- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Köszi, szerintem akkor hagyom a ptsába.
Egyébként a pinentry-nek lenne ncurses felülete is, csak az valamiért nem akar menni, na meg GUI-n vagyok egyébként is. Majd holnap megpróbálom a keyring témát is, azzal elvileg át kellene adnia a gpg jelszót az gpg-agentnek bejelentkezéskor, akkor meg már tudna működni a cron script is rendesen, anélkül, hogy külön meg kellene adnom a jelszót előtte.Egyébként gmail checker scriptről van szó, csak a csekkoláshoz kell ugye jelszó, ami gpg-ben van tárolva. Ha nem félnék plain textben tárolni, már rég megoldottam volna az egészet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként a pinentry-nek lenne ncurses felülete is, csak az valamiért nem akar menni, na meg GUI-n vagyok egyébként is. Majd holnap megpróbálom a keyring témát is, azzal elvileg át kellene adnia a gpg jelszót az gpg-agentnek bejelentkezéskor, akkor meg már tudna működni a cron script is rendesen, anélkül, hogy külön meg kellene adnom a jelszót előtte.