- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! Hogy tudom felrakni a hires nevezetes Eu dev romot, hogy ne téglásodjon a telóm? Ha belinkelnétek a ROMot, megköszönném! Sajnos a stock androidok nem igazán váltották be a hozzá fűzött reményemeket. Egyedül a 8.1-es HAVOC ami elviselhető volt. A 9-es romok nagyon bugosak még.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
WhiteWalker #15048 üzenetére
Ez elég egyértelműen oda is van írva
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15044 üzenetére
Ez az opció a készüléket kapcsolja ki a megadott idősávban
OMG! -
-
Ciccuka
veterán
válasz
Mephistoone #14932 üzenetére
Ez jelenleg a legolcsóbb minőségi kábel, ami biztosan tudja a QC3.0-at a telefonnal (Redmi 5 Plus, így valószínűleg nem lesz probléma a Note 5-el se
): Ugreen MicroUSB 1 vagy 1,5m, fekete vagy fehér színben (0.99)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
vikla007 #15041 üzenetére
Megnéztem még napközben , ott van egy "ütemezett be és kikapcsolás" , azon belül lehet időpontot megadni a ki és bekapcsolásra , de hogy ez most milyen funkciót lát el az már nem egyértelmű...nincs odairva hogy ez az lenne e , amit én keresek , vagy az akku optimalizálás lenne...
A GS kiadásban ott lehetett tudni.
-
válasz
Trailblazer #15042 üzenetére
Nem, de ráguglizva teljesen más telefonokat is érint, pl. LG. Azt írják, hogy a Magisk appot kell visszaváltani 5.8.3-asra.
-
vikla007
aktív tag
válasz
WhiteWalker #15039 üzenetére
Most nem az van fent, de akkumulátor menüpont jobb felső sarokban fogaskerék, esetleg?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #15036 üzenetére
Ez igazán "szuper" hogy ez a feature nincs benne
Ebbe ez nincs amit én használtam az előző romba, a PE Extended rom rejtett wifi hálózatra nem tud csatlakozni...
No comment... -
Magisk Hide másnál se működik MIUI 10-en? Konkrétan 8.10.11-en Magisk 17.2
-
válasz
WhiteWalker #15035 üzenetére
Most, jobban belegondolva valami rémlik, hogy ezt én sem találtam meg.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #15034 üzenetére
Nem az. Ott alkalmazásokra van lebontva.
GS romon volt az akkumulátor részen , itt valahol , egy olyan ahol beállítva egy idővallba lehetett az akkumulátor kimélőt be kapcsolni...
Az akkumulátor ikon is narancssárga lett mikor elérkezett az időpont egészen addig míg le nem járt. -
válasz
WhiteWalker #15033 üzenetére
Az Akkumulátor és teljesítmény részen van egy Akkumulátorkímélő rész. Ez kell neked?
-
WhiteWalker
nagyúr
Akkumulátor kimélő van EU DEV-n?
Nem találom , pedig ott nézem ahol GS romon volt. -
mcsm88
senior tag
válasz
Viktor0610 #15029 üzenetére
Köszi neked és Bucihostnak is a választ.
-
-
mcsm88
senior tag
Üdv!
Nem tudom, hogy ez telefon, vagy a viber sajátossága, de idegesít.
Az értesítési sávban állandóan ott figyel egy "vissza a viberhez". Törlöm az értesítéseket, de pár perc múlva újra előjön.
Hogy lehet ezt eltüntetni? -
-
Norby86
őstag
válasz
DroiDMester #15025 üzenetére
Nem keverem, tudom miről beszélek. De nekem konkrétan egy kerékpáros tartóhoz kell a tok, ott meg nem tudom mással lekapcsolni a kijelzőt csak oldalt a gombbal, főleg amikor tekerek. Egy ilyen spéci Iphone által szabadalmaztatott Quadlock nevezetű tartóm van: [link] aminek a bepattintós részét a tok hátuljára kell ragasztani, mivel nem csak iphone telefonokhoz használható. Namármost ha a tok ennyit nem bír ki akkor a telefon körül is eltörhet simán és kieshet belőle a telefon. De hidd el ha vastagabb anyagból lenne nem törne el ebben biztos vagyok, csak kispórolták belőle az anyagot. Azért nem hiszem hogy itt mindenkinek aki kemény tokot használ eltörik a bekapcsoló gombja. Én egy fajta kemény tokot vettem eddig és kétszer szívtam meg vele, többet ilyet nem veszek. Ez volt az: [link]
Annyi történt hogy rendelésnél benéztem a hirdetés szövegét, először fordul elő ilyen. -
válasz
Norby86 #15021 üzenetére
Te kevered a szezont a fazonnal.
Pontosan a kemény toknak van olyan bekapcsoló gombja ami kitörik!
A szilikon vagy TPU(amit belinkeltél) tok az tömör és nincs minek letörnie!
Kemény tokból veheszt 8000.ft ért is, annak is letörik a bekacsoló pöcke ha naponta 123x megnyomod, nem azzal kell lezárni meg felébreszteni a telót és akkor kb megse kell nyomni 1x se, és mem törik le 1-2.hónap alatt!
-
-
Norby86
őstag
válasz
baitsee23 #15020 üzenetére
Igen, most itt valóban olcsóbb. Én annyiért adnám amennyiért vettem, ha kell valakinek. Jó minőségű ahogy látom a csomagoláson keresztül, csak nekem a gyári szilikon tok is megfelelő napi használatra. Nekem kemény tok kellene, abból is jó minőségű, mert legutóbb kétszer is vettem ilyen vékonyat olcsón és mindkétszer letört a bekapcsoló gombnál a tok.
-
Norby86
őstag
Jól megszívtam ezzel a Cafele tokkal. [link] Azt hittem hogy hard case azaz kemény fedeles, erre szilikon anyagú.
Nekem kemény fedelesbe kellett volna ilyen minőségű, mert az ilyen olcsóbbak mindig a bekapcs gombnál eltörnek. Szóval egy szürke cafele tok bontatlanul eladó ha valakit érdekel.
Milyen kemény tokot érdemes venni? -
juve600
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15015 üzenetére
MIUIHU is jóféle [link]
-
WhiteWalker
nagyúr
Nah felraktam a Xiaomi EU DEV 8.10.11 romot!
Eddig minden frankó benne
Sokkal fluidabb a gesztus vezérlés mint a global stabil romon
Kár , hogy nem ezzel kezdtem .Egyet nem találtam benne , az akkumulátor kimélőt hol találom (ahol lehet állítani mettől meddig fusson)? GS romon volt ilyen
-
Dévidzon
tag
Akkor én szerencsés vagyok. Eddig egy random restart sem volt, teljesen jó a ROM
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Mercutio_ #14907 üzenetére
annyira nem rossz a memória kezelése, mert sok app fut rendesen a háttérben, de végülis nem kilövi öket mert végig rendesen futnak ha az ember nem nyúl hozzá. csak van 1-2 amit nem képes elindítani újra ha bezárásra kerül véletlenül. a többi appot meg ha bezárom, pár pillanat múlva vissza indul rendesen, ahogy az bevan állítva a rendszerben.
-
nullpoint
őstag
válasz
Balzak83 #15004 üzenetére
Talán nem olyan nagy buhera hogy az ember felrakja az euromot, meg mellé Kangaroo kernelt.
Ezek az újraindulások meg valamilyen hardverhibára vezethetők vissza, főleg hogy korábbi szoftveren is előfordult.
Stable verzión is megtörtént, azért is lett kipróbálva az eudev.
-
kisza25
félisten
válasz
Narxis #15005 üzenetére
áh már kinőttem belőle, vagy belefáradtam, vagy nincs időm ilyesmire, vagy ez így mind együtt.
Régebben egy VGA a kezembe került, már ment is rá a tuning bios, aztán, ha nem jött össze, ment a vakon flashA magok feloldása a CPU-ban, letiltott GPU-rész feloldása, tuning, erősebb hűtés, vízhűtés, notiba erősebb CPU.... manapság megveszem ami kell és használom
Azt nem mondom, hogy adott időpillanatban nincsen feleslegesen sok harver a birtokomban
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indiában szeretnek TV-zni
- Milyen videókártyát?
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest