Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaluArc
csendes tag
Tanúság:
Mielőtt piszkálgatjuk a telónkat Mindig legyen biztonsági másolat az NV Memory tartalmáról!
Főleg ha TPT Helper-el kísérletezgetünk!ROM:
Eddig az Ice Armor III. nyerte el a tetszésem, mert gyors, stabil, sok extra funkció van bele építve.
ICS, KitKat sajna döcög a vason, kevés neki az erőforrás.Valahogy lelehet csökkenteni a system partícíót mondjuk 140 MB -ra vagy mennyi a minimum?
Ice Armor III.( 128mb) leírásából gondoltam h. jó lessz nekem a 140Mb-os system.
Vagy nem megoldható?TPT Helper-en (nem szívesen kísérletezgetnék vele) kívül van jobb megoldás particionálásra ?
Ui: GSM is működik!

Kösz.
-
BaluArc
csendes tag
-
BaluArc
csendes tag
Köszönöm, tényleg mindenkinek!
:-)
(ma már csak mobilon leszek) -
BaluArc
csendes tag
" QCN " -nel ki tudna valaki segíteni?
Létszíves!....
-Szívemhez nőtt a SKATE!
-
BaluArc
csendes tag
Tesónak lett volna első ismerkedős, androidos teló, gondoltam felturbózom picit.
De kb.a 3. TPT ezekszerint hazovágta,.
TPT Helperrel készítettem egy ilyet, system:140MB, cache:2MB,.........
Maga ez a kiosztás megtudta ölni?
Szóval bármilyen beállított (TPT Helperrel) partíciós állományt rá lehet küldeni? -
BaluArc
csendes tag
válasz
Adamis
üzenetére
Ez az, a romnak is bekellene töltödnie, de nem!
Akkor a Fastboot komunikáció ki van csukva ebben az állapotában? (zöld robot)
Win 8.1 (64bit) alá még nem találtam működő Fastboot drivert, ismeretlen ezköz!
Egyébként van bill. kombináció kikapcsolt készüléken Fastboot-ba rakáshoz, gépre dugás előtt?-Köszönöm hogy próbálsz segíteni!...........

-
BaluArc
csendes tag
Sajnos ezeken túl vagyok,mint írtam nem lehet belépni recoverybe,
már több IMAGE képet is próbáltam (kb.5db) olyat is amiben van ROM + a T-s helyreállítót is ráengedtem abban is benne van a ROM.A vége mindnek ugyan az se a recovery se a ROM nem indul!
Újraindul, rezzen egyet, piros nyíl világít nem tölt be semmit, aksi ki vár, aksi vissza indítanám a recot,
mind a két bill. kombinációt kipróbáltam, nem lép be egyedül csak a TPT-t lehet futtatni.Tanácstalan vagyok, pedig már jó pár sikeres TPT-n van túl a kütyü.......

Esetleg van mód a SKATEN bootloader futtatásra?
-
BaluArc
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!TPT után megáll a Skate a zöld robinál, aksi ki-be recoverybe se tudok belépni,

Próbáltam több IMAGE képet is még a gyárivisszaállítót is,
TPT sikeres 100% ! De mikor újraindul csak a zöld robi fogad!
Aki tud segítsen legyen szíves.
Köszönöm...............
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő