- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Macrodroid
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
vettem egy ubiquity mfi power pro(eu)-t. ez egy 230-as elosztó, ami képes mérni a fogyasztást és azt naplózni.
van hozzá egy naplózó szoftver, ami nem tetszik, lecserélném.ha rájelentkezek böngészőben, akkor kér usernevet, jelszót, de nem a webes módszerrel, hanem bele van programozva egy login oldal. amikor bejelentkeztem, akkor egy belső scriptjének a meghívásával json-ben lejönnek az adatok, ami kell.
tehát a kérdés: hogy tudom linuxon shell scriptben szimulálni, hogy bejelentkezek, és letöltöm? a wget paraméterként megadott usernév és jelszó nem működik a fentiek miatt. amit eddig találtam a neten, hogy mentsem wget-tel a session cookie-kat, szintén nem működik, bár itt lehet, hogy az elv jó, csak a módszer rossz.
ötlet? jó lenne, ha nem kellene az egészet kibogarásznom
kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kösz.