Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
vettem egy ubiquity mfi power pro(eu)-t. ez egy 230-as elosztó, ami képes mérni a fogyasztást és azt naplózni.
van hozzá egy naplózó szoftver, ami nem tetszik, lecserélném.ha rájelentkezek böngészőben, akkor kér usernevet, jelszót, de nem a webes módszerrel, hanem bele van programozva egy login oldal. amikor bejelentkeztem, akkor egy belső scriptjének a meghívásával json-ben lejönnek az adatok, ami kell.
tehát a kérdés: hogy tudom linuxon shell scriptben szimulálni, hogy bejelentkezek, és letöltöm? a wget paraméterként megadott usernév és jelszó nem működik a fentiek miatt. amit eddig találtam a neten, hogy mentsem wget-tel a session cookie-kat, szintén nem működik, bár itt lehet, hogy az elv jó, csak a módszer rossz.
ötlet? jó lenne, ha nem kellene az egészet kibogarásznom
kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elkészült a PRAGMATA, jöhet a premier
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dragonkin: The Banished
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kösz.