobni az ablakon, egy szabadidős hobby miatt
Általad linkelt oldalon 4790k csinált 16000+ pontot. az a proci cirka 100 rugó.
Én vettem egy 2 procis intel deszkát, 12 giga rammal, 2 db xeon L5520 prockóval, igaz az órajel nem bika, viszont ellenben a fogyasztás sem eget verő. Ezért a "pakkért" fizettem kb 45ezret (táppal együtt). Csinálok vele 14000+ pontot.
-
válasz
bambano #23492 üzenetére
Amit linkelt, ott látható, hogy a 24 magos rendszeren elég jó eredménnyel zárt, azaz kizárt, hogy soros programról lenne szó.
Nem 32 cloud gépre teszem fel, hanem 32 gépen átívelő virtual gépre. Az erőforráskezelést a hostgépeket vezérlő oldja meg. Ha a Kuglitól rendelek egy 32 virtuális magos gépet, akkor egyetlen egy gépem lesz, 32 szállal. Ha ezen futtatom az egyébként párhuzamosított programot, akkor az biza mind a 32 szálon futni fog, még ha alatta valójában 32 különböző gép is van, vagy ha csak 2, teljesen mindegy. -
válasz
bambano #23490 üzenetére
- szerver alaplapot felejtsd el, feleslegesen sokba kerül. inkább vegyél töredék áron +2 alaplapot, és ha bedöglik egy, kukázd.
Ha ebben igazad lenne, mindenki így csinálná. Amúgy tele a PH is használt szerverekkel, azokból is építhet klasztert, ha akarja. Ezen kívül a méretre, kezelhetőségre sem árt gondolni. Hány számítógépet rakjon össze, hogy elérje egy dual xeon teljesítményét? Valószínűleg nem ok nélkül vettek már egyet.
A program amúgy több szálat képes kezelni, látszik a linkelt eredményeken.bucihost: Nem hinném, hogy olcsón, annál Te gyorsabb rendszer könnyen összeraknál. Vegyetek egy rack szekrényt, rakjátok tele, aztán hajrá, de brutál drága lesz.
-
válasz
bambano #23490 üzenetére
"a cloud erre természetesen nem jó, csak akkor, ha a szoftver képes cloudon működni. olyan nincs, hogy sok gépet cloudba kapcsolsz és egy program az összes proci lóerőt kihasználja, ha nincs rá felkészítve." Ezt kifejtenéd? Akkor a sok cloud cumpute hogyan működik? Nem gondolnám, hogy egy virtuális gépen én már le tudnám kezelni a cloud akármilyét.
-
válasz
bambano #23361 üzenetére
Hát, ennyire nem ismerem a Unix filozófiáját, mindenesetre nem rég programoztam Linux alatt soros portot, ill. GPIO-kat, és ott a portkezelés úgy zajlik, hogy fájlokat olvasol és írsz egy virtuális meghajtón. Amit én mondtam, a kvázi ugyanez, tehát nem lehet messze a Linux filozófiájától.
-
-
-
zserrbo
aktív tag
válasz
bambano #23327 üzenetére
Lehet ez is egy megoldás, hogy jobb-e azt nem tudom. De amit előbb írtam, ahogy csináltam az x11vnc-vel úgy teljes asztalom van. Tegnap a linuxról indítva egy display session-t még telón is elértem bVNC-vel. Csak az nem tiszta, hogy jól csináltam-e
Mondjuk most jut eszembe, hogy azt nem próbáltam még ki új session-t tudok-e vele, hogy ne csak a monitoron látható asztalt tudjam használni.
-
Penty
aktív tag
válasz
bambano #23322 üzenetére
Az én tapasztalatom is az, mint bambano-é: Bizonyos körülmények között bele-bele rak pár KB-ot, esetleg pár MB-ot a SWAP-ba. Főleg másolásnál (pl.: SSD-ről külső vinyóra, vagy rsync használata alatt) megemelkedik a buffer/cache érték és akkor szokott valami minimális cuccot beledobni a SWAP-ba. Nálam 4GB van, swapiness=1 érték mellett.
-
törölt tag
válasz
bambano #23319 üzenetére
Nálam 8GB van, így nem nagyon nyúl hozzá 60-nál sem. Persze ha nem felejtem el, akkor átállítom 10-re...
Most pl. Arch-nál elfeledtem, tehát 60 az érték, és a pillanatnyi helyzet:[berus@arch-pc ~]$ free -h --total
total used free shared buff/cache available
Mem: 7,8G 936M 3,7G 9,5M 3,2G 6,8G
Swap: 1,0G 0B 1,0G
Total: 8,8G 936M 4,7G -
_Dumber_
őstag
válasz
bambano #23308 üzenetére
Igen...
ezek az elegánsabb megoldások
Egy kicsit árnyalnám a képet.. Én a wint nem szoktam leallítani, hanem a vmplayer-t kapcsolom ki úgyan, hogy a wint elmenti az aktuális állásában. Ez ugye nem is a win suspendje, mivel win nem is értesül arról hogy én már nem is dolgozom vele.
Persze attól a linkelt oldalad még használható, mivel rá lehet venni, hogy a wint ne kikapcsolja hanem suspendbe rakja.. ekkor viszont a vmpalyer már kezeli a win suspendjét (per pillanat ekkor jelszót kér bekacsoláskor..)Kicsit nyakatekert
Szerk: Annyi még, hogy nem egységesen akarom kitiltani magam a rendszerleállításból.
Cél az, hogy a irodai gépeken a userek csak a leállítás gombra legyenek képesek kikapcsolni a gépet és az meg ne működjön, ha fut a vmplayer -
-
válasz
bambano #23271 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Nem hiányzik az sqlite, mert maga a rendszer"modul" fent van, használom is másra, a freeradius modul pedig bent van. Ha nem lenne bent, akkor nem ezt a hibát írná, hanem h a konfigban talált sql-t nem találja a freeradius xy mappáiban. Ez az rlm furcsa. Sql kellene, mert egy mysql szerverben vannak az accountok, illetve a radreply is ott van letárolva.
Mivel már sokszor volt dolgom debiannal, így van szerencsém ismerni az apt parancsot, de sajnos ezen a nason nem debian van, hanem egy noname linux kernellel felszerelt disztró. Erre lett ráhekkelve az FFP, ami nyit egy ssh-t (openssh) és egy busyboxot ad, meg néhány plusz parancsot. Ilyen, h sudo, meg apt parancs nincs rajta. Egyedül egy gcc fordító és egy uClibc van rajta, azzal fordítottam rá mindenfélét. Baromi nagy szenvedés egyenként fordítani a függőségeket ahelyett, h kiadnám neki a sudo apt-get install freeradius -y -t, aztán felrak mindent, de sajnos ez van.
Keresek githubon vmi apt-t.
-
-
válasz
bambano #23078 üzenetére
Jólvanna... Próbáltam én root alatt is, de ott sem ment.
Ha meg csak simán beírom a parancsot vinnyog, h írjam elé a sudo-t, mert csak rendszergazda csatolhat. Mi ebben a gáz?
Szóval a kérdésem az lenne, h miért dob nekem protocol not supportedet mindig?
PXEből ez látszik:
Egyébként amivel jelenleg próbálkozok, az egy Cubuntu 14.04.3 64 bit HU. Lehetséges, h a kernelből hiányzik vmi az nfshez? (15.10-zel (official ubuntu) is ez a helyzet)
-
válasz
bambano #23059 üzenetére
Yepp, hétvégén hosszú áramszünet volt, ezért leállítottuk a szervereket. Szabályosan, ahogy kell. Újraindításnál már nem indultak a rendszerek, szinkronizálni kellett a tömböket. Ugyanezen szervereken volt már RAM-hiba, táphiba, és egyszer lehalt a SAN vezérlője is. 2 év alatt mindez.
Az SSH-m meg azóta sem megy. Mit csináljak? Több gépről próbáltam.
-
alitak
senior tag
-
alitak
senior tag
válasz
bambano #23053 üzenetére
kipróbáltam, kivettem a 4 lemezből kettőt. Csináltam tükröt, telepítettem, megy. Megcseréltem a lemezeket, a 2 aktív lemezt lehúztam, másik kettő vissza, telepít, megy. Együtt a 4 nem. Viszont most, hogy kivettem, system failure led villog, vagyis most vettem észre: Possible expansion card failure. 1 kártya van benne, a RAID vezérlő. Jim Tonic jól tippelt ez alapján. Viszont nem értem, hogy miért működik akkor külön-külön, vagy a failure simán hozhatja ezt az eredményt?
-
válasz
bambano #23027 üzenetére
Szia!
Van,ami sosem változik. Igaz, nekem 2 Black-em van, amiből az egyik 6 éves és már egyszer kinyírta egy rossz táp, de visszahoztam 100-asra. Green gazdaságos működés gazdaságos anyagfelhasználás, van előnye is, sosem lesz öreg vinyó a gépedben!
Amúgy ezt a kérdést nem tenném fel a HDD topikban.
-
_Dumber_
őstag
válasz
bambano #23006 üzenetére
Persze, hogy nem. Meg van pár megoldás erre, de az eredeti kérdés arra irányult, hogy hogyan tudok a rendszergazda által előre definiált utasítássort júzer által úgy futtatni, hogy ne keljen feltelepitenem a sudo csomagot, vagy ha mégis, akkor se legyen mindenhez joga a júzernek
-
válasz
bambano #22970 üzenetére
Néztem egy ext4-zfs összehasonlítást, nem volt jobb átvitelben a zfs, igazából csak a hibajavítás miatt lehet érdekes. RAID5-ben egyértelműen jobb volt az ext4 teljesítményre. Viszont elég ijesztő, hogy az Avotononon 80% feletti terheléseket produkált a RAID5.
Ugyanakkor azt olvastam, hogy ez csak SSD-nél lényeges, HDD-ket vidáman kiszolgál egy gyenge CPU is.F34R: Zavarni nem zavar, nekem elég, ha elbír vele. A mai trendekkel ellentétben én nem streamelek róla, médialejátszóként sem üzemel. Egyszerű fájlszerver. Ugyanakkor viszonylagosan gyenge a CPU.
-
F34R
nagyúr
válasz
bambano #22955 üzenetére
Nem hiszem hogy osoreg X van alatta. Osoreg a BSD-kben van meg az oldschool linuxokban mint a Slackware (bar ok is egyre ugyesebben jonnek fel a szisztemara.)
(#22942) emvy
Mennyire ersz ra?
mert nekieshetsz pl egy voidlinuxnak is, de megjobb ha olyan distrot hasznalsz amik megfontoltabb csomagfrisstessel jonnek ki.
Urxvt perl extension-el tudsz clipboardozni rendesen (felrendesen) xclip-el meg meg rendesebben.
Compositor minek? szerintem ott inkabb korul kellene nezni a rendes driver/beallitasok teren. -
sonar
addikt
válasz
bambano #22921 üzenetére
Hm azt mondod, hogy nincs némi offset a kfki és a local gép között?
Érdekes. Bár sosem merültem el minden részletében. Nekem még sosem volt csúszás a gépek között (csak másodperc pontosság érdekelt azt meg tudja) és ha beraktam egy új gépet a rendszerbe akkor az eltérések is szépen eltüntek. -
nixx-21
őstag
válasz
bambano #22896 üzenetére
Ezt sikerült megtalálni előtte is, ha jól értelmezem akkor a "$IF1" helyett azt kell beírjam, hogy eth0 ?
persze, nagyon szívesen neki állnék, de kerülni akarom az újratelepítés, felesleges visszakonfigolást, ezért kérdeztem itt, hátha valaki már csinált ehhez hasonlót, akivel esetleg PM-ben megbeszélve (esetleg Teamviewer vagy mobil-on egyeztetve) összehozni a dologot
update: vagy akár itt, kicsit szájbarágósan, ha később valaki rátalál meg tudja szintén csinálni
-
nixx-21
őstag
válasz
bambano #22893 üzenetére
van valamilyen route vagy iptable mód (előre is elnézést ha hülyeség) amivel mindkét internetet tudnám használni?
két külön porton jönnek,
Eth0 - Telekom
Eth1 - DIGI - ebből lesz ugye a ppp0update: esetleg HAProxy? csak ez is egy olyan dolog, hogy egyedül neki ugrani segítség nélkül szerintem csak több kárt okozok mint hasznot
-
Santosh
tag
válasz
bambano #22874 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ!
Elkészítettem az /etc/apt/apt.conf file-t olyan módon, ahogy írtad, és ilyeneket ír, mikor beírom, hogy sudo apt-get update:
407 Proxy Authentication Required ( Forefront TMG requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy filter is denied. ) Hiba http://archive.ubuntu.com trusty/universe i386 Packages
Sikertelen letöltés.Az /etc/environment -be is kellene írnom valamit? Próbáltam már, de eddig nem jártam sikerrel, bár lehet, hogy nem jót írok bele, mert több-féle verziót is találtam abból a neten.
Más valamit még be kellene állítani?
-
válasz
bambano #22854 üzenetére
a sorrend a kérdés.
ezt értem, de nálam ez egyetlen lépés volt. azt mondtam az mdadm-nek, hogy itt ez a négy diszk, csinálj belőle RAID10-et. csinált.de elgondolkodtatott, amit írtál, úgyhogy kicsit módosítok a tervemen.
van elég elfekvő alkatrészem, összelegózok belőle egy második gépet, megcsinálom, ahogy mondtad és átmásolom hálózaton, éjszakánként végülis ráér.két kérdésem maradt: szoftveres RAID marad, szegény ember főzzel víz vagy mi...
- mdadm-ben megtehetem azt, hogy első lépésben létrehozom a RAID1 köteteket: sda1+sdb1=md1 és sdc1+sdd1=md2, majd ezt a két kötetet össze tudom RAID0-ban md1+md2=md3-á vonni? csak azért kérdem, hogy tuti jól értelmezem-e a gyakorlati megvalósítását a dolognak...
- mi a leggyorsabb módja a hálózaton történő átmásolásnak? vegyük figyelembe, hogy közel 9millió apró fájlról van szó, jó lenne, ha egyetlen éjszaka alatt le lehetne zavarni. gondolom nem a Samba lesz a megoldás... -
válasz
bambano #22848 üzenetére
milyen kombóval jönne létre RAID10?
mitől RAID01 a mostani kialakítás? anno annyit mondtam az mdadmnek, hogy --create --level=10 (meg még pár paramétert), ebből én úgy gondolom, hogy RAID10 jött létre...
egyébként mitől jobb a 10, mint a 01?az átmásolást szeretném kerülni, nincs a gépben annyi SATA port, hogy minden szükséges meghajtót be tudjak kötni (hogy pontos legyek, egy szabad port sincs) és mivel cca 7 millió fájlról van szó, többségük pár kByte-os. megöregszek, ha ezt hálózaton kell átmásolnom
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #22849 üzenetére
Így van. Viszont felrakta a grub-ot egy live disztró alól úgy ahogy azt kell (követve a téma összefoglalóban írtakat) az SDA-ra, aztán újraindítás után ez a kép fogadta: [link] mi szerint nincs olyan uuid-s eszköz.
Most hogy valami megváltozott, vagy a bios csinálja a szívatást, azt nem tudom.
-
-
Jester01
veterán
válasz
bambano #22792 üzenetére
Először nem volt firmware, akkor sírt érte. Amióta telepítettem neki már kussban van, szóval gondolom benyelte
(rmmod/insmod)
wlan0 Interface doesn't support scanning.
Nem örül ez se. Régebben működött ez az usbs vacak szerintem különösebb mágia nélkül most nem tudom mi baja.
-
aelod
veterán
válasz
bambano #22725 üzenetére
Megoldódott. Viszont nem tudom már mi volt a jelszavam a felhasználói fiókomhoz. Van egy másik fiók az alól próbálom megváltoztatni de a rendszergazdai jelszót sem fogadja el. Hol tudnám ezeket felül írni?
[link] Ez alapján jó lenne de a file rendszer csak olvasható és a root opciónál egyből jelszót kér ugye... -
_Dumber_
őstag
válasz
bambano #22705 üzenetére
OK.. akkor nem furcsa
És ha nem akarom kidobni?
Sajna nem vagyok még profi iptalbes-ben.. vagy mi ajánlasz?
A shorewall elég átlátható nekem... az iptables rengeteg kapcsolóival ellentétbenUgyanakkor az előző kérdés áll a syslog-ra is.
Úgyhogy globálisan a log fileok max méretét meg tudom adni? -
válasz
bambano #22675 üzenetére
Heló!
Lemez nélkül nem indul, lemezzel elindul, de nem mindig elsore, néha 2-3 próbálkozás után csak.
A lemez tartalma mindegy, régi irt lemezt is megevett egyik alkalommal.Erre mi a megoldás? Mármint, hogy lemez nélkül is menjen?
Olyan, mintha ragaszkodna ahhoz, hogy olvasni tudjon a lemezről... -
Nestor16
senior tag
válasz
bambano #22637 üzenetére
Már sikerült megoldani lionheartednek köszönhetően. Úgy működött.
Most már csak az videókártya driver hiányzik. Megint jön a tökölés vele, ez alapján próbálkozom, eddig legalább elindult a telepítés csak hasonló hibát írt ki, mint az oldalon...
de már el sem indul ugyanis eredetileg így kezdtem el, tehát beírtam ezeket is:
sudo sh /usr/share/ati/fglrx-uninstall.sh
sudo apt-get remove --purge fglrx fglrx_* fglrx-amdcccle* fglrx-dev*
és gondolom emiatt nem indul már el vagy nem tudom...
Tudom ez nem valami haladó hozzáállás, de még ebben aki tud segíthetne, mert már a másik laptopon egy csomó mindent megpróbáltam, de ott nem jártam sikerrel...
Köszönöm előre is! -
pakriksz
őstag
válasz
bambano #22577 üzenetére
lehet, mert most /dev/sda1 helyett /dev/sda-ként mountoltam, és így már megy. Fura, mert eddig alapból particiósan csinálta a cryptsetup, úgy néz ki most már más az alap.
Hmm és gyorsabb is lett az egész. Eddig aes-cbc-sha256 kódolással ment, most aes-xts-plain64-el, és most bírja a proci a 9 mega/sec-et samba-val, míg eddig átlagban 6 mega ment.
-
spammer
veterán
válasz
bambano #22561 üzenetére
Köszi, szerintem akkor hagyom a ptsába.
Egyébként a pinentry-nek lenne ncurses felülete is, csak az valamiért nem akar menni, na meg GUI-n vagyok egyébként is. Majd holnap megpróbálom a keyring témát is, azzal elvileg át kellene adnia a gpg jelszót az gpg-agentnek bejelentkezéskor, akkor meg már tudna működni a cron script is rendesen, anélkül, hogy külön meg kellene adnom a jelszót előtte.
Egyébként gmail checker scriptről van szó, csak a csekkoláshoz kell ugye jelszó, ami gpg-ben van tárolva. Ha nem félnék plain textben tárolni, már rég megoldottam volna az egészet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #22557 üzenetére
Igen, egy tökéletes világban.
Sajnos ennél alapvetőbb problémák fordulnak elő a telepítések során, úgy hogy nekünk kell előre gondolkodnunk. A múltkor azért kellett görcsölni, mert a külsős telepítők egy része még XP-t használ, ami az egyik eszközünk minden bedugásakor rögtön új eszközhöz drivert telepíteni állt neki ami eltart minden esetben 10 percig, miközben bármelyik újabb Windows ezt már nem csinálja. Mondhatjuk mi, hogy mi legyen a gépükön, de ettől még nem fog megtörténni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #22555 üzenetére
A másik lehetőség az, hogy csak az sql-t nem igénylő részei fognak futni, ha a telepítéskor nincs net...
Amúgy van a postgresből standalone telepíthető verzió Linuxra, ha az megcsinálja ezt a linkelést akkor nem is kell vele szívni ilyen esetben. Ezt majd még kivizsgálom. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #22519 üzenetére
Rávilágítottatok a lényegre a csomagkészítéssel, igazatok van. Ráadásul nem is bonyolult a dolog.
Könnyen meg tudom csinálni a .deb csomagot, abból meg könnyen lehet .rpm-et csinálni. Ezeket meg azt hiszem a pacman is tudja használni, így kb. minden lehetséges terület le lenne fedve és akkor az indító hivatkozás is elkészülne magától.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #22515 üzenetére
Oké, de akkor csinálnom kellene .deb és .rpm verziót is, mert nem tudom milyen disztró lesz ott. Meg esetleg arch alá packmanos csomagot is. Meg ezeknek mind külön telepítési szintaxisa van...
Ez így nekem nem tűnik különösebben járható útnak. Ennél gondolom egyszerűbb, ha shell scripttel csinálom meg. Szerintem abból lehetséges program bejegyzést hozzáadni az adott DE indító menüjéhez, bár ennek utána kell néznem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged