- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
KELZSOCA nagy problémám lenne
a történet a következő:
-Tegnap este felé amikor mentem barátnőmhöz meg akartam nézni az időt. nyomom a power gombot semmi. mikor oda értem hozzá gondoltam már rá nézek, hogy mi is a baja. Semmilyen gomb nyomogatására nem reagált. Azután sok szori power gomb nyomogatásra mintha akkor kapcsoltam volna be a készüléket piros vissza jelző és bekapcsol
.
-Ma ugyan ez a szitu szinte csak akkor már ott voltam nálla mondja, hogy menyek fel msnre mert akar valamit kérdezni az egyik barátnője mondom oks. Leveszem a polcról és megint ébreszteném fel és egyszerüen ugyan az. fogdosom a hátlapot olyan mintha kicsit melegebb lenne. Levettem a Nillkin tokot és valóban mintha kicsit langyosabb lett volna. Hangsúlyozom akkor vettem a kezembe. Történet ugyan az fogtam sűrű Power Gomb nyomogatás ugyan az mintha akkor kapcsoltam volna be a telót elindul..
cpu-t 320-806 ig használom conservativen és noop I/O-n
A rom az a saját ska-T-e romod
Köszi előre is a segítséget és remélem nem egyéni user error mert megint járhatom a T-szervízet mint anno a Bladeval
(
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest