- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Köszi, szerintem akkor hagyom a ptsába.
Egyébként a pinentry-nek lenne ncurses felülete is, csak az valamiért nem akar menni, na meg GUI-n vagyok egyébként is. Majd holnap megpróbálom a keyring témát is, azzal elvileg át kellene adnia a gpg jelszót az gpg-agentnek bejelentkezéskor, akkor meg már tudna működni a cron script is rendesen, anélkül, hogy külön meg kellene adnom a jelszót előtte.Egyébként gmail checker scriptről van szó, csak a csekkoláshoz kell ugye jelszó, ami gpg-ben van tárolva. Ha nem félnék plain textben tárolni, már rég megoldottam volna az egészet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként a pinentry-nek lenne ncurses felülete is, csak az valamiért nem akar menni, na meg GUI-n vagyok egyébként is. Majd holnap megpróbálom a keyring témát is, azzal elvileg át kellene adnia a gpg jelszót az gpg-agentnek bejelentkezéskor, akkor meg már tudna működni a cron script is rendesen, anélkül, hogy külön meg kellene adnom a jelszót előtte.