Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Linux cacheli a HDD-re való írásokat? Frissítettem a disztrot, és azóta a jól bevált megoldásom ami megakadályozta azt hogy a vinyó kinyírja magát az állandó fejparkolással, nem működik. Vagy is működik, de ennek ellenére parkol az a rohadék.
while true; do touch /share/tar/neparkolj; sleep 8; done -
n00n
őstag
Sziasztok!
Átköltöztettem a Nagios szerveremet egy új szerverre. Viszont a mail értesítések azóta nem mennek. Ezt látom a var/log/maillog-ban:
said: 450 4.7.1 Client host rejected: cannot find your reverse hostname, [xx.xx.xx.xx] (in reply to RCPT TO command))
Ez a konfig a másikon tökéletesen ment. Ötlet?
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Ma egyik kollégámmal csináltunk egy 6 gigás vbox image-ből egy tar, majd egy gz filet. Becsomagolásnál -9 (legjobb tömörítés) paramétert használtunk, amire a megszokott ~2,5 gb helyett lett egy 6 mb-s file-unk
Nyilván nem lett hirtelen jó a tömörítés hatásfoka, amitől ilyen kicsi lehetne
Ha elhagytuk a -9 -es paramétert, akkor jó lett.
Mi okozhat ilyet?
-
Osiris
őstag
válasz
Cyber_Bird #22690 üzenetére
Sőt, csak azt nézhetek, mert a kimenete a távoli szerverre megy és a helyi gépen csak üres kimenetet ad.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Osiris #22689 üzenetére
Szivesen
Elvileg return value-t is nezhetsz, ha jol latom, 5 az ami invalid pass-t ad vissza, de igazabol barmi ami nem 0 az hibas
-
Osiris
őstag
válasz
Cyber_Bird #22688 üzenetére
sshpass tökéletes. Köszönöm!
# sshpass -p 'Password' ssh -o StrictHostKeyChecking=no user@11.22.33.44 exit
...és ha a kimenetben nem szerepel a "Permission denied", akkor sikeres.
-
Osiris
őstag
Bash szkriptben kellene tesztelnem ssh logint, hogy egy teszt belépés sikeres volt e. Van ip cím, user és jelszó. Próbálkozzak expect-el? Vagy van ennek egyszerűbb módja?
Mindenképp jelszóval kellene mennie a belépésnek. -
Osiris
őstag
Ja, hát ez egyértelmű. Valamiért abban a hsz.-ben sikerült hülyeségeket beszélnem.
A lényeg (és az értelmes dolog) az lett volna, hogy primary 2. partíció a lemez elején elhelyezett swap, és a primary 1. partició a swap után maradó lemezterületen exFAT. Így a windows is felismerte volna és a swap is működött volna. (...de végül az exFAT kezelés linux alatti overheadje miatt elvetettem ezt és lett az egész lemez 1db primary ext2 partíció swap file-al.) -
cog777
senior tag
Sziasztok!
A Debian Jessie 8 alatt 3.16-os kernelt hasznalom, minden mukodik csak neha a hibernalas nem. Ki szerettem volna probalni a 4.1-est a backport repobol. Feltelepites utan viszont nincs wifi.
Valamilyen modul hianyzik?
A wifi modul: Network controller: Intel Corporation Wireless 7260 (rev 73)
Ehhez a nonfree firmware fel van telepitve.Hogyan tudnek nekifogni a hibakeresesnek? Valamilyen tampontot adnatok?
lsmod kiirja az iwlwifi-t ami (szerintem) tartalmazza a driveret a wifinek. 4.1 kernel alatt is betoltesre kerul... -
inf3rno
nagyúr
Tudtok ajánlani Linux-ra általában és/vagy AIX-re könyvet, cikket, bármilyen minőségi anyagot, amiből állásinterjúra fel lehet készülni?
-
totron
addikt
válasz
spammer #22680 üzenetére
Ez igen érdekes, köszönöm (mpv rulz).
Röhej, de nem tudok egy böngészővel sem belépni a port.hu-ra, beléptetési panelt nem dobja fel. Chromium alatt bal alul a "javascript;"-ig jut, de végre nem hajtja. Mobilról, Win alatt megy... Alapbeállításon mindegyik browser, javascript futása nincs tiltva, csomageltávolítás sem volt, új rendszer. -
válasz
bambano #22675 üzenetére
Heló!
Lemez nélkül nem indul, lemezzel elindul, de nem mindig elsore, néha 2-3 próbálkozás után csak.
A lemez tartalma mindegy, régi irt lemezt is megevett egyik alkalommal.Erre mi a megoldás? Mármint, hogy lemez nélkül is menjen?
Olyan, mintha ragaszkodna ahhoz, hogy olvasni tudjon a lemezről... -
spammer
veterán
válasz
totron #22679 üzenetére
Screen tearing. Megoldás: Compton vagy egyéb kompozitor.
szerk: én awesome WM alatt, inteles laptopon ezzel az egyszerű beállítással futtatom:
compton --backend glx --paint-on-overlay --vsync opengl-swc
Más gépen, más WM alatt lehet, hogy be kell állítani még egyebet is neki. Nem szükséges hosszú paranccsal indítani, az opciók megadhatók a compton.conf-ban is (lásd Arch Wiki).
szerk2: lejátszónak mpv-t használok.
-
totron
addikt
válasz
lionhearted #22678 üzenetére
Nem ismerem a dd belvilágát, alapjáraton egy gyors vagy teljes formázásnak felel meg? Az eltelt idõ alapján az elõbbi(?). Hát gondoltam, a maradék 17GB-ban még reménykedhetek.
Némileg más: filmlejátszás Gnome alatt OK, de bármi egyéb, nonDE alatt röccen (összes lejátszóval kipróbálva). Jelentése: minimális svenkeléskor is (kamera oldalirányú, lassú pásztázása) vízszintes szeletekre bomlik a kép egy része, amik elcsúsznak egymáson. Tehát a tipikus 'szaggat' jelenség, pedig a hardver bírja. Oka ennek és megoldása mi lehet? -
-
Osiris
őstag
válasz
Osiris #22674 üzenetére
..szóval: Nem lehet exFAT vagy más olyan fájlrendszeren swap fájlt használni ahol a fájlra vonatkozó jogok nem beállíthatók. (USB 2.0 HDD-re kell hordozható, win és linux alatt is működő megoldás)
Most azon gondolkozom, hogy az lehet e megoldás, hogy van két partíció:
-primary 1 (a swap fájlt tartalmazó ext2 partíció mögött a lemez végéig) és
-primary 2. ami linux ext2 (a lemez elején).Így windows alatt a win az exFAT-ot simán felcsatolja és eléri, de azt nem tudom még, hogy a linux ezt az ext2-n tárolt swap-et megeszi e? (Mert a távoli gép amin próbálokozm épp nem jött vissza egy újraindításból.)
-
Osiris
őstag
Lehet exFAT fájlrendszeren swap fájlt használni?
Odáig simán eljutok, hogy létrehozom a swap.file -fájlt. Majd mkswap-al azzá is teszem, de a swapon már problémázik a jogok miatt (amiket exFAT-on nem lehet megváltoztatni):
$ sudo swapon /home/osmc/shared/swap.file
swapon: /home/osmc/shared/swap.file: insecure permissions 0755, 0600 suggested.
swapon: /home/osmc/shared/swap.file: swapon failed: Invalid argument
$ ls -la ./swap.file
-rwxr-xr-x 1 root root 192000 Aug 31 12:20 ./swap.fileAz hogy a swap egy külső felcsatolt hdd-n van exFAT filerendszeren, az azért van, mert a rendszer SD kártyán fut. Lehet valahogy ignorálni a swap fájl permission-jait?
-
Sziasztok!
Feltettem egy OpenSuse Thumbleweed-et network install CD lemezről.
Az install után kb. 3-4 alkalommal újraindult a gép, amikor már látható az animált háttérkép, de még nincs login képernyő.Sokadszorra már elindult az OS, de akkor is hibaüzenettel:
Ezután kikapcsolatma a gépet, és ma reggel megint a fenti hibaüzenet fogadott, és hiába indítgattam újra a gépet kézzel, vagy hagytam, hogy ő indítsa magát újra, nem változott semmi, nem ment a rendszer.
Kikötöttem a DVD írót, és úgy már elindult. Nem 100%, hogy ez az ok, mivel korábban is elindult rádugott íróval. Ha a DVD író okozza a hibát, akkor hogy ment fel róla a rendszer?
Este csinálok jobb képeket, ha szükséges.
Mi lehet a baj?
mod: Láma kérdés, de hol találom az init során keletkező logokat, amiben benne vannak ezek a hibaüzenetek? Hogy ne kelljen fényképezni.
-
_Dumber_
őstag
Egy bananaPI-re kellene FTP. (debian7)
Melyiket ajánljátok proftpd, vagy vsftpd (vagy más).Egy 5 tagú családod kellene ellátni szinte minimális erőforrással. Olvasni róla kb heti 2-3 alkalom, úgyhogy nem lenne túlterhetve. (2 linux és 3 win férne hozzá róla) valamint hetente egyszer backup a gépekről. (az olvasás Böngészőn keresztül, az írás MC-n lenne)
egyenlőre nem kell azonosítás, de később az is lehet.Vagy legyen samba? (nyilván itt nincs böngészőn keresztüli olvasás)
-
totron
addikt
dd-vel sikerült ~20GB filmet legyalulnom, léteznek-e lakásotthonban sikerrel alkalmazható helyreállító módszerek? (annyira egy iso kitömörítésére koncentráltam, hogy elfelejtettem: itt bizony formázás is lesz). 3GB ment a 20 helyére, elvileg tehát esélyes is lehetne.
-
totron
addikt
válasz
Rimuru #22662 üzenetére
Nem-ne, gpm megvan. Buttonx lesz a megoldas, koszonom! Pontositani? Touchpaddal szeretnek 'kattintani', meg ha nem is mindig vele a legegyszerubb. Elso touchpados notim, kijatszom magam. Hosszutavra azt latom, hogy megvan a sajat szerepkore a pocokegernek is, ahogy adott esetben a touch is tud optimalis lenni.
-
totron
addikt
Nna. Újabb, érdekes amatőr kérdés, mindenki tanulhat belőle: DE nélküliségben hogyan kivitelezhető, hogy touchpadon működjék a koppintás?
-
totron
addikt
válasz
spammer #22653 üzenetére
Erről van szó, működik! Nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy irányt mutattál a rendszer egy újabb szeletének felfedezéséhez. Mégegy triviális, bár hamarosan elhagyom e fedélzetet, de mégis: hogy lehet Gnome3 alatt asztalra ikont kirakni?
Nem mondom, hogy vissza a motifhoz, de nekem ez a maces/win 10-es világ eléggé túlzás.
-
spammer
veterán
válasz
totron #22649 üzenetére
/etc/systemd/logind.conf-ot próbáltad? [link]
HandleLidSwitch=ignore
és a kommentet (#) szedd ki előle.
Ha beállítottad, újra be kell jelentkezni (vagy reboot). Ha nem elég ennyi, akkor, csinálj egy ilyet:
/etc/systemd/logind.conf.d/laptop-lid.conf
Ez legyen a tartalma:
[Login]
HandleLidSwitch=ignore -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valaki próbált már widgetet csinálni az új KDE-re? Odáig tiszta, hogy nagyjából QML az egyetlen támogatott nyelv és ha kell, abba elvileg be lehet ágyazni bonyolultabb dolgokra C++ -t.
Na most az a gondom, hogy van egy widgetem KDE4-re (átvettem, miután az alkotója már nem fejlesztette tovább), ott python script ad ki shell parancsot, majd a parancs kimenetét feldolgozza, végül megjeleníti az eredményeket.A gondom az, hogy sehogy sem tudok elindulni a parancs kiadás kérdésével. Kevés új widget van még és egyik sem csinál ilyesmit. Valakinek van ötlete, hogy merre kellene elindulnom?
totron: KDE-s Debian alatt az energiagazdálkodás beállításai jól működnek. - Szintén ThinkPaden, bár ez mindegy.
-
totron
addikt
Bocs, ha amatőrnek számít a probléma, de laptop esetén fedéllehajtáskor hiába állítok be akármit, az alváson kívül semmi másra nem hajlandó (Debian 8, TP T500). Kellene pedig ez a funkció, nyitott képernyővel nem ildomos torrentezni. Egy működő "blank" megfelelne mondjuk.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Orionhilles #22645 üzenetére
Bootolj be egy live Linux alól pendriveról. Ha az nem unallocatednek látja, akkor szerencséd van, ha nem, akkor valszeg csak az adatmentés és a formázás marad.
Amúgy az fdisk tud partíció típust állítani formázás megy ilyesmi nélkül, de hogy az után mi fog történni, az jó kérdés.
-
Sziasztok!
Win 7 és Linux Mint dual bootban működött szépen, win 10 frissítés történt, GRUB-nak annyi lett.... Egy ideig nem is zavart, ma viszont gondoltam visszaírom a GRUB-ot.... Itt jön a sz@r rész: gparted a Mint partícióját unallocated-nek írja, nem pedig ext4-nek.... Testdisket letöltöttem, ott tökéletesen látom a fájlokat, a home könyvtárat stb.
Kérdéseim:
Hogy csináljam ext partícióra az unallocatedet adatvesztés nélkül?
Ha ez sikerül, akkor utána nyugodtan csatoljam és telepítsem a GRUBot?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lockdown90 #22643 üzenetére
Dehogy olyan komoly márka, ez egy csodás "Fastdisk"!
A 16GB-s verzió volt 5200Ft házhoz szállítva, most meg már 5000 alatt van ugyanez.- mondjuk úgy is a flash chip gyártóján múlik minden, akár még jó is lehet.
Amúgy nem tudom miként megy az Iceweasel (Firefox) session felismerése Linux alatt, de legalább is Lxde-n nem szokta észrevenni a gép újraindítását, a kezdőlap betöltése helyett általában visszatölti az előző munkamenetet, vagy ritkábban azt dobja, hogy sajnálatos dolog történt és próbálja újra. Úgy néz ki a kezdőlap megjelenítése dolog akkor működik, ha új példányt nyitok a böngészőből.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Basszus, Pentium E5300-on egy Kínai SSD-vel annyira gyorsan indul az Lxde-s Debian, hogy előbb tölt be az automatikusan induló Iceweasel, mintsem felállna a dhcp-s kapcsolat a routerrel, így a böngésző azzal indít, hogy az oldal nem található.
Lehet inkább bent hagyom a sima satás vinyót, azzal 47s a google megjelenése, ssd-vel meg 14, annyira nem nagy az eltérés, úgy is csak egyszer van elindítva... - Ez ilyen netezős gép a nagyszülőknek.
-
-
Nestor16
senior tag
válasz
lionhearted #22639 üzenetére
Üdv.
Köszönöm, ez feltelepült.
Akkor hogyan tovább?Most ezt írja:
agi@agi-ThinkPad-T500:~$ fglrxinfo
display: :0 screen: 0
OpenGL vendor string: Intel Open Source Technology Center
OpenGL renderer string: Mesa DRI Mobile Intel® GM45 Express Chipset
OpenGL version string: 2.1 Mesa 10.3.2Ha jól sejtem ez még nem elég, kéne az ATI driver, de ugyanaz a hiba fogad.
-
válasz
Nestor16 #22638 üzenetére
Megint először letörlöd a drivert, majd újrarakod. Felesleges.
sudo apt-get install fglrxA Szoftverközpont meg már csak ilyen. Általában a kis progiknál működik, de komolyabb használatra valahogy sosem sikerül. Egy ideje mintha már nem is fejlesztenék.
És bocsánat a modortalanságomért. Üdv köztünk.A többi kezdő topikot is szoktam pl én is olvasni, de az Ubuntu-sat is.
@bambano: Évek óta még csak plusz multiarch lib sem kell hozzá.
-
Nestor16
senior tag
válasz
bambano #22637 üzenetére
Már sikerült megoldani lionheartednek köszönhetően. Úgy működött.
Most már csak az videókártya driver hiányzik. Megint jön a tökölés vele, ez alapján próbálkozom, eddig legalább elindult a telepítés csak hasonló hibát írt ki, mint az oldalon...
de már el sem indul ugyanis eredetileg így kezdtem el, tehát beírtam ezeket is:
sudo sh /usr/share/ati/fglrx-uninstall.sh
sudo apt-get remove --purge fglrx fglrx_* fglrx-amdcccle* fglrx-dev*
és gondolom emiatt nem indul már el vagy nem tudom...
Tudom ez nem valami haladó hozzáállás, de még ebben aki tud segíthetne, mert már a másik laptopon egy csomó mindent megpróbáltam, de ott nem jártam sikerrel...
Köszönöm előre is! -
Nestor16
senior tag
válasz
lionhearted #22635 üzenetére
Köszönöm, de Ubuntu szoftverközpontból telepítettem. Nem vagyok azért túl jártas, mert azt gondoltam, hogy a center azért van, hogy az a tuti, tesztelve van, stb.
-
-
n00n
őstag
Köszi, a hiba máshol volt.
MÁS:
Haproxy + keepalive + mysql clusterrel játszadozók. Viszont van egy "problémám". Beállítom a virtuális IP-t kettő Haproxy-ra, amit a keepalive 2mp-ként ellenőriz és osztja a működőképesnek. Elindítok egy mysql restore-t ezen a virtuális IP címen. Lelövöm az aktív HAproxyt, a keepalive át is kapcsolja a másikra. Viszont ez alatt az idő alatt megszakad a mysql restore, meg lehet valahogy oldani, hogy ez ne történjen meg?
-
n00n
őstag
Sziasztok!
fail2ban-nál az ignoreip-nél egy konkrét IP-t hogy adok meg?
mert eddig így volt: 192.168.0.112/32, de így nem működik valamiért. A neten keresgélve, viszont úgy látom, hogy nem kell mögé a /32, hanem csak 192.168.0.112. De kétlem, hogy ez lenne a baj... Valakinek van vele tapasztalata?
-
pakriksz
őstag
nem, nem ezért daemon. Azért, hogy akkor fusson amikor kell.
Semelyik runlevel nem indítja és még is elindul, éppen ez a gond.Nem rossz a script, mert máskor elindul. Rebootkor elindul, kikapcsolás utáni bootkor nem (2-5 runlevelig van beállítva). Amúgy is csak egy másik scriptet hív meg, ami egy programot indít, aminek a logjában az sincs hogy megpróbálta indítani.
ubuntu 14.04 gui nélkül.
-
sonar
addikt
válasz
pakriksz #22622 üzenetére
transmission-daemon-t hogy lehet meggátolni abban, hogy gép indításkor elinduljon?
Ezért daemon
állitsd le, nézd meg, hogy vmelyik run level inditsa-e? Ha igen akkor azokból szedd ki.Az mitől van, hogy az rc.local-ba írt script egyszer lefut induláskor, máskor meg nem?
valszeg rossz a script. log-ok mit mondanak?btw: milyen disztróról beszélünk
-
pakriksz
őstag
a hulladék transmission-daemon-t hogy lehet meggátolni abban, hogy gép indításkor elinduljon?
Kiszedtem a sysv-rc-conf-al az összes runlevelről, de az a rohadék valahogy mindig elindul. Az egyetlen megoldás amivel meg tudom gátolni az elindulását, valami config fájlban való ENABLE_DAEMON változó 0-ra állítása, de ez teljesen kikapcsolja a daemonként való működést, kézzel sem lehet már elindítani.Az mitől van, hogy az rc.local-ba írt script egyszer lefut induláskor, máskor meg nem?
-
kormi0312
senior tag
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítségetek, hogy adott egy Ubuntu rendszer. Arra pontosan hogyan lehetne fel-mountolni 2db HDD-t RAID0 tömbben?
Az a helyzet, hogy van egy Synology NAS amiben ez a két HDD volt raid0-ban. Adatok törlődtek a winyóról és azt szeretném visszahozni Linux-val.
Úgy írjátok le légyszi, mint aki semmit nem ért a Linux-hoz.
Bármi más ötletet is elfogadok!köszi előre is!
-
Rimuru
veterán
válasz
Gyb001 #22619 üzenetére
Host rendszer: VirtualBox Extension Pack
Guest rendszer: Guest Additions
Virtualis gep beallitasai -> USB -> (Engedelyezes ha nem lenne ->) jobb oldalt a zold + icon, kivalasztod a nyomtatot. Ezek utan a virtualis gep mindig meg fogja kapni ha be van dugva a nyomtato. Reszletesebben. A tobbit mind windowson kell megoldanod. -
Gyb001
senior tag
Üdv.
Van egy nyomtatóm amihez nincsen linux driver. Meg lehet azt oldani valahogyan hogy a virtualboxba telepített xp tudja kezelni a nyomtató driverét? -
Valakinek van tapasztalata az ext4 belső titkosításával (kernel 4.1+)?
Érdekelne, hogyan lehetne megoldani okosan egy home PC-n, hogy a login auth feloldja a saját homeját mindenkinek. Az arch wiki meglehetősen szűkszavú, és session keyringben gondolkozik, nekem user szinten kéne... -
Primary92
senior tag
válasz
Primary92 #22612 üzenetére
Tárgytalan.
Ismer valaki egy OpenVPN-es leírást, ami részletesen bemutatja, hogy mit hogyan kell beállítani, ha azt szeretném, hogy távolról be tudjak lépni a helyi hálóra, elérjem az eszközöket, illetve a hozzáférjek a távoli hálózat internet hozzáféréshez?
Nyers Ubuntu Server van.
-
Primary92
senior tag
Van ötletetek arra, hogy miért nem lehet elindítani az x szervert? VNC-vel tök jól működik, de a gép előtt ülve ezt kapom:
Loading extension GLX
xinit: connection to X server lostwaiting for X server to shut down (EE) Server terminated succesfully (0). Closing log file.
Ubuntu Server 14.04.2 LTS, xfce4 -
_NCT
addikt
Sziasztok.
Teamviewer olyan ami rendesen működik melyik disztribúció alatt létezik? Elég sokat szopok miatta, a mostani verzió pl olyat csinal hogy nem lep be a regelt fiokomba. Ha belepek akkor ujrainditas utan elfelejt belepni. Sajna 443 van csak nyitva melohelyen meg 80-as port ezert kenytelen vagyok ezt a tragyat hasznalni.
Debian es Manjaro alatt is szivok, ugy nez ki csak a kindozt tamogatjak normalisan
De ha tudtok esetleg tavoli vezerlesre alkalmas progit ami megy 443-on akkor hajra. Jah es nincs admin jogom windozos gepen melohelyen szal uber szivas.
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
-
gery2123
őstag
válasz
bajnokpityu #22600 üzenetére
A hdd- létrehozol egy megosztás mappát, amibe mindent bele raksz ami a hdd van. Majd a mappát osztod meg. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás. És nem kell izgulni a root jog miatt.
-
pakriksz
őstag
Nem tudok telepíteni semmit, mert
The following packages have unmet dependencies:
consolekit : Breaks: udev (< 204-1) but 175-7.2 is to be installedA sudo apt-get -f install pedig ezt dobja:
Preparing to unpack .../udev_215-17+deb8u1_armhf.deb ...
Since release 198, udev requires support for the following features in
the running kernel:Most ilyenkor mi van? A poén hogy a rendszer egy 7.6-os debian, és a 8.1-es udev-et akarja felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest