- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Lacopapi
addikt
válasz
robi64 #21351 üzenetére
Egyértelműen nehéz kitalálni,melyik verzió megfelelő,szerintem csak a jó öreg használod és tudod megoldás működik. Nincs kőbe vésett szabály. De ez nem baj,ha valamilyen alternatíva mindig van - általában van. Számomra a linkelt "régi" Gcam bőven megfelel,persze egy apróság miatt a háttérben ott van használatra készen a stock camera ezpedig a slow motion. Minden másban jobb a Gcam,ezt konkrétan nem tudja. Lassítást 120 fps-el viszi,nem rossz.És még hang is van
-
Takuun
aktív tag
válasz
robi64 #20821 üzenetére
A cserélt kijelzősön 9.6.4.0 van, a másikon a legújabb szoftver, egyéb iránt mindkettőn ugyanazt a képet látod, a kijelző beállítás pedig mindegyiken azonos. Így látsz ekkora különbséget.
Amúgy ma visszavittem, és a kinyomtatott képpel és a srác az állát kereste és sűrű elnézést kért. Kedvesek voltak, és belátták, hogy a szerviz nem végzett szakszerű munkát. Mondtam, hogy ha lehet tereljük már afelé a témát, hogy visszakapjam a pénzem, mert nekem elég volt ez a bohóckodás. Most megint hozzányúlnak aztán meglátjuk.
-
-
robi64
aktív tag
válasz
robi64 #18772 üzenetére
Ahogy igértem,betűtípus készités (.mtz fájl).
Letöltesz megfelelő,tetsző ékezetes betűtípust (.ttf fajl).
A .ttf fájlt bemásolod,majd a telepitett Font2MTZ appal konvertálod .mtz fájlba.
Videó
Ha van lehetőség a témakezelőben elfogadod.
Nálam a Globálon nincs lehetőség,erre használoma a MiRape appot.
Megtörténhet hogy egyszer visszaáll a gyari témára de az új betűtipus marad,elég újra telepiteni a kivánt témát.
Videó
Videóban használt elkészitett betűtipus DejaVuSerif.mtz. -
-
Pityu.
nagyúr
-
fuze
őstag
válasz
robi64 #13763 üzenetére
Ühh azért attól messze van. Erősen 2000res évek.
Én szívesen osszerakok egy igazi, fasza sötét témát a jelenlegi default miui-hoz. De kérdés, hogy egy téma fajlbol hogyan tudom kinyerni az ikonokat, szín és átmenet értékeket? Ha ebben valaki segít akkor simán megszerkesztem és nem lesz retek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest