Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vettem egy ubiquity mfi power pro(eu)-t. ez egy 230-as elosztó, ami képes mérni a fogyasztást és azt naplózni.
van hozzá egy naplózó szoftver, ami nem tetszik, lecserélném.ha rájelentkezek böngészőben, akkor kér usernevet, jelszót, de nem a webes módszerrel, hanem bele van programozva egy login oldal. amikor bejelentkeztem, akkor egy belső scriptjének a meghívásával json-ben lejönnek az adatok, ami kell.
tehát a kérdés: hogy tudom linuxon shell scriptben szimulálni, hogy bejelentkezek, és letöltöm? a wget paraméterként megadott usernév és jelszó nem működik a fentiek miatt. amit eddig találtam a neten, hogy mentsem wget-tel a session cookie-kat, szintén nem működik, bár itt lehet, hogy az elv jó, csak a módszer rossz.
ötlet? jó lenne, ha nem kellene az egészet kibogarásznom
kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
kösz.