- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DroiDMester #14398 üzenetére
Így érthető , persze.
De ha SD/OTG van rajta akkor legyen aktív ez a funkció. Amíg egyik sincs , addig szürke , inaktív ez a lehetőség.
Ahogy írtad is , hogy saját magát nem tudja lementeni / helyre állítani .
Nem akarom elhinni , hogy ezt ne tudnák megoldaniÉs Custom TWRP van ami életképes ?
-
Trailblazer
veterán
válasz
DroiDMester #14398 üzenetére
De linkeld ezt a custom TWRP-t, már fentebb is kértem!
-
válasz
WhiteWalker #14397 üzenetére
úgy hogy az ÖSSZES TWRP amik OFFICAL verziók MIND ilyenek egyik sem menti az internalt, meg amúgy is ha belegondolsz ennek csak úgy van értelme ha OTG-re vagy SD kártyára mentesz! Mert ugye saját magára nem menthetsz mert se lementeni se vissza állítani nem tudod!
Csak némelyik CUSTOM TWRP tud ilyet!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trailblazer #14392 üzenetére
Hogy lehetséges hogy nem tudja egyébként lementeni az internal memoryt, miért hagyták ki belőle? Lehet tudni?
-
neoforce
aktív tag
Akkor egy kis szakmai kérdés. Stablen (miui10)is van olyan bug hogy zárolt képernyőnél amikor hìvást fogadsz majd letennéd akkor az értesìtési sáv legördűl és nemtudod kinyomni a hìvást? Baromira idegesítő!!
-
neoforce
aktív tag
válasz
Trailblazer #14394 üzenetére
Értem én csak amikor sietek tudok furcsán röviditeni. Még az a szerencse hogy aki akarta az megértette!😁
-
Trailblazer
veterán
válasz
DroiDMester #14365 üzenetére
Ezt nem tudtam, természetesen a hivatalos TWRP-re gondoltam. De ha már itt tartunk, lökhettél volna egy linket ehhez a moddolt verzióhoz, hogy ne kelljen keresgélni!
(#14368) ElDiabloo: Red Wolf 28-as beta-t néztem, az ugyanazt menti, mint a (hivatalos) TWRP, semmivel sem többet. Az eggyel kisebb, 27-es stable tudja ezt?
-
hargitomi
tag
1-es attunesi animacioval 8.9.20-as eu-n teljesen jo a gesztusvezerles, nulla akadas.
-
R a y
senior tag
Nos pár perce nyomogatom úgy ahogy neoforce javasolta az animáció beállításokat, (mindhárom 1,5x) és valóban jobb igy. Mindenhogy, és a szemnek is!
-
nullpoint
őstag
Bluetooth problémára talált már valaki megoldást?
Néha nem lehet bekapcsolni, csak telefon újraindítás után, és később akkor is előjön.
-
neoforce
aktív tag
Akinek akadozik a gesztus vezérlés az álìtsa az animációt 1.5 re és 100% olyan lesz mint iPhoneon.Mind a 3om animációt.
-
válasz
Mephistoone #14374 üzenetére
Szerintem csak figyelmeztet, hogy törlődik minden. A develepor és stabil közötti váltás mindig teljes reset-tel jár / járt.
-
cabriobarat
tag
válasz
Pulykahuszár #14317 üzenetére
A dobozban volt szilikon tok? Van alapból a kijelzőn védőfólia? Mennyi idő alatt kaptad meg a telefont? Köszönöm!
-
cabriobarat
tag
válasz
KamuMazsola #14318 üzenetére
Köszi😃
-
cabriobarat
tag
válasz
Pulykahuszár #14317 üzenetére
Szia! Én is itt nézegettem ott.Csak a facebook oldalukon volt egy hozzászólás, hogy nem tudnak még fizetős javítást sem végezni xiaomi telefonon, mert nincs szerződésük a szervízzel.Ekkor elgondolkodtam... Van még 5e ft ért ez a extra "nem javítjuk hanem cseréljük a készülékét ha meghibásodik".De ezért plusz 5e ft. Köszi
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trailblazer #14364 üzenetére
Anno a Redmi Note 3 készüléken használva a TWRP-t lementette azt is , de jó hogy itt ezt kivettek
-
baitsee23
őstag
válasz
DroiDMester #14365 üzenetére
És milyen verzió az?
-
*Mukeey*
addikt
Végre nyithattam a bootloadert😎
Ilyenkor global dev-re jönni fog ota vagy flashelni kell? -
válasz
Trailblazer #14364 üzenetére
Azt tedd hozzá hogy az OFFICAL TWRP. Mert van olyan verzió ami menti külön a teljes internal tartalmát is! Sőtt Play àruhàzban van egy TIPATCH nevű app amivel az offical twrp.t meg kehet buherálni hogy mentse ő is az internal tartalmát, bár annyira nem jó megoldás mert ez a Data partívlcióval egyben menti az internal.t is, és nincs lehetőség csak a data vagy csak az internal vissza állítására, ellenben amit mondtam twrp az függetlenül kezeli a Data és internal mentést/vissza állítást is!
-
Trailblazer
veterán
válasz
WhiteWalker #14363 üzenetére
Rossz hírem van: a TWRP nem menti el az internal memóriát, nincs is rá opció.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trailblazer #14362 üzenetére
Nah ez remek ...
, Köszi hogy jelezted
Persze egy TWRP full backup azért lesz + Titanium Backup szintén.
Csak internalbol egyszerűbb felrakni bármelyik romot , nincs kedvem sd kártyával szenvedni. -
Trailblazer
veterán
válasz
WhiteWalker #14359 üzenetére
Nekem már volt olyan rom, amelyik törölte az internal memóriát TWRP-s felrakása során. Szóval csak óvatosan.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
WhiteWalker #14359 üzenetére
A telefon egybe látja, de a TWRP okos
Igen, így van. Ahhoz nem nyúl, azt én sem törlöm soha. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ElDiabloo #14356 üzenetére
Az oké , ez megvan
, csak ha nézem egy file kezelő appba , akkor ugyebár ott csak annyit látni hogy belső memória. Amibe minden particion látszódik , ergo egynek mutatja . Tehát ott nem külön particiokat látni .
Ezért kérdem , hogy ha felraknék egy új szűz romot , akkor ami az internal memoryn van ( képek , dokumentumok stb...) nem törli le ha üresen hagyom wipe alatt , minden más pipa , viszont a használt romot igy törli az összes szeméttel együtt?
-
Golyo69
senior tag
válasz
KamuMazsola #14357 üzenetére
Okes
balra húznam en megint de nem most nem jelenik meg semmi,. Mashol mindenhol visszakapcsoltam az alkmazason belul is es értesítesekben is
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
WhiteWalker #14354 üzenetére
A rendszer (meg ne lepődj) a system partíción van.
-
Golyo69
senior tag
válasz
KamuMazsola #14353 üzenetére
De mar kikapcsoltam tegnap es nem tudom mit kell visszakapcsolni
mar mindent vissza nyomtam de még semmi
-
WhiteWalker
nagyúr
Csillamf@sz láma kérdésem lenne , de nem vágom
Szóval ha új romot rakok fel (a telepitendő rom az internal memory-n van) , előtte wipeolok mindent TWRP-be , kivéve az internal memory-t , azt nem törli telepítéskor ha jól sejtem. Tulajdonképpen az internal memory külön álló particio? Ami tartalmazza az user dolgait , képek , zene stb...?
A rendszer/rom az másik particion van ?Azért kérdezem ezeket ,mert sok YT tutorial videonal rom telepítéskor az internal memoryt nem pipaljak be mikor wipe kiválasztás van...
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok.
MIUI 10, Messenger kérdésem lenne.Miui 9-en tok jol betuttam allitani, hogy mikor messengeren kapok uzentet az ne jelenjen meg a képernyőn l, csak a redőnyön ha lehuzom. ( nem a felugro ablakokra gondolok) amikor felul megjelenik ki irt es mit... Nah ezt akartam kikapcsolni, nem sikerült sehogysem.
Aztan lattam a redonynel ha balra huzom a messenger uzenetet ott ki lehet kapcsolni az ertesitest... Ez ki is kapcsolta de ugy most nem kapok semmilyen értesítés ha irnak. Ezt hol lehet vissza kapcsolni? Mert már minden értesítés be van kapcsolva
A lényeg hogy csak rezegjen es a led jelezze hogy van uzenetem mert most nem latok semmit es nem jön a bip-re sem semmi. -
dragonfx
veterán
sikerült már valaki erre a telora felraknia dolby atmos.t?
esetleg az r5+ra?
szerintetek rn6pro.ra érdemes váltani? -
féldekás
aktív tag
Dev romot érdemes felrakni? A 3-ast azzal használtam.
De ha jól tudom itt már nehezebb feltenni. Nem csak sima tallózás és telepítés. -
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Holnaptól én is Redmi Note 5 tulaj leszek. Mi A2-őn is gondolkodtam, de ezt jobb választásnak gondoltam. Egy beázott Note 3 Pro-t váltott. Holnap érkezik meg a csomag.
Annyi kérdésem lenne, hogy a gesztusvezérlés tényleg akadozik? Láttam pár tesztben, meg valamelyikbe mondták is. Vagy ez már javítva lett.
Arra gondolok, hogy pl. a főképernyőre visszalépéskor van egy döccenés.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
batai15
félisten
válasz
Trailblazer #14339 üzenetére
Nem kell neki valami spec zip aszem. Legutóbb nem bootolt be
-
batai15
félisten
válasz
Trailblazer #14336 üzenetére
Utolsó official twrp van fent, utolsó béta és stable magisk se jó.
Lost hogy kell telepíteni? -
batai15
félisten
válasz
Trailblazer #14334 üzenetére
Semmit. Lefut szépen a magisk twrp alatt, még sincs fent.
Aztán felraktam a managert az alol raktam fel, az is le futott, és modul telepítéskor failed üzenet. -
batai15
félisten
Fel raktam a pe extended romot, a leg utolsót.
Magisk nem akar települni twrp alol.
Valaki találkozott már ilyennel?
Az official lost hogy kell telepíteni? Ki akarom próbálni. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Zsee75 #14324 üzenetére
Töröltem a Massenger cache-t is , üzenet újra küldésével is próbálkoztam de hiába. Reinstall / install segített csak
Mindegy is , pár perces dolog volt , de akkor is.
Ráadásul most jut eszembe , multheten is kellett volna egy sms-t küldeni parkolás miatt , de akkor se küldte el... -
F.B.I.
veterán
válasz
Trailblazer #14328 üzenetére
Én is imádom, túl nagy kényelmet nyújt, hiába meg van véve a Nova launcher, ez így tisztább, szárazabb érzés.
Duplakopp, arc alapú feloldás, képernyő lezárás érintéssel, kettős asztal. Ezt nem sok minden tudja, ilyen egyszerűen, mindenféle szüttyögés nélkül OTA. -
F.B.I.
veterán
Mostanában csak olvasok de most a Global utáni panaszok miatt írok.
MIUIHU rom van fent, azóta semmi probléma. Hibátlanul megy a cuuc.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ktommy91 #14319 üzenetére
Tudom, hogy ott is van garancia, de szokás a magyarországi garanciát túlmisztifikálni, miközben úgyis lecseréljük, tönkre tesszük mielőtt lejárna a garancia. Meg anno pont a hazai garanciában csalódtam és bizony neves cégekről is olvastam negatív garanciális tapasztalatokat.
-
Zsee75
tag
válasz
WhiteWalker #14310 üzenetére
Kb 1 hónapja nem küldtem sms-t de ma kellett... nekem is azt írta ki kétszer hogy sikertelen.
semmi mókolás, gyári a telefon 10 es van rajta...
kikapcs-bekapcs újraküld...majd elküldte... érdekes -
Trailblazer
veterán
válasz
WhiteWalker #14322 üzenetére
Nekem semmilyen gubanc nem szokott lenni, pedig van, amikor naponta 2x is mentek TWRP-vel, és olykor szükséges a visszaállítás is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trailblazer #14321 üzenetére
Én elhiszem hogy így van. De androidot ismerve egy dolog biztos , az pedig a rendőr.
Azt nem is említettem , hogy ha netán mégse jönne be bármelyik custom rom , és vissza állnék a jelenlegi MIUI-ra ( full backup megvan) , azért ott van még a restore twrp-ből , ahol szintén előfordulhat bármi gubanc....
-
Trailblazer
veterán
válasz
WhiteWalker #14316 üzenetére
Azért a Titanium Backup hibátlanul szokta tenni a dolgát. Nincs olyan, hogy nem ment el egy felhasználói adatot úgy, hogy később ne legyen képes hiánytalanul visszaállítani.
-
-
ktommy91
addikt
válasz
KamuMazsola #14318 üzenetére
Nekem anno adtak 20 dodót a pixelhibás kijelző miatt amúgy meg a PP fizeti a postát, szóval a gond csak azzal a 2 hónappal van amíg a dolog lezajlik. Persze magyar szervizben is volt már példa 2 hónapig tartó javításra.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
cabriobarat #14305 üzenetére
Gearbest. Garancia, az meg mi?😀
-
Pulykahuszár
csendes tag
válasz
Turbado, 2 év garancia
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
mayday00 #14311 üzenetére
Nem , nem bonyolult , max 10 perc , ha nincs valami anomalia
, csak a belakáshoz nincs kedvem... Még ha netán a Titanium Backup appal is sikerül lementeni a használt programjaimat , azokat még vissza is állítja ( tegyük fel hibátlanul) , a rendszert akkor is személyre kell szabni... Ehhez nincs kedvem momentán.
Ha az app backup mégse sikerülne , nah akkor kezdődik a finimini
-
Köszi minden töltés tesztet. Várunk én is meg párom is új devet. Mert belakni többet nem, azaz nen lesz hard reset.
A hiba nem hiba nálunk, de ha kell h tudja a qc-t akkor tudja is.Közben újabb megfigyelést tettem. Kikapcsolt állapotban a telefon mindig Qc-vel tölt ha a töltő támogatja.
-
mayday00
őstag
válasz
WhiteWalker #14308 üzenetére
Amúgy bonyolult egy ilyen rom csere?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #14308 üzenetére
Nah a Messages app újra telepítése segített. Most úgy néz ki , hogy működik ismét.
-
APA1955
csendes tag
válasz
Eu stock. 1 év magyar garancia.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tonyrulez #14306 üzenetére
Nah most kezd tele lenni a férfi nemi szervem a MIUI-val. Amennyire szerettem és kedveltem ezzel a GS 10.x.x. kiadással eléggé hazavagtak ezt az érzést.
Anomáliák sora kezd előjönni....
Az , hogy a képernyő zárat nem mindig küldi le alvoba , vagyis lekuldi , de tök random módon mintha valami felébreszti , néha felvillan.Aztán a legújabb f@szsag , hogy az sms küldő app ( Messages) nem küldi el az sms-t. Eddig nem volt gondom , de most kiírja hogy sikertelen. Minden engedély ON-ra van téve pedig... Érdekes a gyári app elküldi az üzenetet.
Jah , a MIUI optimalizációt kikapcsoltam erre szétcseszte a legtöbb app engedélyét. Amit a 9-es verzió nem produkált.
Komolyan agyf@sz amit művelnek már.
Azt hiszem eljött egy ROM csere ideje és elköszönjek a MIUI-tól végleg. Akármennyire is kardoskodtam mellette eddig.... -
cabriobarat
tag
Sziasztok! Melyik mobilos cégtől vásároltátok a telefonotok, és hány év garanciával? Ezt hamisítják? Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest