-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gpesti
csendes tag
válasz
faggyasgergo #22079 üzenetére
Kedves fagyi!
Feltettem, eddig tokeletes, csak szuperlativusokban lehet beszelni a mualkotasaidrol.
Egyetlen megjegyzes: nekem nem - ahogy talan meg sok mas user-nek sem - opcio, hogy ne tudjam a ceges leveleket olvasni. Sajnos megint nincs benne a default install-ban, hogy a POP3 es IMAP-on kivul az Exchange-et is felajanlja. Hogy ez tudatos vagy veletlen, azt csak te tudod, de kerlek fontold meg, hogy az Echange2.apk-t ne kulon kelljen installalni, hanem resze legyen a default set-nek.ezer koszonet!
-
gpesti
csendes tag
válasz
faggyasgergo #22006 üzenetére
Megprobaltam a K9-et, de sajnos az sem jott be.
Viszont feltettem Dexter68 Exchange2.apk-jat, az nagyot javitott a helyzeten.
Igy mar Exchange is valaszthato az account setup-ban.
El is indul a config, fel tud csatlakozni az Exchange serverhez.
Viszont amint beallitom a parametereket (gyakorisag, mit szinkronizaljon, stb...) Exchange service has stopped es innen game over... Email app-ot elinditva szinten csak az Exchange service has stopped-ig jut el.Tudnek valahogy segiteni hogy kideritsuk, vajon mi lehet a baj?
-
gpesti
csendes tag
Sziasztok!
Elnezest, nem akarok eroszakos lenni, de tud valaki valaszt az Exchange kerdesre?
Nekem nagyon fontos lenne, hogy a ceges levelezest be tudjam konfiguralni. Ha az Exchange nem megy, akkor masik ROM-ot kell talalnom.Koszonom elore is!
-
gpesti
csendes tag
válasz
faggyasgergo #21988 üzenetére
Megkerdezhetem, hogy hova lett az Exchange?
Az Account setup csak POP3 es IMAP-ot ajanl fel, Exchange nincs a listaban. -
gpesti
csendes tag
válasz
faggyasgergo #21988 üzenetére
Koszi, ujra raktam mindent es most mar OK.
-
gpesti
csendes tag
Urak!
Hol lehet KitKat-hoz gapps-ot talalni? Amit feltettem, azzal indulas utan Network location has stopped es com.google.process.gaps has stopped utan Setup Wizard has stopped ciklus.
Koszi es Udv
-
gpesti
csendes tag
válasz
Adamis #21957 üzenetére
Mindenkinek koszonet a valaszokert.
Azt irjatok "Legjobb,ha átnézed "adamis olvtárs" útmutatóját", meg "Olvasd el a TPT-ről szóló részt".
Kicsit zavarban vagyok... hol is van ez az utmutato, TPT-rol szolo resz?
Egyebkent azert feszegettem ezt a TPT kerdest, mert nekem nem volt vilagos sem a KitKat, sem pl. a par nappal ez elotti Light Rootbox eseten, hogy kell-e a TPT-vel bajlodnom? A KitKat mar tiszta (koszonet), a Light Rootbox-ban tovabbra sem vagyok biztos, de sebaj.
Annyit meg had' kerdezzek meg, hogy mi van akkor, ha nem passzol a ROM requirement-hez a kiosztas? Egyszeruen csak nem megy fel? Vagy felmegy de hasznalhatatlan? Vagy egy nagy tegla lesz a telefonbol?
Udv
-
gpesti
csendes tag
válasz
angelius #21950 üzenetére
Udv!
(Uj vagyok es nem jaratos a forumok kozott, remelem nem vetek "etikai" hibat es nem kerdezek hulyeseget...)
Fel eve hasznalok SlimBean-t, de rettentoen szaggat, igy valtanek. Kerdes: honna tudom egy custom ROM-rol, hogy jo kiosztasom van-e hozza, vagy TPT-zni kell?
Idezet Adamis ([cikkebol])
"Kinek jó ez a ROM? Aki nem akar TPT-zni. Szóval ha félünk a TPT-től, de kedvet kaptunk a JellyBean-hez, akkor ez a mi rendszerünk!"
Igy lett SlimBean, nem TPT-ztem, igy nekem meg a gyari van.
Kitkat meg minden fele egyeb custom ROM-oknal ha nincs kifejezetten odairva, akkor a default kiosztas OK?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest