- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Köszi, szerintem akkor hagyom a ptsába.
Egyébként a pinentry-nek lenne ncurses felülete is, csak az valamiért nem akar menni, na meg GUI-n vagyok egyébként is. Majd holnap megpróbálom a keyring témát is, azzal elvileg át kellene adnia a gpg jelszót az gpg-agentnek bejelentkezéskor, akkor meg már tudna működni a cron script is rendesen, anélkül, hogy külön meg kellene adnom a jelszót előtte.Egyébként gmail checker scriptről van szó, csak a csekkoláshoz kell ugye jelszó, ami gpg-ben van tárolva. Ha nem félnék plain textben tárolni, már rég megoldottam volna az egészet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként a pinentry-nek lenne ncurses felülete is, csak az valamiért nem akar menni, na meg GUI-n vagyok egyébként is. Majd holnap megpróbálom a keyring témát is, azzal elvileg át kellene adnia a gpg jelszót az gpg-agentnek bejelentkezéskor, akkor meg már tudna működni a cron script is rendesen, anélkül, hogy külön meg kellene adnom a jelszót előtte.