- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
te most félsz tőlem?

a magam részéről azt gondolom, hogyha gyakorlatilag nulla napos tesztverziós szoftvereket használsz, akkor tényleg csetleni-botlani fog, de akkor nem lehet arról beszélni, hogy mi történt 12 év alatt, mert a cuccok nem 12 év fejlesztés után kerültek a kezed alá.
nekem is van olyan, hogy hirtelen elkezd omlani az X, olyankor szétszedem a gépet és kitakarítom a vga kártya hűtését. egyébként javaslom olyan disztrók telepítését, amik nem kísérletező kedvűektől származik.
a gui-s toolok is lehet, hogy omlanak, de szerintem elég, ha egy terminálod van

szerk: "Az, hogy milyen disztro, szerintem kb. lenyegtelen, mert amit meg lehet oldani valamelyik disztron, azt a masikon is.": nem, mert pl. a debianban ősöreg X van, arra tényleg mondhatod, hogy 12 év fejlesztés, az nekem nem is omlik. Az ilyen waylandos, mires kompozitoros lomok omlanak, de azok nem 12 évesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest