- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz
bambano #23327 üzenetére
Lehet ez is egy megoldás, hogy jobb-e azt nem tudom. De amit előbb írtam, ahogy csináltam az x11vnc-vel úgy teljes asztalom van. Tegnap a linuxról indítva egy display session-t még telón is elértem bVNC-vel. Csak az nem tiszta, hogy jól csináltam-e
Mondjuk most jut eszembe, hogy azt nem próbáltam még ki új session-t tudok-e vele, hogy ne csak a monitoron látható asztalt tudjam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest