- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Fotók, videók mobillal
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz kerobi #25098 üzenetére
hát sokak álltal imádott mi9t pro lehet habár ha a mi note 10 csalódás kamerában szerintem az is az lesz, én személy szerint utálom ezt a képernyőbe épített újlenyomat olvasőt azonnal fogok cserélni redmi note 9 pro maxra ha a globális verzió elérhető lesz. (mi 9t pro-ról) egyszerűen visszalépés ez a telefon a redmi note 5 után... legalábbis az én felhasználásomra.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
Lacopapi
addikt
válasz kerobi #23450 üzenetére
Éppen ezen gondolkodom,mert most az AOSIP DerpFest-nek van egy újabb verziója, de az eddigi HOMEMADE helyett EOL jelzéssel...nem merek frissíteni. Pláne,hogy a mostanival semmi baj nincs.
hevizms....én a TWRP-ben jobban bízok,de lényegében ugyanaz,lesz egy nyers rendszered. Nem tudom,min vagy éppen,de egy friss rom mindig segíthet. Sok sikert.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kerobi #21669 üzenetére
Gondolom a hivatalos RETEK TWRP.t használod, tegyél fel normális TWRP.t és menni fog!
Letöltés => OrangeFox-R10-RC-3.1-whyred.zip
-
jUUh
addikt
válasz kerobi #21367 üzenetére
A gyári Derp kernelje is teljesen jó. Sokáig használtam, semmi gond nincs vele.
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
válasz kerobi #21319 üzenetére
AOSiP Pie+ IceCold kernel nálam pöpecül megy. A kernel Telegram csoportjában találod a legfrisebb kiadásokat.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
-
MODERÁTOR
-
Niarn
tag
válasz kerobi #18157 üzenetére
ezen jót derültem. meguntad romolást, de amit leírtál az nekem majdnem full kínai milyen ha nem unod?
nov 21 az utolsó build és valamelyik nap láttam kint volt a kikerült telefonok listája, és benne volt RN5.
romokkal kapcsolatban észrevételek.
eu rom-nak mondom adok esélyt. nálam nagyon akad. van valami trükk, valamit ki kell lőni, hogy ne akadjon?
aosp alapúak lassúak, némelyik boot után kiírta, hogy vissza kell állítani a telefont, valamelyik mintát kért biztonsági azonosításként, ami sosem volt beállítva neki..
los alapúak nem rosszak, havoc és cr is szimpatikus. cr utolsó kiadásnál belefutottam egy videó hibába: fektetve teljes képernyőre kitettem a youtube videót, és nekiállt ugrálni fel a vezérlő gombsor, majd eltűnni, olyan másodperces intervallumban. kicsit idegesítő volt.
ezért is kérdeztem érdemes-e foglalkozni vele, vagy a LOS alapúak miután a telefon official támogatása megszűnt, lesznek-e a telefonra.ktommy91: köszi internalt akkor ne piszkáljam? akkor marad havoc vagy cr
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz kerobi #16491 üzenetére
Ne wipe-old a data-t és az internal storage-et. Többire mehet a wipe aztán flasheled az új verziót, aromában bejelölöd ami kell és kész.
"If you are already using any Masik rom then no need to wipe "data". Just wipe dalvik / ART cache, cache, system and vendor. Then install the latest Masik rom. All your applications will be preserved as they were. That will work just like OTA update"
Mi fióknál eszközkeresést előtte kapcsold ki.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
válasz kerobi #15050 üzenetére
Ha TWRP-d van, akkor letöltöd az oldalukról, és felteszed TWRP alól.
Xiaomi 13T
-
jUUh
addikt
válasz kerobi #14684 üzenetére
wipe dalvik / ART cache, cache, system and vendor <- ezeket wipeoltam. Mégse volt jó.
Gondoltam, hogy jó akkor leülök a hulye seggemre, clean flash and lock egy stable fastboot-tal, na most...se sim kartyat nem ismeri fel, se semmit, nem enged wifit tolni, nem tölti be a beállításokat... remélem egy jó szál szervízzel megszívattam maga.
" cant get a vlid device ID"
Invalid device ID: Device ID must be a valid IMEI or MAC address. Without device ID, some Mi Account and mi Cloud features wont be available. ezt irja...
Létezik, hogy elszállt az IMEI-m? az a fasza, hogy lockoltam a bootloadert, esélyem sincs nyitni sehogy, mert wifire meg nem enged fel...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
ktommy91
addikt
válasz kerobi #14222 üzenetére
Van sok: AOSPExtended, Resurrection Remix, AOSIP, MSM-xtended.... Érdemes nyitni, ha ki akarod hozni a vasból ami benne van. Custom ROM-ok nem tartalmaznak FW-t, szóval nincs ARB tégla veszély.(az ARB témát már amúgy is el lehet felejteni, senki sem akar augusztus eleji ROM-ot telepíteni)
Nincs kerítés.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz kerobi #13144 üzenetére
Igen, teljesen ugyan az mintha a frissítő alkalmazásban nyomnál a letöltésre, csak ezt manuálisan teszed meg és tallózod be.
Én javasolnám is, hogy ezt a manuális frissítést írjuk bele az összefoglalóba, hogy ne legyenek tévhitek hogy töröl dolgokat, vagy hogy bármi bajt okoz az egész.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Autós topik
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest