- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Néztem egy ext4-zfs összehasonlítást, nem volt jobb átvitelben a zfs, igazából csak a hibajavítás miatt lehet érdekes. RAID5-ben egyértelműen jobb volt az ext4 teljesítményre. Viszont elég ijesztő, hogy az Avotononon 80% feletti terheléseket produkált a RAID5.
Ugyanakkor azt olvastam, hogy ez csak SSD-nél lényeges, HDD-ket vidáman kiszolgál egy gyenge CPU is.F34R: Zavarni nem zavar, nekem elég, ha elbír vele. A mai trendekkel ellentétben én nem streamelek róla, médialejátszóként sem üzemel. Egyszerű fájlszerver. Ugyanakkor viszonylagosan gyenge a CPU.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Windows 10
- Lightyear - befektetési app
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest